Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από oldie158 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ, έγραψε:Εαν μπορει καποιος και εχει χρονο ας μου δωσει ενα Προγραμμα με καμψεις ελεξεις κλπ.
Μια πολυ καλη βαση για ΜΥΚ που μου ειχαν δωσει καποτε ειναι

5*15 ελξεις

5*20 καμψεις

5*15 βυθισεις σε διζυγο

και φυσικα 10μετρα αναρρηχηση / καταρρηχηση σχοινι μονο χερια το γνωστο ως "κάλο"

(τα οποια γινονται κυκλικα δηλ.1 σετ ελξεις,1 καμψεις,1 διζυγο και μετα παλι ελξεις)

15χλμ τρεξιμο και 1 ωρα κολυμπι καθε μερα

φίλε 297, το πακέτο αναρρίχηση-ελξεις-κάμψεις-βυθίσεις που αναφέρεις, απαιτεί για όποιον δεν έχει σοβαρό αθλητικό υπόβαθρο γύρω στον ένα χρόνο προπόνηση (εντάξει προφανώς όσοι πάνε ΜΥΚ θα είναι ήδη γυμνασμένοι, αλλιώς το βλέπω βαρύ)

Τρέξιμο και κολύμπι σημαίνουν κάτι μόνο αν αναφέρουμε συγκεκριμένους χρόνους για τις αποστάσεις.

@Θανάση, τα 4χλμ σε 15' είναι καλός χρόνος, είσαι σίγουρος, τον έχεις μετρήσει σε στίβο; Ή το νομίζεις στο περίπου;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

oldie158 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ, έγραψε:Εαν μπορει καποιος και εχει χρονο ας μου δωσει ενα Προγραμμα με καμψεις ελεξεις κλπ.
Μια πολυ καλη βαση για ΜΥΚ που μου ειχαν δωσει καποτε ειναι

5*15 ελξεις

5*20 καμψεις

5*15 βυθισεις σε διζυγο

και φυσικα 10μετρα αναρρηχηση / καταρρηχηση σχοινι μονο χερια το γνωστο ως "κάλο"

(τα οποια γινονται κυκλικα δηλ.1 σετ ελξεις,1 καμψεις,1 διζυγο και μετα παλι ελξεις)

15χλμ τρεξιμο και 1 ωρα κολυμπι καθε μερα

φίλε 297, το πακέτο αναρρίχηση-ελξεις-κάμψεις-βυθίσεις που αναφέρεις, απαιτεί για όποιον δεν έχει σοβαρό αθλητικό υπόβαθρο γύρω στον ένα χρόνο προπόνηση (εντάξει προφανώς όσοι πάνε ΜΥΚ θα είναι ήδη γυμνασμένοι, αλλιώς το βλέπω βαρύ)

Τρέξιμο και κολύμπι σημαίνουν κάτι μόνο αν αναφέρουμε συγκεκριμένους χρόνους για τις αποστάσεις.

@Θανάση, τα 4χλμ σε 15' είναι καλός χρόνος, είσαι σίγουρος, τον έχεις μετρήσει σε στίβο; Ή το νομίζεις στο περίπου;
Μου ειχαν πει οτι οταν καταφερω να βγαλω αυτο το προγραμμα ανετα τοτε θα εχω μια καλη σωματικη προετοιμασια. Χρονους δεν μου εδωσαν, απλα μου ειπαν κολυμπα για 1 ωρα συνεχεια. Αληθεια βρισκει κανεις ευκολο να μπορεις να κολυμπας για 1 ωρα συνεχεια; Αλλωστε μεχρι να καταφερεις να βγαλεις τα σετακια και ο χρονος στο τρεξιμο θα εχει πεσει, και η αποσταση στο κολυμπι θα εχει ανεβει...

ΘΑΝΑΣΗΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Στο περιπου αλα μπα δεν νομιζω να τα κανω Σε 15 λεπτα γιατι οντως ειναι καλος χρονος και οπως ειπα τωρα εχω αρχισει.

Σε ποσο καιρο μπορει να τα κανει αυτα καποιος ΙΜΑΚ;

...
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από oldie158 »

297ΙΜΑΚ έγραψε: Μου ειχαν πει οτι οταν καταφερω να βγαλω αυτο το προγραμμα ανετα τοτε θα εχω μια καλη σωματικη προετοιμασια. Χρονους δεν μου εδωσαν, απλα μου ειπαν κολυμπα για 1 ωρα συνεχεια. Αληθεια βρισκει κανεις ευκολο να μπορεις να κολυμπας για 1 ωρα συνεχεια; Αλλωστε μεχρι να καταφερεις να βγαλεις τα σετακια και ο χρονος στο τρεξιμο θα εχει πεσει, και η αποσταση στο κολυμπι θα εχει ανεβει...
Παρεξήγηση, δεν κατάλαβα ότι αυτά γίνονταν όλα μαζί, ασφαλώς και δεν έχουν σημασία οι χρόνοι τότε. Νόμιζα ότι το Γραψες σε απάντηση στο Θανάση, όμως τέτοια πακέτα δεν κάνουν Για βελτίωση φυσικής κατάστασης ενός αγύμναστου, πρέπει να είσαι ήδη πολύ γυμνασμένος για να τα βγάλεις

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

oldie158 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Μου ειχαν πει οτι οταν καταφερω να βγαλω αυτο το προγραμμα ανετα τοτε θα εχω μια καλη σωματικη προετοιμασια. Χρονους δεν μου εδωσαν, απλα μου ειπαν κολυμπα για 1 ωρα συνεχεια. Αληθεια βρισκει κανεις ευκολο να μπορεις να κολυμπας για 1 ωρα συνεχεια; Αλλωστε μεχρι να καταφερεις να βγαλεις τα σετακια και ο χρονος στο τρεξιμο θα εχει πεσει, και η αποσταση στο κολυμπι θα εχει ανεβει...
Παρεξήγηση, δεν κατάλαβα ότι αυτά γίνονταν όλα μαζί, ασφαλώς και δεν έχουν σημασία οι χρόνοι τότε. Νόμιζα ότι το Γραψες σε απάντηση στο Θανάση, όμως τέτοια πακέτα δεν κάνουν Για βελτίωση φυσικής κατάστασης ενός αγύμναστου, πρέπει να είσαι ήδη πολύ γυμνασμένος για να τα βγάλεις
To προγραμματακι ειναι φτιαγμενο για να σε προετοιμασει για τους ρυθμους καταπονησης της ΜΥΚ. Εννοειται οτι το τι γινεται απο κει και μετα ειναι αλλο θεμα. Αλλα εαν εχει ανετα αυτο το προγραμμα το σωμα σου δεν θα καει αλλα θα προσαρμοστει αμεσως. Η αληθεια ειναι οτι απαντησα στον Θαναση και εγραψα οτι ηξερα. Βεβαια στις καταδρομες τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα. Εγω προσωπικα συνηστω ο αλλος να εχει φυσικη κατασταση απο μονος του, δηλαδη να μπορει ανα πασα στιγμη να βγαλει 5-7 ελξεις και 50 καμψεις ακομη και να μην παταει γυμναστηριο. Μεσα ειδα πολυ αδρανεια και αρκετα ξεσπασματα. Δηλαδη απο το τιποτα τους κ@υλωνε και ζηταγαν 10 ελξεις... Τι να πεις... Οποτε αν πας γυμναστηριο για να βγαλεις τις 10 και μετα πεσεις στην αδρανεια τις εχασες και οταν θα στις ζητησουν θα βγαλεις 3... Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Σε ποσο καιρο μπορει να τα κανει αυτα καποιος ΙΜΑΚ; ...
Εξαρτατε το επιπεδο σου. Εγω χωρις το κολυμπι το επιασα σε 3 μηνακια δουλευοντας ως εξης: Προσπαθουσα να βγαλω ολο τον κυκλο τα σετ με μειωμενες επαναλληψεις. Στην αρχη μπηκα δυναμικα για να καω, και μερα παρα μερα και πολυ φαι. Στο 2μηνα το γυρισα καθε μερα και μετα τον 3 που επιασα τα ορια το γυρισα μερα παρα μερα για συντηρηση. Βλεπεις και δραστηκες αλλαγες στο σωμα. Μην ξεχνας τις διατασεις.Και φυσικα ρωτα και τον γυμναστη σου

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

EΓω καθε πρωι οταν ξυπναω για σχολειο πριν φυγω Κανω ενα σετακι των 15 ελξεων... Τις βγαζω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια και κανω πολλες φορες ωστε οταν μπω ειδικες δυναμεις σε 2 χρονια δηλαδη απο τωρα να μπορω να κανω μια 20ρια...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:EΓω καθε πρωι οταν ξυπναω για σχολειο πριν φυγω Κανω ενα σετακι των 15 ελξεων... Τις βγαζω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια και κανω πολλες φορες ωστε οταν μπω ειδικες δυναμεις σε 2 χρονια δηλαδη απο τωρα να μπορω να κανω μια 20ρια...
Αφου εχεις τετοια λαχταρα για τι δε δηλωνεις καμια ΣΜΥ-ΣΣΕ?
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από @xristos@ »

Deathdiver έγραψε:EΓω καθε πρωι οταν ξυπναω για σχολειο πριν φυγω Κανω ενα σετακι των 15 ελξεων... Τις βγαζω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια και κανω πολλες φορες ωστε οταν μπω ειδικες δυναμεις σε 2 χρονια δηλαδη απο τωρα να μπορω να κανω μια 20ρια...

Σε ενα μηνα αμα προσπαθησεις τις βγαζεις τις 20 ρε συ και σε 2 χρονια αν κανεις συνεχεια ελξεις καθε μερα θα βγαζεις πανω απο 40Εικόνα Μπορει να ακουγεται πολυ αλλα ολα θεμα συνηθειας και προσπαθειας ειναι.
Τι ωραιο το σχολειοΕικόνα εγω το πρωι πριν παω δουλειαΕικόνα συνηθος κανω ή 1 σετακι 15 ελξεις ή μια 50αρα καμψεις ή κοιλιακους... Και μετα στη μερα τρεξιμο 40λεπτα και αυξανεται σιγα σιγα και μετα κοιλιακους καμψεις παλι οσες βγαινουν κ ελξεις οσες βγαινουν απο 1 σετακι.
...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

@xristos@ έγραψε:κ ελξεις οσες βγαινουν απο 1 σετακι...
Δεν κερδιζεις κατι με ενα σετ. Δοκιμασε να κανεις 3 η 4 ισαριθμα σετ. Προσπαθησε να υπολογισεις την αντοχη σου ωστε να βγει και το τελευταιο σετ κανονικα οπως και το πρωτο. Μετα δοκιμασε πυραμιδες. Θα δεις οτι ετσι ειναι πιο δυσκολο Εικόνα
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από @xristos@ »

Αναλογα με το χρονο που εχω παιζω διαφορετικα... Γενικα κ ασκησεις 3κεφαλους,2 κεφαλους διαφορα... Οποτε λεω απο το να κανω 3*20 ας πουμε καμψεις ας κανω 60 να τελειωνουμεΕικόνα
Η πυραμιδα πιστευω ειναι πιο πολυ αν θες να παρεις ογκο ειδικα σε ασκησεις με βαρη γινεται πολυ αλλα για αντοχη πιστευω σετακια με μικρα διαλειματα κ ισαριθμες επαναληψεις ειναι μια χαρα.
...
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Αφου εχεις τετοια λαχταρα για τι δε δηλωνεις καμια ΣΜΥ-ΣΣΕ;

Θα δηλωσω εννοειται ΣΣΕ και ΣΜΥ γιατι θελω να παω ειδικες δυναμεις ως μονιμος αλλα αν δεν περασω απο τις πανελληνιες σε σχολη θα Παω ΕΠΟΠ... Παντως θελω να παω με οποιονδηποτε τροπο.

ΘΑΝΑΣΗΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο τωρα προσφατα εχω αρχισει οποτεσε ποσο και ρο βλεπεις περιπου; Κανω 6 χλμ με το ζορι 7 ελξεις 20 καμψεις. Οποτε;

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο τωρα προσφατα εχω αρχισει οποτεσε ποσο και ρο βλεπεις περιπου; Κανω 6 χλμ με το ζορι 7 ελξεις 20 καμψεις. Οποτε;

Aν καταναλωνεις ανθυγειηνα τροφιμα μην το κανεις να τρως υγειηνα και πολυ και επισης να γυμναζεσαι οσο μπορεις σε καθημερινη βαση και με τον καιρο θα ανεβαινεις... Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο τωρα προσφατα εχω αρχισει οποτεσε ποσο και ρο βλεπεις περιπου; Κανω 6 χλμ με το ζορι 7 ελξεις 20 καμψεις. Οποτε;
Δεν σε εχω δει και δεν ειμαι αποφοιτος Γυμναστικης Ακαδημιας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες