Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Hyper »

Αμα κουμπωνε ο καθενας τοσο ευκολα ιμακ σε καθε εσσο θα ειχαμε και απο 50 συμβαντα. Γιατι ξερεις πολυ καλα ποσοι πανε ε. Δ με εντονα ψυχολογικα προβληματα, κ το παλικαρι επειδη εχω διαβασει βιβλια σχετικα με ψυχολογια κλπ δεν χανει τις αισθησεις του εκεινη την στιγμη να μην ξερει τι κανει. Καταλαβαινεις πιστευω. Εχει αντιλειψη των πραγματων τον πιανει για λιγο και του περναει. Κ στην τελικη ας παει κ αν τον κρινουν ακαταλληλο οι γιατροι να τον κοψουν. Αλλωστε αυτη δεν ειναι η δουλεια τους;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Αμα κουμπωνε ο καθενας τοσο ευκολα ιμακ σε καθε εσσο θα ειχαμε και απο 50 συμβαντα. Γιατι ξερεις πολυ καλα ποσοι πανε ε. Δ με εντονα ψυχολογικα προβληματα, κ το παλικαρι επειδη εχω διαβασει βιβλια σχετικα με ψυχολογια κλπ δεν χανει τις αισθησεις του εκεινη την στιγμη να μην ξερει τι κανει. Καταλαβαινεις πιστευω. Εχει αντιλειψη των πραγματων τον πιανει για λιγο και του περναει. Κ στην τελικη ας παει κ αν τον κρινουν ακαταλληλο οι γιατροι να τον κοψουν. Αλλωστε αυτη δεν ειναι η δουλεια τους;
Ποσα συμβαντα νομιζεις οτι εχουμε συνολικα καθε χρονο; Λογω απασχολησης ειμαι σε θεση να ξερω καποια πραγματα και πιστεψε με εκει κοντα που ειπες ειναι, με διαφορες καταλληξεις... Μην κοιτας που δεν μαθαινονται. Ξερω πολυ καλα ποσοι πανε. Ειναι η παστα της γενιας σκαρτη, οι παλιοτερες γενιες ηταν πιο σκληρες, αντεχανε η μαλλον δεν κλαιγοντουσαν τοσο.

Δεν ξερω τι τον πιανει και ποσο "λιγο" τον κραταει, και δεν θελω να φανταστω τι "θες" να καταλαβω και που το πας...

Οταν πανικοβαλεσαι δεν εκτιμας σωστα καταστασεις και δεν αντιδρας φυσιολογικα, εγω αυτο ξερω ουτε ψυχολογιες εχω διαβασει ουτε τιποτα.

Τωρα σε καποιο αλλο θεμα γραφτηκε οτι οι γιατροι σε βγαζουν τοσο καλα οσα περισσοτερα τους δωσεις.

Το παλικαρι αν θελει να κανει το γουστο του, και να παιξει με τον κινδυνο ας παει να κανει μπανζτι τζαμπινγκ η ας παει σε καποια σχολη τυπου survival. Η ας κανει οτι τελος παντων τον φωτησει ο Θεος.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ισως εκτος να το γουσταρει να χρειαζεται κ τα μορια (θα μ πεις ε αμα ειναι για τα μορια να μη παει) μπορει ομως να το γουσταρει κιολας! Τεσπα... Παντως ιμακ τωρα δεν θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αν υπηρξε σωστη γνωματευση απτους γιατρους. Αλλα δεν φταινε αυτοι! Το κρατος που δεν Το νοιαζει σε τι κατασταση ειναι ο καθε υποψηφιος στρατευσιμος Κ τους βαζει ολους μεσα με απιστευτη ευκολια! Ε μετα αμα κουμπωσει ο αλλος θα βγαινουν κ θα λενε συλλυπητηρια ειμαστε διπλα στην οικογενεια κ τα γνωστα

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Deathdiver »

Hyper έγραψε:Ισως εκτος να το γουσταρει να χρειαζεται κ τα μορια (θα μ πεις ε αμα ειναι για τα μορια να μη παει) μπορει ομως να το γουσταρει κιολας! Τεσπα... Παντως ιμακ τωρα δεν θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αν υπηρξε σωστη γνωματευση απτους γιατρους. Αλλα δεν φταινε αυτοι! Το κρατος που δεν Το νοιαζει σε τι κατασταση ειναι ο καθε υποψηφιος στρατευσιμος Κ τους βαζει ολους μεσα με απιστευτη ευκολια! Ε μετα αμα κουμπωσει ο αλλος θα βγαινουν κ θα λενε συλλυπητηρια ειμαστε διπλα στην οικογενεια κ τα γνωστα

Φιλε με ολο τον σεβασμο αλλα εχεις δικιο κατα 50 %. Ναι μεν ειναι συμαντικο να το γουσταρει και δεν του στερει κανεις το δικαιωμα να προσπαθησει οπως και σε εμενα και σε εσενα. Απο την Αλλη ομως εκτος απο το να το γουσταρεις πρεπει να κριθεις και καταλληλος για αυτο διοτι δεν ειναι ριαλιτι σαν το παταγονια και το wipeout. Ειναι ποστο που θα κληθουμε να γινουμε μελη ενος επιλεκτου τμηματος του στρατου με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν αρκει μονο να τρεχεις να κανεις ελξεις καμψεις και κοιλιακους πρεπει να διατηρεις την πνευματικη σου διαυγεια διοτι θεωρητικα καποια δεδομενη στιγμη μπορει να σε καλεσει το καθηκον και μια στιγμη απωλειας της ψυχραιμιας μπορει να κριθει μοιραια...

Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
ARIS έγραψε:... Και ενα αισθημα φοβου...
Κριση πανικου, αισθημα φοβου... Δεν θα σε ηθελα στο περιπολο μου εκεινη την ωρα... Εγω προσωπικα. Οσο σοβαρο και να ειναι, αν μου πανικοβαλεις και τους αλλους; Δεν ξερω...

Συμφωνω απολυτα με τον 297ΙΜΑΚΕικόνα
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ας παει το παλικαρι να περασει απτους γιατρους και αν τον κρινουν ακαταλληλο τον κοβουν. Γιατι ειναι αποφασεις ζωης που μπορουν να αλλαξουν το μελλον σου τετοια πραγματα. Καλυτερα εμεις, απτον ιδιο και τους γιατρους αποκλειεται να ξερουμε! Αρα ας το αποφασισουν οι αρμοδιοι

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Ισως εκτος να το γουσταρει να χρειαζεται κ τα μορια (θα μ πεις ε αμα ειναι για τα μορια να μη παει) μπορει ομως να το γουσταρει κιολας! Τεσπα... Παντως ιμακ τωρα δεν θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αν υπηρξε σωστη γνωματευση απτους γιατρους. Αλλα δεν φταινε αυτοι! Το κρατος που δεν Το νοιαζει σε τι κατασταση ειναι ο καθε υποψηφιος στρατευσιμος Κ τους βαζει ολους μεσα με απιστευτη ευκολια! Ε μετα αμα κουμπωσει ο αλλος θα βγαινουν κ θα λενε συλλυπητηρια ειμαστε διπλα στην οικογενεια κ τα γνωστα
Hyper έγραψε:Ας παει το παλικαρι να περασει απτους γιατρους και αν τον κρινουν ακαταλληλο τον κοβουν.

Καλα για τα μορια δε το συζητω... Μου αρεσεις γιατι εισαι σταθερος στις αποψεις σου. Τη μια οι γιατροι δεν κανουν σωστη γνωματευση την αλλη να παει γιατρους... Γιατι; Για να δωσει φακελακι;

Αμα μετα κουμπωσει ξερεις ποσοι θα κλαινε; ΑΕΑΣ, ΑΥΔΜ, ΒΑΥΔΜ, Δοικας, Υοδοικας, Λοχαγος, ο γιατρος της μοναδας... Ο Αξ εκπαιδευσεως αν ειναι σε ασκηση, οσοι τραυματιστουν και οι οικογενειες τους, δικαστηρια μετα, σωματικες βλαβες, αποζημιωσεις, ψυχικες οδυνες στερησεις βαθμων, μαυρες εγγραφες στα μητρωα του καθενος στελεχους... Ξυπνα λιγο! Ολα αυτα ετσι για να γουσταρει;

ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Τες παντων μαλλον καποιοι δν καταλαβαν για τι προβλιμα μιλαμε. Τι να κουμπωσω δηλαδη; Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:Ας παει το παλικαρι να περασει απτους γιατρους και αν τον κρινουν ακαταλληλο τον κοβουν.

Καλα για τα μορια δε το συζητω... Μου αρεσεις γιατι εισαι σταθερος στις αποψεις σου. Τη μια οι γιατροι δεν κανουν σωστη γνωματευση την αλλη να παει γιατρους... Γιατι; Για να δωσει φακελακι;

Αμα μετα κουμπωσει ξερεις ποσοι θα κλαινε; ΑΕΑΣ, ΑΥΔΜ, ΒΑΥΔΜ, Δοικας, Υοδοικας, Λοχαγος, ο γιατρος της μοναδας... Ο Αξ εκπαιδευσεως αν ειναι σε ασκηση, οσοι τραυματιστουν και οι οικογενειες τους, δικαστηρια μετα, σωματικες βλαβες, αποζημιωσεις, ψυχικες οδυνες στερησεις βαθμων, μαυρες εγγραφες στα μητρωα του καθενος στελεχους... Ξυπνα λιγο! Ολα αυτα ετσι για να γουσταρει;

Αυτο ακριβως προσπαθω να σου πω αλλα δεν καταλαβαινεις οτι το συστημα ειναι σαπιο... Απτην μια η λογικη τι λεει; Να παει στους γιατρους κ να κρινουν εκεινη, απτην αλλη ξερουμε ολοι οτι Οι εξετασεις ειναι της πλακας... Ιμακ πολλες στρατιωτικες ταινιες δεν κανουν καλο, μην προδωσει την θεση μας ελεγες πιο πανω και αηδιες, πιο πιθανο ειναι να προδωσει τη θεση σου ενας ανεγκεφαλος, η ενας στρατοκαυλος με τα μυαλα πανω απτο κεφαλι του. Δε νομιζω να σου ειπε το παλικαρι οτι τρελενεται και δεν ξερει τι κανει. Αμα ελεγε αυτο παω πασο ρε φιλε! Εγω αποτι καταλαβα εχει μια χαρα τα λογικα του τον πιανει κατι για δευτερολεπτα και σπανια οπως ειπε, του περναει κ συνεχιζει. Ειπαμε μη βγαζουμε κ τρελο τον κοσμο χωρις να ναι. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Σάβ Αύγ 21, 2010 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Κ κατι αλλο τον φοβο τον νιωθει καποιος για τον εαυτο του οταν αντιμετωπιζει κριση πανικου. Αυτο δν σημαινει οτι θα φοβηθει την εφοδο η ακομα και τον εχθρο.Αυτα ευχαριστω

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΟΚ μπορει και να υπερεβαλα λιγο... Ας σε κρινουν αλλοι πιο ειδικοι απο μενα. Εγω απλα ειπα τις σκεψεις μου. Δεν ειμαι Α Ν Υ Ε... Κανε οτι νομιζεις.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

ARIS έγραψε:Οι κρισεις πανικου περιλαμβανουν ταχυπαλμια ιδροτα και ενα αισθημα φοβου ομως τις εχω σε πολυ μικρη συχνοτητα. Και το πιο σημαντικο ειναι ακινδυνες και δν εχουν να κανουν με το αν καποιος εχει σωας τα φρενας. Θελω να καταταγω στους αμφιβιους καταδρομεις και πιστευο πως θα ανταπεξελθω πληρως. Πιστευετε πως μπορουν να με δεχθουν;
προσωπικη μου αποψη. Οι κρισεις πανικου που εχεις ειναι τελειως ακινδυνες και δεν ξερω αν χρειαζοσουνα και τα χαπια. Υπαρχει ενα ποσοστο ανθρωπων που το ξεπερνα χωρις αυτα. Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα αυτο. Η καλυτερη ενεργεια που θα μπορουσες να κανεις ειναι να πολεμησεις το προβλημα με το να πας ε. Δ. Ετσι θα ξεπερασεις αυτο το προβλημα. Διακατεχεσαι απο ανασφαλειες που μονο ετσι θα Καταφερεις να τις νικησεις. Πρεπει καποτε να το ξεπερασεις. Καντο τωρα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

ARIS έγραψε:Κ κατι αλλο τον φοβο τον νιωθει καποιος για τον εαυτο του οταν αντιμετωπιζει κριση πανικου. Αυτο δν σημαινει οτι θα φοβηθει την εφοδο η ακομα και τον εχθρο. Αυτα ευχαριστω

σταματα να βαζεις στο μυαλο σου ολο το κακο προσπαθησε να αποβαλλεις απο το μυαλο σου τις κακες σκεψεις. Εσυ το δημιουργεις το προβλημα με το μυαλο σου και σε πιανουν οι κρισεις πανικου και κει πανω σε αυτες τις σκεψεις βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και γινεσαι εσυ χειροτερα.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Rafale έγραψε:
ARIS έγραψε:Οι κρισεις πανικου περιλαμβανουν ταχυπαλμια ιδροτα και ενα αισθημα φοβου ομως τις εχω σε πολυ μικρη συχνοτητα. Και το πιο σημαντικο ειναι ακινδυνες και δν εχουν να κανουν με το αν καποιος εχει σωας τα φρενας. Θελω να καταταγω στους αμφιβιους καταδρομεις και πιστευο πως θα ανταπεξελθω πληρως. Πιστευετε πως μπορουν να με δεχθουν;
προσωπικη μου αποψη. Οι κρισεις πανικου που εχεις ειναι τελειως ακινδυνες και δεν ξερω αν χρειαζοσουνα και τα χαπια. Υπαρχει ενα ποσοστο ανθρωπων που το ξεπερνα χωρις αυτα. Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα αυτο. Η καλυτερη ενεργεια που θα μπορουσες να κανεις ειναι να πολεμησεις το προβλημα με το να πας ε. Δ. Ετσι θα ξεπερασεις αυτο το προβλημα. Διακατεχεσαι απο ανασφαλειες που μονο ετσι θα Καταφερεις να τις νικησεις. Πρεπει καποτε να το ξεπερασεις. Καντο τωρα.

διαβασε τι εγραψα στην προηγουμενη σελιδα! Σχεδον τα ιδια ειπεςΕικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Rafale έγραψε:
ARIS έγραψε:Κ κατι αλλο τον φοβο τον νιωθει καποιος για τον εαυτο του οταν αντιμετωπιζει κριση πανικου. Αυτο δν σημαινει οτι θα φοβηθει την εφοδο η ακομα και τον εχθρο. Αυτα ευχαριστω

σταματα να βαζεις στο μυαλο σου ολο το κακο προσπαθησε να αποβαλλεις απο το μυαλο σου τις κακες σκεψεις. Εσυ το δημιουργεις το προβλημα με το μυαλο σου και σε πιανουν οι κρισεις πανικου και κει πανω σε αυτες τις σκεψεις βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και γινεσαι εσυ χειροτερα.

Ακριβως ειναι παιχνιδια του μυαλου, αντιμετωπισε τους φοβους σου. Νικησε τους. Τι φοβασαι; Πηγαινε καντο. Θα με θυμηθεις. Πηγαινε κοντρα στο μυαλο κ στα παιχνιδια που σου κανει
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες