ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nikoszik »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Απο συνθυματα Λοχων δεν τα θυμαμαι ολα... Ηταν:1ος Λοχος Δυναμη,2ρο δεν ειχαμε,3τος Λοχος Λεοντες... Για τους 2,4, και 5 τι λετε;

Ουτε τωρα εχει. Εχει μονο 1ο δυναμη,3ο λεοντες και 5ο αετοι. Βεβαια ο καθε λοχος εχεις 5-7 διμοιριες μιας και αυτη η εσσο ειναι καμια χιλιαρα ατομα.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Nikoszik έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Απο συνθυματα Λοχων δεν τα θυμαμαι ολα... Ηταν:1ος Λοχος Δυναμη,2ρο δεν ειχαμε,3τος Λοχος Λεοντες... Για τους 2,4, και 5 τι λετε;

Ουτε τωρα εχει. Εχει μονο 1ο δυναμη,3ο λεοντες και 5ο αετοι. Βεβαια ο καθε λοχος εχεις 5-7 διμοιριες μιας και αυτη η εσσο ειναι καμια χιλιαρα ατομα.
Καλυτερα για σας! Περισσοτερα ατομα περισσοτερες ασκησεις, περισσοτεροι εξοδουχοι, περισσοτερη ξεκουραση, περισσσοτερη ορεξη για ασκησεις!

Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Nikoszik έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Απο συνθυματα Λοχων δεν τα θυμαμαι ολα... Ηταν:1ος Λοχος Δυναμη,2ρο δεν ειχαμε,3τος Λοχος Λεοντες... Για τους 2,4, και 5 τι λετε;

Καλυτερα για σας! Περισσοτερα ατομα περισσοτερες ασκησεις, περισσοτεροι εξοδουχοι, περισσοτερη ξεκουραση, περισσσοτερη ορεξη για ασκησεις!

καλα μην το λες, ηταν καποιοι γκαντεμηδες που κανανε 4 και 5 φορες μαγειρια παρολα αυτα. Σκοπιες και θαλαμοφυλικι δεν ειναι πολυ πακετο εκτος και αν κανεις ασχημο νουμερο και εισαι και πτωμα. Τα μαγειρια ειναι που δεν παλευονται με τιποτα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Nikoszik έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Nikoszik έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Απο συνθυματα Λοχων δεν τα θυμαμαι ολα... Ηταν:1ος Λοχος Δυναμη,2ρο δεν ειχαμε,3τος Λοχος Λεοντες... Για τους 2,4, και 5 τι λετε;
καλα μην το λες, ηταν καποιοι γκαντεμηδες που κανανε 4 και 5 φορες μαγειρια παρολα αυτα. Σκοπιες και θαλαμοφυλικι δεν ειναι πολυ πακετο εκτος και αν κανεις ασχημο νουμερο και εισαι και πτωμα. Τα μαγειρια ειναι που δεν παλευονται με τιποτα
Οχι ρε σειρουλα... Ισα ισα μαθαινεις τους μαγειρες κανεις κολλητιλικια και τρως καλυτερα. Παντως παιζει οι μαγειρες και οι επιστατες να κρατανε ονοματα που τους "γυαλησαν" και να τους ζητανε ξανα... Σε μας το εκαναν. Τωρα βεβαια για 1000 ατομα ειναι πακετο. Θυμαμαι μια φορα μας ειχε παρει 2 το βραδυ να πλενουμε δισκους σε 'κεινη Τη ***** γουρνα με 2 βρησες δεκεμβρη μηνα με κρυο νεροΕικόνα Τα χερια μας ειχαν ασπρισει δεν τα νιωθαμε... Εγω εκει γνωρησα την καλυτερη καβατζα που με εσωσε απειρες φορες... Τη σκουπα. Βουτε μια σκουπα και κανε οτι σκουπιζεις. Εχετε ανοιξει και τον διπλα θαλαμο

Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

297ΙΜΑΚ έγραψε:Οχι ρε σειρουλα... Ισα ισα μαθαινεις τους μαγειρες κανεις κολλητιλικια και τρως καλυτερα. Παντως παιζει οι μαγειρες και οι επιστατες να κρατανε ονοματα που τους "γυαλησαν" και να τους ζητανε ξανα... Σε μας το εκαναν. Τωρα βεβαια για 1000 ατομα ειναι πακετο. Θυμαμαι μια φορα μας ειχε παρει 2 το βραδυ να πλενουμε δισκους σε 'κεινη Τη ***** γουρνα με 2 βρησες δεκεμβρη μηνα με κρυο νεροΕικόνα Τα χερια μας ειχαν ασπρισει δεν τα νιωθαμε... Εγω εκει γνωρησα την καλυτερη καβατζα που με εσωσε απειρες φορες... Τη σκουπα. Βουτε μια σκουπα και κανε οτι σκουπιζεις. Εχετε ανοιξει και τον διπλα θαλαμο

Το θεμα ειναι οτι δεν κοβεις σαλατες απλα, κανεις και βουτιες στον σκουπιδοτοπο πισω και ακους και μυριζεις το μηχανημα που διαλυει το φαγητο
Ποιο διπλα θαλαμο λες; Εχουν ανοιξει και διπλα κτηρια, ο 5ος λοχος εχει ουσιαστικα 2 κτηρια για τις 7 (αν δεν κανω λαθος) διμοιριες που εχει, και ο 3ος χρησιμοποιει και το κτηριο του 4ου λοχου (που δεν χρησιμοποιειται). Τις γουρνες τις γνωρισε πολυ καλα ενα παλικαρι που ειχε λουφαξει στις τουαλετες πισω απο τα μαγειρια για να φιδιασει. Ε μεχρι που τον βρηκανε Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Παιδια οντως τα μαγειρια δεν παλευονται με τιποτα ειναι χειροτερη αγγαρεια και απο τις τουαλετες...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Nikoszik έγραψε:Ποιο διπλα θαλαμο λες;
Στα μαγειρια εχει 2 αιθουσες, αν θυμαμαι καλα, η μια ανοιγει οταν υπαρχει "κοσμος"
Nikoszik έγραψε:Τις γουρνες τις γνωρισε πολυ καλα ενα παλικαρι που ειχε λουφαξει στις τουαλετες πισω απο τα μαγειρια για να φιδιασει. Ε μεχρι που τον βρηκανε Εικόνα
Εχει τουαλετες πισω απο τα μαγειρια; Εμας μας εστελναν για το ψιλο στα δεντρα και για το χοντρο στο λοχο... Μαλλον τοτε μας εμπιστευονταν περισσοτερο οτι θα γυρισουμεΕικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

OMEGA έγραψε:Παιδια οντως τα μαγειρια δεν παλευονται με τιποτα ειναι χειροτερη αγγαρεια και απο τις τουαλετες...
Ειναι μεχρι να σπασει ο κοσμος, μετα θα ειναι καλυτεραΕικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Για να δουμε ρε ιμακ... Εχουν πριστει τα χερια μου απο το πλυσιμο τον δισκων... Στο Κεδβ Ειμαστε 6 λοχοι στα 850 ατομα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

OMEGA έγραψε:Για να δουμε ρε ιμακ... Εχουν πριστει τα χερια μου απο το πλυσιμο τον δισκων... Στο Κεδβ Ειμαστε 6 λοχοι στα 850 ατομα.
Αν νομιζεις οτι αδικησε κανε ενα παραπονο (δεν σε κοροιδευω). Πες οτι με ταραξατε στα μαγειρια, και δεν εχω κανει καθολου εκπαιδευση, Ιεραρχικα ζητα το απο τον διμοιρητη / Αρχιλοχια Και μετα Λοχαγο. Αν δεν παραπονεθεις δεν θα κανουν κατι. Κοιτα βεβαια να υπαρχουν ατομα που δεν εχουν παει ποτε η πολυ λιγες φορες μαγειρια...

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Απο τον θαλαμο μου 3 παιδια δεν πηγαν καθολου... Εγω εχω κανει 3 μαγειρια και 2 θαλαμοφυλικια... Ελπιζω με την επιστροφη μου αυτες τις ελαχιστες μερες που θα παραμεινω στο κεδβ να μην με χωσουν παλι...
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από peiraiwths »

Ρε omega μη τρελενεσαι! Κανεις δε την παλευει με τα μαγειρια! Οποτε φωναζαν τα ατομα για τα μαγειρια εγω προσευχομουν να μην ειμαι! Εγω ημουν απο τους τυχερους και πηγα μονο 2 φορες! Τωρα που θα γυρισουμε θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Για να δουμε ρε πειραιωτη... !
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

peiraiwths έγραψε:Ρε omega μη τρελενεσαι! Κανεις δε την παλευει με τα μαγειρια! Οποτε φωναζαν τα ατομα για τα μαγειρια εγω προσευχομουν να μην ειμαι! Εγω ημουν απο τους τυχερους και πηγα μονο 2 φορες! Τωρα που θα γυρισουμε θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!
Ναι! Ορκιστηκατε, θα χρεωθειτε οπλο και θα παρετε και τις σκοπιες Εικόνα

Πλακα πλακα η σκοπια ηταν η καλυτερη καβατζα, οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο καλυτερα για σας

(1 λογος: Γλυτωνεις μαγειριαΕικόνα)

Και μη ακουτε ***** για το γερμανικο 2-4, το καλυτερο ηταν μαζι με το 12-2, κοιμασαι πριν, κοιμασαι μετα, και σηκωνεσαι φρεσκος φρεσκος στις 6-6.30.

Ενω το 4-6 που εισαι ξυπνιος απο τις 3.30 μερχι τις 3 το μεσιμερι, αν δεν εχεις κανενα 4-6 απογευματινο με την καινουρια φρουρα... Ασε γ@μησε τα...

Καλα ειναι.

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από peiraiwths »

Εγω πριν ακομα μπω ελεγα οτι η καλυτερη ωρα της ημερας ειναι της σκοπιας! Για 2 ωρες ουτε σε πριζουν ουτε τιποτα...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες