και το 07 κατασκηνωση ηταν... Και δυστυχως ειχαμε γυρισει 4-5 καλοι εκπαιδευτες αλλα τα βισματακια μας εβγαλαν εσωτερικη μεταθεση για Ζ'ΜΑΚ και ΚΕΕΔ / ΛΔ...Greek_Army έγραψε:οι ειδικές δυνάμεις αρχίζουνε στην μονάδα. Το πεύκο από το 2009 και μετά είναι κατασκήνωση...Brouslee έγραψε:To λέω όχι για να ευλογήσω τα γένια μου αλλά για να ξεκαρφωθεί από κάποιους πιτσιρικάδες η ιδέα πως για να επιζήσεις εκεί πρέπει να είσαι ο αδερφός του τζων.
Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
-
- Ταξίαρχος
Ειχε γυρισει Λοχαγος και μου ειπε : Λοχια, δεν πιστευω να αφησεις αυτο το τούμπανο να φορεσει μπερε... Σε μιση ωριτσα του τον εστηλα να κανει χαρτια για ΠεζικοGreek_Army έγραψε:Γιατί ποιος σας είπε ότι μετράει η σωματική διάπλαση κάποιου; Είδα εγώ τούμπανα που κοπήκανε την 2η μέρα
Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:) ]
-
- Ταξίαρχος
Οταν λεμε τουμπανο μιλαμε για ατομο το οποιο κατεβαινε σε αγωνες bodybuilding...geo1388 έγραψε:Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! Τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... Αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
μεσα η λεξη τουμπανο αποκτα αλλη εννοια... Τουμπανο δε σε κανει το υψος. Αν τετραπλασιασεις ελξεις και καμψεις και ριξεις το χρονο κατα μισο λεπτο σε αυτα που ειπες θα σε ελεγα τουμπανακο.geo1388 έγραψε:Δηλαδη εγω που ειμαι 1.90 και θελω τρελα να παω ΛΟΚ πρεπει να ανησυχω! Τουμπανο δεν ξερω αν ειμαι... Αλλα βγαζω 5 ελξεις,25 καμψεις και κανα δυο γυρους σε στιβο σε 3.5 λεπτα![:) ]

-
- Ταξίαρχος
Οπα ρε! Δηλαδη τι; Οι Χαμουτζιδες Καταδρομεις ειμαστε φλουφλιδες μπροστα στου Βορριους; Δεν θελω να ακουω χαζομαρες γιατι ειδα τι κλαψιαριδες ηταν οι Βορριοι ΛΥΒιτες που ηρθαν. Και οσοι Θεσσαλονικεις ηρθαν στη Ι' και μολις βρεχανε το ποδαρακι στη θαλασσα νομιζαν οτι Θα πνιγουνfideas emk έγραψε:Υποψιαζομαι αν στο Πευκο πηραν Μπερε ο 1 στους 3 στη Ρεντινα στην ιδια φουρνια θα επαιρνε ο.1 στους 6! Γι'αυτο τη κανει ο ευλογημενος ελληναρας; Καταργει τη Ρεντινα... Στη μοιρα τα μονο ατομα που κοβονταν/εφυγαν πεζικο ηταν Αθηναιοι του Πευκου...

Κανω τα 4 χλιομετρεα και 400 μετρα 25 λεπτα πιστευω οτι ειναι πολυ αργος χρονος εαν κανω τακτικη προπονηση μπορω να εχω φτιαξει παρα πολυ καλη αντοχη σε 1.5 με 2 χρονια;
Και βεβαια μπορεις να φτιαξεις αντοχη σε τοσο χρονικο διαστημα εαν ξεκινισεις εντατικα θα κατεβεις και για πρωταθλητισμο σε 2χρονια
εαν αρχισες τωρα μια χαρα ειναι, συνεχισε και θα δεις διαφορα σε λιγο καιρο.

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
δεν ειναι θεμα βορειων νοτειων. Ειναι θεμα Ρεντινας - Πευκου. Άλλα, καλα κεντρα ηταν/ειναι (;) η 1 ΜΑΛ στο Μαλεμε και μετα μαλλον οι Πεζοναυτες. Ακομα καλυτερα. Αν κανεις ΠΕΝ σε μοιρα οπως καποιες τυχερες σειρς νεων στην Ε'ΜΚ. Αν και για διαφορους λογους Η Ρεντινα ηταν πιο δυσκολη. Επισης για τους ιδιους λογους τα ΠΕΝ στην 35 ΜΚ πρεπει να ειναι εξισου δυσκολα (σε σχεση παντα με το Πευκο... ) . Μ'αλλα λογια αν στο Πευκο τις πρωτες μερες καναν κανα τρεξιματακι παραπανω και κανα στιβο μαχης (απο τους πολλους τις Ρεντινας297ΙΜΑΚ έγραψε:Οπα ρε! Δηλαδη τι; Οι Χαμουτζιδες Καταδρομεις ειμαστε φλουφλιδες μπροστα στου Βορριους; Δεν θελω να ακουω χαζομαρες γιατι ειδα τι κλαψιαριδες ηταν οι Βορριοι ΛΥΒιτες που ηρθαν. Και οσοι Θεσσαλονικεις ηρθαν στη Ι' και μολις βρεχανε το ποδαρακι στη θαλασσα νομιζαν οτι Θα πνιγουνfideas emk έγραψε:Υποψιαζομαι αν στο Πευκο πηραν Μπερε ο 1 στους 3 στη Ρεντινα στην ιδια φουρνια θα επαιρνε ο.1 στους 6! Γι'αυτο τη κανει ο ευλογημενος ελληναρας; Καταργει τη Ρεντινα... Στη μοιρα τα μονο ατομα που κοβονταν/εφυγαν πεζικο ηταν Αθηναιοι του Πευκου...

4.400 σε 25' είναι πολύ αργός χρόνος, είσαι υπέρβαρος ; Προπόνηση θα κάνεις μία ώρα χαλαρό τρέξιμο σε σταθερό ρυθμό, σε λίγο καιρό θα δείς ότι μπορείς και πιό γρήγορα. Το πιό σημαντικό είναι η διάρκεια, θα κάνεις πάντα μία ώρα. Με 3-4 φορές τη βδομάδα, τα 4400 που είπες Θα τα έχεις κάτω από 20' σε 6 μήνες.///// έγραψε: Κανω τα 4 χλιομετρεα και 400 μετρα 25 λεπτα πιστευω οτι ειναι πολυ αργος χρονος εαν κανω τακτικη προπονηση μπορω να εχω φτιαξει παρα πολυ καλη αντοχη σε 1.5 με 2 χρονια;
...
Παιδια χιλια συγνωμη τελικα ηταν 20 λεπτα Μπερδευτηκα. Καλα για αρχαριος; Και κατι αλο να κανω καθε μερα τρεξιμο καμψεις ελξεις η μια μερα τρεξιμο και μια κμψεις λεξεις κοιλιακοι;
Γεια χαρά παίδες παρουσιάζομαι Σπάρτη όμως θέλω να πάω για Ε. Δ πεζοναύτης. Είμαι 24 αρα θείος σας
Να πω και εγώ οτι είμαι 1.88,80 κιλά εδώ και έναν χρόνο τρέχω, κάμψεις βγάζω 20-25 και έλξεις με τα χέρια προς τα έξω 5, καλά πρός τα μέσα 15 κάπου εκέι. Δεν έχω κανα σώμα απλά μια καλή φυσική κατάσταση και πάνω απ όλα ψυχή. Πιστέυω διαβάζοντας και τα άλλα post να την παλέψω. Απλά να ρωτήσω οτι για να πάρεις τον μπερέ μέσα απο τα κεν-πεν κάνεις στό τέλος τις δοκιμασίες σε κάποιο χρόνο και αν τα βγάλεις το παίρνεις; Αλλιώς στην άλλο εσσο. Επίσης εαν τελικά πάω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν πάλι πεζικό ένα φιλαράκι μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση απλά θέλουν να βλέπεις να προσπαθέις.

-
- Ταξίαρχος
Ειμαι 30, οποτε εισαι ανηψακιnickkos έγραψε:Γεια χαρά παίδες παρουσιάζομαι Σπάρτη όμως θέλω να πάω για Ε. Δ πεζοναύτης. Είμαι 24 αρα θείος σαςΝα πω και εγώ οτι είμαι 1.88,80 κιλά εδώ και έναν χρόνο τρέχω, κάμψεις βγάζω 20-25 και έλξεις με τα χέρια προς τα έξω 5, καλά πρός τα μέσα 15 κάπου εκέι. Δεν έχω κανα σώμα απλά μια καλή φυσική κατάσταση και πάνω απ όλα ψυχή. Πιστέυω διαβάζοντας και τα άλλα post να την παλέψω. Απλά να ρωτήσω οτι για να πάρεις τον μπερέ μέσα απο τα κεν-πεν κάνεις στό τέλος τις δοκιμασίες σε κάποιο χρόνο και αν τα βγάλεις το παίρνεις; Αλλιώς στην άλλο εσσο. Επίσης εαν τελικά πάω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν πάλι πεζικό ένα φιλαράκι μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση απλά θέλουν να βλέπεις να προσπαθέις.

Παιδια καλησπερα ειμαι 20 ετων 1,90 υψος και 140 κιλα βαρος υπαρχει περιπτοση να παω μεγαλο πευκο; δεν με νοιαζει το τρεξιμο και τα καψονια γενικα΄. απλα ρωταω αν θα μπορεσω να περασω της εξετασης και να μεινω γιατι γουσταρω τρελλα! ψυχη εχω πανω απ΄ολα! ευχαριστω εκ τον προτερων!
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι 20 ετων 1,90 υψος και 140 κιλα βαρος υπαρχει περιπτοση να παω μεγαλο πευκο; Δεν με νοιαζει το τρεξιμο και τα καψονια γενικα΄. Απλα ρωταω αν θα μπορεσω να περασω της εξετασης και να μεινω γιατι γουσταρω τρελλα! Ψυχη εχω πανω απ΄ολα!ευχαριστω εκ τον προτερων!
1,90 και 140 κιλα πρεπει να εισαι υπερβαρος φιλε μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης