φιλε μου δεν ξερω πως Θα τα πας αργοτερα Στα π. Ε. Ν... Πρεπει να εισαι προετοιμαστεμος σωματικα και Ψυχικα Οταν παρουσιαστεις στο ΚΕΕΔνέος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, εγώ παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο 17 Αυγούστου, επειδή το είχα δηλώσει όταν είχα περάσει περιοδεύων. Τότε όμως ήμουν μια χαρά παιδί αδύνατο και γυμνασμένο, τώρα έχω γίνει τα χάλια μου όλα δηλ. Χοντρός, αξίζει να προσπαθήσω να βγάλω την θητεία μου ή δεν θα την παλέψω καθόλου. Ρωτάω γιατί δεν έχω και κανένα γνωστό που να έχει πάει Ε. Δ. Ευχαριστώ
Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Παιδια εγω παιζω μπαλα και ειμε 15 χρονον... Ξερετε ασκισεις για να βελτιοσο ττην αντοχη μου; Και τιν ταχυτητα μου;
Γεια σας, γραφω πρωτη φορα στο forum και θα ηθελα ν ρωτησω :
για ουκ, λοκ, πεζοναυτες, μπορει κανενας ν μου πει ποσο υψος πρεπει να εχεις για να περασεις;
για ουκ, λοκ, πεζοναυτες, μπορει κανενας ν μου πει ποσο υψος πρεπει να εχεις για να περασεις;
τρεχα οπου μπορεις και εχεις την δυνατοτητα κ θα δεις αποτελεσματαkwstas έγραψε:Παιδια εγω παιζω μπαλα και ειμε 15 χρονον... Ξερετε ασκισεις για να βελτιοσο ττην αντοχη μου; Και τιν ταχυτητα μου;
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
Στα ΟΥΚ πας μονο ΜΟΝΙΜΟΣ! Και υψος 1,60ignatis έγραψε:Γεια σας, γραφω πρωτη φορα στο forum και θα ηθελα ν ρωτησω :
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Παιδια θελω να ρωτησω κατι 1) παιδια ξερετε αμα οι ΛΟΚ κανουν ασκησεις και στην θαλλασα πχ με τα zodiac και γενικα αμα εκπεδευοντε και στην θαλλασα (θα ηθελα να παω καπου που να εχει και τα 2)
2) ειμαι 17.5 1.86 υψος 104κιλα (το ξερω υπερβαρος) αλλα. Και δεν μου φαινονται. Και μπορω να βγαζω και καποιες ασκησεις που ξερω οτι θελουν
π. Χ παιζω μπασκετ 7 χρονια, δεν εχω κανενα προβλημα υγειας. Τρεχω καθε μερα 10.000 χλμ κανω και 30 καμψεις και κοιλιακους αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
2) ειμαι 17.5 1.86 υψος 104κιλα (το ξερω υπερβαρος) αλλα. Και δεν μου φαινονται. Και μπορω να βγαζω και καποιες ασκησεις που ξερω οτι θελουν
π. Χ παιζω μπασκετ 7 χρονια, δεν εχω κανενα προβλημα υγειας. Τρεχω καθε μερα 10.000 χλμ κανω και 30 καμψεις και κοιλιακους αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
αντωνης έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω κατι 1) παιδια ξερετε αμα οι ΛΟΚ κανουν ασκησεις και στην θαλλασα πχ με τα zodiac και γενικα αμα εκπεδευοντε και στην θαλλασα (θα ηθελα να παω καπου που να εχει και τα 2)
π. Χ παιζω μπασκετ 7 χρονια, δεν εχω κανενα προβλημα υγειας. Τρεχω καθε μερα Κανω και 30 καμψεις και κοιλιακους αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Χρειαζεται και ελξεις θα σου τις ζητησουν πρεπει να κανεις τουλαχιστον 4... Κατα τα αλλα μια χαρα...
Απο οτι βλεπω κανεις καθημερινα τον γυρο της γης...

Χασε κιλα να γινει η ζωη σου πιο ευκολη και εξω αλλα και μεσα στο στρατο.(ηθελα και να ξερα με τοσα χλμ που τρεχεις) μετα πας σπιτι και σαβουριαζεις τα παντα; Δε σου λεω μη γινεις 86 κιλα αλλα εστω 10 κιλα πρεπει να τα χασεις. Κ βγαζε 3-4 γεματες ελξεις ανοιχτη λαβη αν και ισως ειναι αχρειαστες αλλα πρεπειαντωνης έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω κατι 1) παιδια ξερετε αμα οι ΛΟΚ κανουν ασκησεις και στην θαλλασα πχ με τα zodiac και γενικα αμα εκπεδευοντε και στην θαλλασα (θα ηθελα να παω καπου που να εχει και τα 2)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Κανε τρεξιμο όσο μπορείς καθε φορά περισσοτερο, έλξεις (σε μονόζυγο), κάμψεις, κοιλιακούς... Όσο που νιώθεις οτι καιγεσαι καθε φορά... Αν το κανεις τακτικά αυτό σε ενα 1-2 μηνες θα αρχίσεις να βλεπεις μεγάλες διαφορές πανω σου... Και αντοχή και σωμα
KΑθε μερα τρεξιμο η ανα μια μερα να πηγαινω?
Κανε μια τρεξιμο και την αλλη καμψεις ελξεις κοιλιακους κανα βαρακι ραχιαιους κ εισαι μια χαρα διαφορετικα αν δεν προλαβαινεις αν η καταπονηση στο τρεξιμο ειναι μεγαλη κανε μερα παρα μερα για να ξεκουραζεσαιkwstas έγραψε:KΑθε μερα τρεξιμο η ανα μια μερα να πηγαινω;
Ευχαριστω και αλη μια ερωτηση κανεις να τα κανω αυτα καθε μερα δλδ τρεξιμο καμψεις πχ πρωι καμψεις κοιλοιακους κτλ και απογευμα τρεξιμο η δεν κανει; Και ποσα σετ καμψεις να κανω?Hyper έγραψε:Κανε μια τρεξιμο και την αλλη καμψεις ελξεις κοιλιακους κανα βαρακι ραχιαιους κ εισαι μια χαρα διαφορετικα αν δεν προλαβαινεις αν η καταπονηση στο τρεξιμο ειναι μεγαλη κανε μερα παρα μερα για να ξεκουραζεσαιkwstas έγραψε:KΑθε μερα τρεξιμο η ανα μια μερα να πηγαινω;
Κανει και ετσι αλλα μονο αν δεν εχεις χρονο για καθε μερα καντο και εφαρμοσε το μερα παρα μερα μιας και θα κουραζεσαι περισσοτερο ετσι. Σετ καμψεις κανε μπολικα θα σου χρειαστουν κανε οσο αντεχεις σε λογικα πλαισια παντα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Παρ Αύγ 27, 2010 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι 18, έχω ύψος 1.73 και είμαι 85 κιλά,(ήμουν 80 πριν το καλοκαίρι). Έχω αρχίσει και κάνω ποδήλατο εδώ και ένα μηνα, ανηφόρες για μιση με μια ώρα μέρα παρα μέρα. Έχω παρατηρήσει μια βελτίωση στην αναπνοή. Αλλα πάλι πίσω στο θέμα.The έχω πρόβλημα; Έχω περίπου 2 με 5 μήνες πριν με καλέσουν μεγάλο πεύκο. Μπορώ να κάνω κάτι να χάσω το περιττό βάρος γρήγορα?
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
Καλο το ποδηλατο αλα με το τρεξιμο φτιαχνεις πολυ καλη αντοχη γι' αυτο ξεκινα τρεξιμοjmd2010 έγραψε:Είμαι 18, έχω ύψος 1.73 και είμαι 85 κιλά,(ήμουν 80 πριν το καλοκαίρι). Έχω αρχίσει και κάνω ποδήλατο εδώ και ένα μηνα, ανηφόρες για μιση με μια ώρα μέρα παρα μέρα. Έχω παρατηρήσει μια βελτίωση στην αναπνοή. Αλλα πάλι πίσω στο θέμα.The έχω πρόβλημα; Έχω περίπου 2 με 5 μήνες πριν με καλέσουν μεγάλο πεύκο. Μπορώ να κάνω κάτι να χάσω το περιττό βάρος γρήγορα;
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης