575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GenerX »

Αν θες να το διακινδυνέψεις για να το μάθεις, προχώρα σε ενέργειες για να το μάθεις μια και καλή.

Κρίνω όσο αντικειμενικά μπορώ και χωρίς τις ιδεολογικές μου παρωπίδες.

Αν είσαι βλάκας, χαζός, άμυαλος, ίσως να σου αρέσει.

Αν έχει κάποιος... Ψύγματα λογικής και αξιοπρέπειας, μαθαίνει και αποφεύγει.

Όπως είχε πει ο Γκέρσον "Ο βλάκας μαθαίνει από τα λάθη του. Ο έξυπνος από τα λάθη των άλλων".

Είσαι free to go.

Εγώ μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή. Αλλά εγώ είμαι εγώ. Συμβουλή μου -που μπορεί να μην είναι και η καλύτερη- βάλε βίσμα να πας σε μονάδα που θα περάσεις καλά στην θητεία σου.

Και ναι, είμαι κάποιος που σιχαίνεται τα βίσματα. Αλλά εδώ έχεις να κάνεις με στρατό.

Ποτέ μην δείξεις πως είσαι φιλότιμος, αν είσαι.

Μακρυά από "εθελοντισμούς". Πίσω πίσω.

Εγώ 3 μήνες έχω μέσα και τελικά κατάλαβα πως ακολουθόντας τα παραπάνω, όντας "εθελοντής" και θέλοντας να βοηθάω γενικά, είμαι και βλάκας (για αυτούς) ταυτόχρονα.

Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ο δρόμος έξω από το Διοικητήριο του ΚΕΤΘ τον έστρωσαν καθόλου με άσφαλτο ή παραμένει το τσιμέντο που είχαν ρίξει Μαυροσκούφηδες για να μπαλώσουν τις λακούβες;

Καλά, εννοείται το ΚΕΤΘ το φροντίζουν οι οπλίτες. Αλλίμονο. Το καινούργιο κτίριο στη Σχολή Τεθωρακισμένων που προοριζόταν για τους Μονίμους Υπαξιωματικούς του Όπλου νεοσύλλεκτοι της 301 Δ' ΕΣΣΟ το έφτιαξαν.

Ακόμη και το Τάγμα των Πεζοναυτών οπλίτες Πεζοναύτες το ανακατασκέυασαν πριν τη μετακόμιση.

Εϊναι και 8.000 στρέμματα παναθεμά του.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 14, 2010 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

GenerX σε βλεπω στους 3 μηνες αηδιασμενο, περιμενες να αντιμετωπισεις τελειως διαφορετικες καταστασεις μεσα;(εισαι πεζοναυτης η μαυροσκουφης); Το μονο που μπορω να σου πω ειναι υπομονη ο καιρος περναει γρηγορα.

Αρης

Δημοσίευση από Αρης »

Παιδια ειμαι νεοσυλλεκτος πεζοναυτης στην αυλωνα κ εχω ενδειξη για κυπρο μου ειπαν.Πεζικο θα με στειλουν εκει;

Μπορω να αρνηθω και να μεινω πεζοναυτης;

hammerhead23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hammerhead23 »

Μια πολυ απλη ερωτηση εχω, αν ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος που παρουσιαστηκε προσφατα ή αν γνωριζει σιγουρα. Που παρουσιαζονται οι πεζοναυτες πλεον, Αυλωνα ή Βολο;
Alpha

Δημοσίευση από Alpha »

Μάγκες καλησπέρα,

έκοψα αναβολή τον Ιούλιο και δήλωσα αλεξιπτωτιστές, όμως ενώ περίμενα Νέα Πέραμο με κάλεσαν Ειδικές Δυνάμεις-ΚΕΤΘ. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε ένα φίλο μου. Ξέρει κανείς τι εκπαίδευση έχει στο ΚΕΤΘ και τι ακολουθεί μετά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στους Πεζοναύτες θα παρουσιαστείς.
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από JohnKr »

Ρε παιδιά, μια διευκρίνιση:
Κάποιος παραπάνω είπε πως του ήρθε χαρτί να παρουσιαστεί ως πεζοναύτης.
Και ρωτώ εγώ: Οι πεζοναύτες στις ειδικές δυνάμεις δεν ανήκουν;
Γιατί του ήρθε χαρτί να παρουσιαστεί στους πεζονάυτες και όχι σε κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων όπως π. Χ. Μεγάλο Πεύκο;
Δεν υποτίθεται πως η τοποθέτηση σε μονάδα ειδικών δυνάμεων γίνεται μετά το ΚΕΕΔ και ανάλογα με τις απαιτήσεις πάνε σε ΛΟΚ, ΜΑΚ, Αλεξιπτωτιστές ή Πεζοναύτες;

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι εχει το προγραμμα των αρχικων ημερων μεχρι την ορκομωσια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δημητρης έγραψε:Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι εχει το προγραμμα των αρχικων ημερων μεχρι την ορκομωσια;

ατέλειωτες πρόβες ορκομωσίας, θα μάθεις να χαιρετάς, να κάνεις προσοχή, ανάπαυση και να παρουσιάζεσαι τα βασικά δηλαδή
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
Δημητρης έγραψε:Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι εχει το προγραμμα των αρχικων ημερων μεχρι την ορκομωσια;
ατέλειωτες πρόβες ορκομωσίας, θα μάθεις να χαιρετάς, να κάνεις προσοχή, ανάπαυση και να παρουσιάζεσαι τα βασικά δηλαδή
Κλεινατ επι δεξια επ'αριστερα, ημισιες κλεισεις, επ'ωμου, παρουσιαστε, παραποδα, υπομαλης, φλωγα, πετρα, ελικοπτερο, ανατελων ηλιος, μονη και διπλη αναστροφη ριψη με οποσθια επαναφορα... Οχι τα τελευταια δεν θα τα κανετε...
Neos_geo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Neos_geo »

Μια ερωτηση ρε σειρες... Αν ξερει καποιος η καποιος απ το φορουμη διαδικασια με ΠΕΝ και μπερε που γινεται στο κετθ η μετα;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια ισχυει οτι οι πεζοναυτες εχουν αδεια 2φορες την εβδομαδα; Και παρουσιαζεται κανενας αυριο αυλωνα; Ξερετε αν μενουμε μεσα η βγαινουμε για το σκ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

έγραψε:Παιδια ισχυει οτι οι πεζοναυτες εχουν αδεια 2φορες την εβδομαδα; Και παρουσιαζεται κανενας αυριο αυλωνα; Ξερετε αν μενουμε μεσα η βγαινουμε για το σκ;

Για να βγαίνεται ΣΚ θα πρέπει τα άτομα να υπερκαλύπτουν τις υπηρεσίες.
Brouslee
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Brouslee »

Η ορκομωσία πόσο καιρό μετά την παρουσίαση είναι;

Στην ορκομωσία αποδίδεται κι ο μπερές;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες