Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sasuke »

Αν ψάχνεις σοβαρές απαντήσεις πάρε την γνώμη ενός γιατρού, μάλλον ορθοπεδικού ή φυσικοθεραπευτή.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Morian
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Morian »

Greek_Army έγραψε:
Aν δεν τους πεις τίποτα θα σε δεχτούνε στις ειδικές δυνάμεις αλλά ρε αγόρι μου την 50αρα πώς θα την βγάλεις; Σκέψου πρώτα την υγεία σου και μετά τον στρατό

Ωραία... Πες δεν τους το λέω, αλλα αν μέσα στην εκπαίδευση πάθω τίποτε; Θα με διώξουν; Αν όχι τι θα κάνουν;

Sasuke έγραψε:Αν ψάχνεις σοβαρές απαντήσεις πάρε την γνώμη ενός γιατρού, μάλλον ορθοπεδικού ή φυσικοθεραπευτή.

Ναι ρε χάχα... Αυτό εννοείτε.
Αλλα θέλω να μάθω το θέμα από άποψη στρατού, όχι από άποψη γιατρού...
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sasuke »

Morian έγραψε:
Ναι ρε χάχα... Αυτό εννοείτε.
Αλλα θέλω να μάθω το θέμα από άποψη στρατού, όχι από άποψη γιατρού...

ε άμα σου πει ο γιατρός είσαι μια χαρά απλά κρύψτω απο τον στρατιωτικό γιατρό, λογικά δεν θα καταλάβει τίποτα.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Morian έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
Aν δεν τους πεις τίποτα θα σε δεχτούνε στις ειδικές δυνάμεις αλλά ρε αγόρι μου την 50αρα πώς θα την βγάλεις; Σκέψου πρώτα την υγεία σου και μετά τον στρατό

Ωραία... Πες δεν τους το λέω, αλλα αν μέσα στην εκπαίδευση πάθω τίποτε; Θα με διώξουν; Αν όχι τι θα κάνουν;

Αν πάθεις κάτι θα σε στείλουνε στο νοσοκομείο δεν θα σε διώξουνε θα πάρεις και αναρρωτική αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε 2 πόδια και κανένα εφεδρικό, αν πιστεύεις ότι αξίζει για 9 μήνες να ρισκάρεις και να πάθεις χειρότερη ζημιά τι να σου πω πήγαινε
Morian
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Morian »

Ok παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω :)
ΑΡΗς

Δημοσίευση από ΑΡΗς »

Καλησπερα παιδια ηθελα να κανο μια ερωτηση. Αντιμετωπιζω κρισεις πανικου κ κανο μια εξαμινι θεραπεια με φαρμακα. Ξερει κανεις αν θα με δεχθουν στις ειδικες δυναμεις; Ευχαριστω

Nepm

Δημοσίευση από Nepm »

Φιλε αρη δεν ειναι θεμα να σε δεχτουν... Απλως μην πας πραγματικα θα κανεις μεγαλο κακο στον εαυτο σου. Βεβαια θα ηθελα και μια διευκρινηση απτον νασσο, πως το εννοεις οτι θα βγει και ο κακος εαυτος σου. Το ρωταω αυτο γιατι γενικα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος αλλα δεν μπορω την αδικια τοτε αλλαζω τελειως Και εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις. Και ανησυχω μην εχω μεσα ξεσπασματα με ασχημες συνεπειες σε περιπτωσεις καταφανους αδικιας.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΑΡΗς έγραψε:Καλησπερα παιδια ηθελα να κανο μια ερωτηση. Αντιμετωπιζω κρισεις πανικου κ κανο μια εξαμινι θεραπεια με φαρμακα. Ξερει κανεις αν θα με δεχθουν στις ειδικες δυναμεις; Ευχαριστω

Δεν ξερω τι εχεις ακριβως αλλα περασαν μερικες σκεψεις απο το μυαλο μου και απλα θα τις πω. Μην τις παρεις προσωπικα...

Αυτες οι κρισεις πως τις βιωνεις; Φωναζεις; Εχεις σπασμους; Φοβασαι το παραμικρο; Λοιποθυμας;

Η πατριδα θα σε κανει ειδικοδυναμιτη... Αν στην κρισιμη ωρα παθεις κριση πανικου και πανω στην κριση σου φανερωσεις το περιπολο σου και σας σκοτωσουν ολους... Κριμα δεν ειναι...

Κατι πιο απλο. Αν στην ενταση της ασκησης - εκπαιδευσης παθεις μια κριση και ο γιατρος λογω ελλειπων μεσων και αγνια της σοβαροτητας της καταστασης, δεν μπορεσει να σε κρατησει και σου μηνει μονιμο κουσουρι, δεν ειναι χαζο να παθεις κατι μη αναστρεψιμο γιατι εσυ ο ιδιος δεν προσεχεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι βλακεια να ζηταει η οικογενεια σου τα ρεστα απο το Ε. Σ. Και τον εκαστοτε Αξιωματικο γιατι δεν σε προσεξανε τη στιγμη που εσυ δεν προσεχεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι λαθος να καταστρεψεις εναν ή περισσοτερους ανθρωπους για μια απροσεξια... ;

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
ΑΡΗς έγραψε:Καλησπερα παιδια ηθελα να κανο μια ερωτηση. Αντιμετωπιζω κρισεις πανικου κ κανο μια εξαμινι θεραπεια με φαρμακα. Ξερει κανεις αν θα με δεχθουν στις ειδικες δυναμεις;Ευχαριστω

Δεν ξερω τι εχεις ακριβως αλλα περασαν μερικες σκεψεις απο το μυαλο μου και απλα θα τις πω. Μην τις παρεις προσωπικα...

Αυτες οι κρισεις πως τις βιωνεις; Φωναζεις; Εχεις σπασμους; Φοβασαι το παραμικρο; Λοιποθυμας;

Η πατριδα θα σε κανει ειδικοδυναμιτη... Αν στην κρισιμη ωρα παθεις κριση πανικου και πανω στην κριση σου φανερωσεις το περιπολο σου και σας σκοτωσουν ολους... Κριμα δεν ειναι...

Κατι πιο απλο. Αν στην ενταση της ασκησης - εκπαιδευσης παθεις μια κριση και ο γιατρος λογω ελλειπων μεσων και αγνια της σοβαροτητας της καταστασης, δεν μπορεσει να σε κρατησει και σου μηνει μονιμο κουσουρι, δεν ειναι χαζο να παθεις κατι μη αναστρεψιμο γιατι εσυ ο ιδιος δεν προσεχεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι βλακεια να ζηταει η οικογενεια σου τα ρεστα απο το Ε. Σ. Και τον εκαστοτε Αξιωματικο γιατι δεν σε προσεξανε τη στιγμη που εσυ δεν προσεχεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι λαθος να καταστρεψεις εναν ή περισσοτερους ανθρωπους για μια απροσεξια... ;

Συμφωνω απολυτως απολυτα μαζι σου φιλε πιστευω ενας ειδικοδυναμιτης πρεπει οπως και δηποτε να εχει σωας τας φρενας...

ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Οι κρισεις πανικου περιλαμβανουν ταχυπαλμια ιδροτα και ενα αισθημα φοβου ομως τις εχω σε πολυ μικρη συχνοτητα. Και το πιο σημαντικο ειναι ακινδυνες και δν εχουν να κανουν με το αν καποιος εχει σωας τα φρενας. Θελω να καταταγω στους αμφιβιους καταδρομεις και πιστευο πως θα ανταπεξελθω πληρως. Πιστευετε πως μπορουν να με δεχθουν?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ARIS έγραψε:... Και ενα αισθημα φοβου...
Κριση πανικου, αισθημα φοβου... Δεν θα σε ηθελα στο περιπολο μου εκεινη την ωρα... Εγω προσωπικα. Οσο σοβαρο και να ειναι, αν μου πανικοβαλεις και τους αλλους; Δεν ξερω...

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Deathdiver »

ARIS έγραψε:Οι κρισεις πανικου περιλαμβανουν ταχυπαλμια ιδροτα και ενα αισθημα φοβου ομως τις εχω σε πολυ μικρη συχνοτητα. Και το πιο σημαντικο ειναι ακινδυνες και δν εχουν να κανουν με το αν καποιος εχει σωας τα φρενας. Θελω να καταταγω στους αμφιβιους καταδρομεις και πιστευο πως θα ανταπεξελθω πληρως. Πιστευετε πως μπορουν να με δεχθουν;

Ομως φιλε μου πρεπει να ξερεις οτι ενας ειδικοδυναμιτης εκτος απο την απαραιτητη σωματικη ικανοτητα και φυσικη κατασταση πρεπει να εχει και μια πολυ καλη ψυχικη διαυγεια. Πρεπει να ειναι συγκεντρωμενος ειτε στις ασκησεις ειτε σε μια χ ψ κρισιμη στιγμη και να ειναι ψυχραιμος. Ουτε εγω θα σε ηθελα στον περιπολο μου εκεινη την στιγμη που σε πιανει η κριση. Για φαντασου δηλαδη να σε πιασει το αισθημα φοβου και να ανοιξεις πυρ η να φανερωσεις τον περιπολο σου...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Hyper »

Αρη πηγαινε αυτο θα σε βοηθησει και να ξεπερασεις το προβλημα σου θα σου δωσει αυτοπεποιθηση κ θα σε κανει να νιωσεις μεγαλυτερη σιγουρια για τον εαυτο σου κ ισως ξεπερασεις κ μια για παντα τις κρισεις πανικου αμα νιωθεις οτι δεν θα σε επηρεασει κ οτι η πιεση που θα ασκειται την αντεχεις! Κ μην ξεχνας οτι αν δεν νιωσεις καλα ψυχολογικα μπορεις και πρεπει να αποχωρησεις! Εδω αλλοι και αλλοι "παλαβοι" τελειωσαν ειδικες δυναμεις γιατι να μη το κανεις εσυ που δεν εχεις συχνο προβλημα εκτος και αν νομιζεις οτι θα χασεις τα λογικα σου. Αλλωστε σιγα μη βγειτε και για ειδικη αποστολη στη ζουγκλα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Σάβ Αύγ 21, 2010 5:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Εδω αλλοι και αλλοι "παλαβοι" τελειωσαν ειδικες δυναμεις γιατι να μη το κανεις εσυ που δεν εχεις συχνο προβλημα εκτος και αν νομιζεις οτι θα χασεις τα λογικα σου.
Ετσι ρε φιλε μπραβο! Πηγε ενας "παλαβοι", ας πανε ολοι, σαμπως απο το πιατο μου θα φανε; Αντεστε ολοι καταδρομειςΕικόναΕλατε ολοι κουτσοι στραβοι στον Αγιο-Παντελεημονα.Εικόνα Μια η ελλειψη εφεδρων μια τα βισματα μια οι γιωταδες στο μυαλο τα πρεζονια και το καθε καρυδιας καρυδι, ποιον να πρωτο εκπαιδευσεις και σε τι...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Μου θυμιζεις κατι εξυπνους που ειχαν υψοφοβια και τα κολυταρια τους εστελναν Αλεξιπτωτα για να την ξεπερασουν αλλα τελικα επαιρναν τα ποδια στους ομους και πηγαιναν 401. Κανονισε να κουμπωσει κανενα βραδυ σε καμια περιεργη σκοπια σαν αυτες στο Κανδυλι και να τρεχουν καποιοι γιατι ο νεος φοβηθηκε και αρχισε να πυροβολαει τον εχθρο που τελικα ηταν η εφοδος...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 297ΙΜΑΚ την Σάβ Αύγ 21, 2010 2:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης