Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
Brouslee έγραψε:To λέω όχι για να ευλογήσω τα γένια μου αλλά για να ξεκαρφωθεί από κάποιους πιτσιρικάδες η ιδέα πως για να επιζήσεις εκεί πρέπει να είσαι ο αδερφός του τζων.
οι ειδικές δυνάμεις αρχίζουνε στην μονάδα. Το πεύκο από το 2009 και μετά είναι κατασκήνωση...
και το 07 κατασκηνωση ηταν... Και δυστυχως ειχαμε γυρισει 4-5 καλοι εκπαιδευτες αλλα τα βισματακια μας εβγαλαν εσωτερικη μεταθεση για Ζ'ΜΑΚ και ΚΕΕΔ / ΛΔ...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Γιατί ποιος σας είπε ότι μετράει η σωματική διάπλαση κάποιου; Είδα εγώ τούμπανα που κοπήκανε την 2η μέρα Εικόνα
Ειχε γυρισει Λοχαγος και μου ειπε : Λοχια, δεν πιστευω να αφησεις αυτο το τούμπανο να φορεσει μπερε... Σε μιση ωριτσα του τον εστηλα να κανει χαρτια για Πεζικο

geo1388
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από geo1388 »

Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:) ]
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

geo1388 έγραψε:Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! Τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... Αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:)
Οταν λεμε τουμπανο μιλαμε για ατομο το οποιο κατεβαινε σε αγωνες bodybuilding...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

geo1388 έγραψε:Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! Τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... Αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:) ]
μεσα η λεξη τουμπανο αποκτα αλλη εννοια... Τουμπανο δε σε κανει το υψος. Αν τετραπλασιασεις ελξεις και καμψεις και ριξεις το χρονο κατα μισο λεπτο σε αυτα που ειπες θα σε ελεγα τουμπανακο.Εικόνα επισης ειδ δυναμεις ειναι στη μοναδα και μετα εκτος και αν υπηρχαν ακομα σχετικα Σοβαρα κεντρα. Πριν λιγα χρονια υπηρχαν. Υποψιαζομαι αν στο Πευκο πηραν Μπερε ο 1 στους 3 στη Ρεντινα στην ιδια φουρνια θα επαιρνε ο.1 στους 6! Γι'αυτο τη κανει ο ευλογημενος ελληναρας; Καταργει τη Ρεντινα... Στη μοιρα τα μονο ατομα που κοβονταν/εφυγαν πεζικο ηταν Αθηναιοι του Πευκου... Οποτε σωματικα και απο αντοχες για Πευκο σημερα. Πιστευω αν μπορεις να πας στο σουπερμαρκετ της διπλανης Γειτονιας να παρεις 2 κασες μπυρες και να περπατησεις με αυτες 2 χλμ πισω στο σπιτι σου χωρις να σου καλεσουν το ΕΚΑΒ εισαι ΟΚ.Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fideas emk έγραψε:Υποψιαζομαι αν στο Πευκο πηραν Μπερε ο 1 στους 3 στη Ρεντινα στην ιδια φουρνια θα επαιρνε ο.1 στους 6! Γι'αυτο τη κανει ο ευλογημενος ελληναρας; Καταργει τη Ρεντινα... Στη μοιρα τα μονο ατομα που κοβονταν/εφυγαν πεζικο ηταν Αθηναιοι του Πευκου...
Οπα ρε! Δηλαδη τι; Οι Χαμουτζιδες Καταδρομεις ειμαστε φλουφλιδες μπροστα στου Βορριους; Δεν θελω να ακουω χαζομαρες γιατι ειδα τι κλαψιαριδες ηταν οι Βορριοι ΛΥΒιτες που ηρθαν. Και οσοι Θεσσαλονικεις ηρθαν στη Ι' και μολις βρεχανε το ποδαρακι στη θαλασσα νομιζαν οτι Θα πνιγουνΕικόνα
/////

Δημοσίευση από ///// »

Κανω τα 4 χλιομετρεα και 400 μετρα 25 λεπτα πιστευω οτι ειναι πολυ αργος χρονος εαν κανω τακτικη προπονηση μπορω να εχω φτιαξει παρα πολυ καλη αντοχη σε 1.5 με 2 χρονια;

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από @xristos@ »

Και βεβαια μπορεις να φτιαξεις αντοχη σε τοσο χρονικο διαστημα εαν ξεκινισεις εντατικα θα κατεβεις και για πρωταθλητισμο σε 2χρονιαΕικόνα εαν αρχισες τωρα μια χαρα ειναι, συνεχισε και θα δεις διαφορα σε λιγο καιρο.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
fideas emk έγραψε:Υποψιαζομαι αν στο Πευκο πηραν Μπερε ο 1 στους 3 στη Ρεντινα στην ιδια φουρνια θα επαιρνε ο.1 στους 6! Γι'αυτο τη κανει ο ευλογημενος ελληναρας; Καταργει τη Ρεντινα... Στη μοιρα τα μονο ατομα που κοβονταν/εφυγαν πεζικο ηταν Αθηναιοι του Πευκου...
Οπα ρε! Δηλαδη τι; Οι Χαμουτζιδες Καταδρομεις ειμαστε φλουφλιδες μπροστα στου Βορριους; Δεν θελω να ακουω χαζομαρες γιατι ειδα τι κλαψιαριδες ηταν οι Βορριοι ΛΥΒιτες που ηρθαν. Και οσοι Θεσσαλονικεις ηρθαν στη Ι' και μολις βρεχανε το ποδαρακι στη θαλασσα νομιζαν οτι Θα πνιγουνΕικόνα
δεν ειναι θεμα βορειων νοτειων. Ειναι θεμα Ρεντινας - Πευκου. Άλλα, καλα κεντρα ηταν/ειναι (;) η 1 ΜΑΛ στο Μαλεμε και μετα μαλλον οι Πεζοναυτες. Ακομα καλυτερα. Αν κανεις ΠΕΝ σε μοιρα οπως καποιες τυχερες σειρς νεων στην Ε'ΜΚ. Αν και για διαφορους λογους Η Ρεντινα ηταν πιο δυσκολη. Επισης για τους ιδιους λογους τα ΠΕΝ στην 35 ΜΚ πρεπει να ειναι εξισου δυσκολα (σε σχεση παντα με το Πευκο... ) . Μ'αλλα λογια αν στο Πευκο τις πρωτες μερες καναν κανα τρεξιματακι παραπανω και κανα στιβο μαχης (απο τους πολλους τις Ρεντινας Εικόνα) θα φευγαν πολλοι περισσοτεροι. Αυτο εννοω. ...
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από oldie158 »

///// έγραψε: Κανω τα 4 χλιομετρεα και 400 μετρα 25 λεπτα πιστευω οτι ειναι πολυ αργος χρονος εαν κανω τακτικη προπονηση μπορω να εχω φτιαξει παρα πολυ καλη αντοχη σε 1.5 με 2 χρονια;

4.400 σε 25' είναι πολύ αργός χρόνος, είσαι υπέρβαρος ; Προπόνηση θα κάνεις μία ώρα χαλαρό τρέξιμο σε σταθερό ρυθμό, σε λίγο καιρό θα δείς ότι μπορείς και πιό γρήγορα. Το πιό σημαντικό είναι η διάρκεια, θα κάνεις πάντα μία ώρα. Με 3-4 φορές τη βδομάδα, τα 4400 που είπες Θα τα έχεις κάτω από 20' σε 6 μήνες.

...
/////

Δημοσίευση από ///// »

Παιδια χιλια συγνωμη τελικα ηταν 20 λεπτα Μπερδευτηκα. Καλα για αρχαριος; Και κατι αλο να κανω καθε μερα τρεξιμο καμψεις ελξεις η μια μερα τρεξιμο και μια κμψεις λεξεις κοιλιακοι;

nickkos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nickkos »

Γεια χαρά παίδες παρουσιάζομαι Σπάρτη όμως θέλω να πάω για Ε. Δ πεζοναύτης. Είμαι 24 αρα θείος σας Εικόνα Να πω και εγώ οτι είμαι 1.88,80 κιλά εδώ και έναν χρόνο τρέχω, κάμψεις βγάζω 20-25 και έλξεις με τα χέρια προς τα έξω 5, καλά πρός τα μέσα 15 κάπου εκέι. Δεν έχω κανα σώμα απλά μια καλή φυσική κατάσταση και πάνω απ όλα ψυχή. Πιστέυω διαβάζοντας και τα άλλα post να την παλέψω. Απλά να ρωτήσω οτι για να πάρεις τον μπερέ μέσα απο τα κεν-πεν κάνεις στό τέλος τις δοκιμασίες σε κάποιο χρόνο και αν τα βγάλεις το παίρνεις; Αλλιώς στην άλλο εσσο. Επίσης εαν τελικά πάω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν πάλι πεζικό ένα φιλαράκι μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση απλά θέλουν να βλέπεις να προσπαθέις.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

nickkos έγραψε:Γεια χαρά παίδες παρουσιάζομαι Σπάρτη όμως θέλω να πάω για Ε. Δ πεζοναύτης. Είμαι 24 αρα θείος σας Εικόνα Να πω και εγώ οτι είμαι 1.88,80 κιλά εδώ και έναν χρόνο τρέχω, κάμψεις βγάζω 20-25 και έλξεις με τα χέρια προς τα έξω 5, καλά πρός τα μέσα 15 κάπου εκέι. Δεν έχω κανα σώμα απλά μια καλή φυσική κατάσταση και πάνω απ όλα ψυχή. Πιστέυω διαβάζοντας και τα άλλα post να την παλέψω. Απλά να ρωτήσω οτι για να πάρεις τον μπερέ μέσα απο τα κεν-πεν κάνεις στό τέλος τις δοκιμασίες σε κάποιο χρόνο και αν τα βγάλεις το παίρνεις; Αλλιώς στην άλλο εσσο. Επίσης εαν τελικά πάω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν πάλι πεζικό ένα φιλαράκι μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση απλά θέλουν να βλέπεις να προσπαθέις.
Ειμαι 30, οποτε εισαι ανηψακιΕικόνα Αν περασεις τις δοκιμασιες για να πας Πευκο - Βολο επιστρεφεις Πεζικο μονο αν το ζητησεις. Μπερε θα παρεις κανονικα, δεν εχει αλλες εξετασεις, καλο ειναι να προσπαθεις προσπαθησες για 50 καμψεις και 10 ελξεις

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ

Δημοσίευση από ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ »

Παιδια καλησπερα ειμαι 20 ετων 1,90 υψος και 140 κιλα βαρος υπαρχει περιπτοση να παω μεγαλο πευκο; δεν με νοιαζει το τρεξιμο και τα καψονια γενικα΄. απλα ρωταω αν θα μπορεσω να περασω της εξετασης και να μεινω γιατι γουσταρω τρελλα! ψυχη εχω πανω απ΄ολα! ευχαριστω εκ τον προτερων!

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι 20 ετων 1,90 υψος και 140 κιλα βαρος υπαρχει περιπτοση να παω μεγαλο πευκο; Δεν με νοιαζει το τρεξιμο και τα καψονια γενικα΄. Απλα ρωταω αν θα μπορεσω να περασω της εξετασης και να μεινω γιατι γουσταρω τρελλα! Ψυχη εχω πανω απ΄ολα!ευχαριστω εκ τον προτερων!

1,90 και 140 κιλα πρεπει να εισαι υπερβαρος φιλε μου...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης