jmd2010 έγραψε:Είμαι 18, έχω ύψος 1.73 και είμαι 85 κιλά,(ήμουν 80 πριν το καλοκαίρι). Έχω αρχίσει και κάνω ποδήλατο εδώ και ένα μηνα, ανηφόρες για μιση με μια ώρα μέρα παρα μέρα. Έχω παρατηρήσει μια βελτίωση στην αναπνοή. Αλλα πάλι πίσω στο θέμα.The έχω πρόβλημα; Έχω περίπου 2 με 5 μήνες πριν με καλέσουν μεγάλο πεύκο. Μπορώ να κάνω κάτι να χάσω το περιττό βάρος γρήγορα;
Ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν, ελαττωσε το φαγητο τρωγε σαλατες γιαουρτια φρουτα πινε πολυ νερο μετετρεψε ολα τα προιντα μες το σπιτι σε χαμηλα λιπαρα, τερμα τα γλυκα τα αναψυκτικα τα σουβλακια οι πιτσες και οι τυροπιτες και το βασικοτερο, ΤΡΕΧΑ! Για να προλαβεις
vagos έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι 1,70 72 κιλα (με λιγη κοιλια) χωρις προβληματα υγειας-ορασης, δεν ειμαι πολυ γυμνασμενος αλλα τρεχω σταδιακα, θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να αντεπεξελθω στις ειδικές δυναμεις ευχαριστω
Οι ΕΔ. Δ. Ζητανε μια μετρια φυσικη κατασταση και μια καλη ψυχικη αντοχη. Αν θεωρεις οτι τα εχει ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα
κατι τετοια ακουω και λεω. Τελικα ειναι ζορι στο σωματικο οι ΕΔ; Η οχι. δηλαδη απο τις εντυπωσεις που με δημιουργηθηκαν το φανταζομαι κατι σαν. Τον αθλο του ηρακλη.
vagos έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι 1,70 72 κιλα (με λιγη κοιλια) χωρις προβληματα υγειας-ορασης, δεν ειμαι πολυ γυμνασμενος αλλα τρεχω σταδιακα, θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να αντεπεξελθω στις ειδικές δυναμεις ευχαριστω
Οι ΕΔ. Δ. Ζητανε μια μετρια φυσικη κατασταση και μια καλη ψυχικη αντοχη. Αν θεωρεις οτι τα εχει ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα
κατι τετοια ακουω και λεω. Τελικα ειναι ζορι στο σωματικο οι ΕΔ; Η οχι. Δηλαδη απο τις εντυπωσεις που με δημιουργηθηκαν το φανταζομαι κατι σαν. Τον αθλο του ηρακλη.
Το σωμα απο ενα σημειο και μετα παει μονο του, απλα ακολουθει, το ψυχολογικο κομματι ειναι που εγκαταλειπει τους περισσοτερους
Θα το πω αλλη μια. Δεν σπαζομαι. Ειχα οπως ειπα και στον 297ΙΜΑΚ. Ειχα εναν λοχαγο. Που ελεγε δεν μπορεις ρε δεν μπορεις. Και τερματισα πρωτη. Πεισμωνω. Αν με πει καποιος οτι δεν μπορω. Μετα λεω οχι. Θα δεις. Και... [;) ] εχω καλες αποδοσεις
Ευχάριστο για τις συμβουλές, πέρσι ήμουν πάλι 85 κιλά μετά το καλοκαίρι και μέσα σε 3 βδομάδες έπεσα στα 79 μονο με περπάτημα και υγιεινή διατροφή. Τώρα που το έχω πάρει απόφαση θα ξεκινήσω να τρέχω και θα ανανεώσω την συνδρομή στο γυμναστήριο xD.(Σουβλάκια και τέτοια τρώω σπανια εδώ και 5-6 μήνες, από το καθισιό τα πήρα πάλι.)
Παιδια στο τρεξιμο ποσο χρονο πρεπρι να κανεις για να δεις οτι εχεις αντοχη πχ τα 3 χλμ. Η τα 4χλμ. Η 5,6 μεσα σε πο χρονικο διαστημα πρεπει να τα κανεις
ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Παιδια στο τρεξιμο ποσο χρονο πρεπρι να κανεις για να δεις οτι εχεις αντοχη πχ τα 3 χλμ. Η τα 4χλμ. Η 5,6 μεσα σε πο χρονικο διαστημα πρεπει να τα κανεις
Για να έχεις αντοχή παίζουν πολλοί παράγοντες. Γίνε πιό συγκεκριμένος στην ερωτησή σου. Αν καπνίζεις και δεν κάνεις ποτέ γυμναστική δεν έχεις καθόλου αντοχή ότι και ορμόνες να έχεις. Παράδειγμα σου έφερα. Για να δεις αν έχεις αντοχή ξεκίνα κάθε μερα να κάνεις αερόβια (συνεχόμενο τρέξιμο) και θα τότε σίγουρα θα αρχίσεις να βελτιώνεις την αντοχή σου. Σου μίλησα πολύ γενικά, ψάξτο πιό πολύ το θέμα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ευχαριατω για την απαντηση, τωρα θα γινω ποιο συγκεκριμενος εαν μπορεις απαντα μου σε παρακαλω η και οποιος αλος ξερει. Δεν καπνιζω. Μπορω και κανω 6 χλμ αλα δεν εχω και πολυ καιρο που εχω αρχισει η ερωτηση μου ειναι κανω 4 χλμ σε 15 λεπτα ειναι καλουτσικος χρονος; Και κατι αλο καλα ειναι να κανω αργο τρεξιμο και μεγαλες αποστασει η το τρεξιμο μου να ειναι γρηγορο ας με βοηθησει καποιος ειμαι αρχαριος και γι'αυτο.