ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Γεια σας. Εγω παρουσιαζομαι 17/8 μεγαλο πευκο θα εχω κανενα προβλιμα με τις ειδικες δυναμεις επειδι εχω μυωπια;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 6
Καλα δυσκολα ΠΕΝ και Πευκο δεν πανε μαζι... Μονο Ρεντινα οποιος ητανε στρατο λιγα χρονια πριν καταλαβαινει. Δυσκολα ΠΕΝ μονο πεζοναυτες (αν δεν τα παραλενε),1η ΜΑΛ στο Μαλεμε και Ρεντινα (που εχει και πολλους στιβους μαχης που τους περνουσες ολους. Οταν πηγαμε μετα Πευκο (απο Ε'ΜΚ) δεν πιστευαμε στα ματια μας... Πειθαρχια απο το 99% στο. Να μην πω καλυτερα.2-3 πολυ μικρα παραδειγματα. Πευκο ειδα ατομα σε αναφορα κεντρου με παντοφλες... Ολοι οι αλλοι για να συνηθησει το ποδαρακι τους ηταν με αθλητικα παπουτσια παντου. Οσο εκατσα δεν ειδα κανενα να περνα στιβο μαχης (ουτε εμεις). Ρεντινα ετρεχες μερικα χλμ με μπεργκιν στην πλατη και στα καπακια σηε (στιβος μαχης) μετα ή ξανα στιβο μαχης για τιμωρια αν εισουν αργος και αν εισουν γρηγορος σε περιμενε ο ουκας στο τελος για... Ψαλιδακια, κοιλιακους καμψεις και ολα τα καλα του κοσμου. Το πιο αστειο ηταν οτι αργησαμε να παρουσιαστουμε Πευκο απο τη μοιρα και ενας ***** ς απο μας πηρε τηλεφωνο τον ΑΥΔΜ στη μοιρα να πει οτι μπορει να αργησουμε λιγο και ο τυπος μας ελεγε ''θα τα πουμε τον αλλο μηνα, Θα σας μαμισω. Εχω τα ονοματα σας που θα ξεφτιλισετε τη μοιρα εσεις''
Οποτε περνω εγω Πευκο (ειχαν καθυστερησει τα τρενα και θα φταναμε κανα 2ωρο μετα απο την ωρα που εγραφε το χαρτι... Μου λεει εκει ο ΑΥΔΜ ''τι ειστε σεις; Για ΛΥΒ; Ε! Και τι θες;'',''τιποτα απλα να πληροφορησω οτι θα αργησουμε κανα 2ωρο'',''ε! Ενταξει Και τι εγινε;'' οποτε του λεω ''τιποτα. Τι να γινει. Απλα αναφερω μηπως υπαρχει προβλημα''.''Οχι τι προβλημα να υπαρξει''. Μπηκαμε 2 ωρες μετα. Φτασαμε ΛΥΒ στο πευκο εσκασε μυτη ο λοχαγος καμια ωρα μετα... Και μας λεει ''συγγνωμη που σας αφησα να περιμενετε''. Κοιταζομασταν μεταξυ μας. Λεμε ''που ηρθαμε; Τι ειναι εδω; Κεντρο Αναψυχης ειδικων δυναμεων;
Αξεχαστο πευκο... Αλλα εσυ Πανο απο Δραμα κανε τη γυμναστικη σου και μη ξενερωνεις. Δε παει ποτε αχρειαστη. Στη μοιρα θα ειναι αλλιως.

Γειας σας μαγκες παρουσιαζομαι 18\8 μεγαλο πευκο. Ποιος αλλος μπαινει να μου πει![;) ]
Και εγω αλανια... Θα ερτθω μεγαλο πευκο μαλλον. Γιατι ειμαι αυλωνα αλλα θα δηλωσω ειδικες δυναμεις και μαλλον αλεξιπτωτα... Αλλα υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να παο ΛΟΚ... Ποσο χρονων ειστε και πως σας λενε;
Αλεξης εγω
Αλεξης εγω
Γεια σας παιδες... Σταθη με λενε... Δεν ξερω αλλα ψινομαι πολυ να παω για δοκιμος... Δεν ξερω τι να κανω...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Οσο για αυτα που διάβασα, δεν υπάρχει περιπτωση η εκπαίδευση που γίνετε στις ορεινές μοίρες να έχει καμία σχέση με αυτή στην ΜΑΛ, στην ΜΑΛ αξίζουν τα αλματα ειδικές δυνάμεις ειναι τα ΛΟΚ, και δεν μιλάω για χρόνια πριν. Είχα σειρές μου στην ΜΑΛ και μου ελεγαν τι κάναν στην ΜΑΛ και για μας που ήμασταν Ναουσα/Δράμα μας φαινόταν παιδική χαρα. Οσο για το αν θα τα καταφέρετε δεν χρειάζεται να είστε τουμπανα για να πάτε ή αθλητές, εάν πραγματικά το γουστάρεις θα τα καταφέρεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές μοίρες, είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Αυτοί που περνουν 15 κάμψεις τώρα σε 3 μήνες θα πέρνουν 50 όσοι έχουν περάσει τ/πεν καταλαβαίνουν τι εννοω. Καλη θητεία στους νέους!
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
ΟΚ παιδια σας ευχαριστω ολους καταλαβα τι θα κανω!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Εμεις εκτος απο το τζοκει θα εχουμε και μπλε μπερε πριν παρουμε το πρασινο?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ναι και θα τον χρησιμοποιήσετε στην ορκομοσία και οταν θα γινει η μετάθεση σας πριν και μεχρι να περασετε τα Τ/ΠΕΝ όπου θα πάρετε τον πράσινο.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ακουσα οτι στον στρατο δεν κανει να φοραμε σταυρους ειναι αληθεια ή ραδιο αρβιλα?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Δεν πρέπει να φοράς οτιδήποτε που φαίνεται, σταυρους κομποσκοίνια κρεμαστα κτλ. Αν εχεις σταυρο και δεν φαινεται η αλυσιδα στο λαιμο δεν θα σου πει κανενας τπτ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
valantis315 έγραψε:Οσο για αυτα που διάβασα, δεν υπάρχει περιπτωση η εκπαίδευση που γίνετε στις ορεινές μοίρες να έχει καμία σχέση με αυτή στην ΜΑΛ, στην ΜΑΛ αξίζουν τα αλματα ειδικές δυνάμεις ειναι τα ΛΟΚ, και δεν μιλάω για χρόνια πριν. Είχα σειρές μου στην ΜΑΛ και μου ελεγαν τι κάναν στην ΜΑΛ και για μας που ήμασταν Ναουσα/Δράμα μας φαινόταν παιδική χαρα. Οσο για το αν θα τα καταφέρετε δεν χρειάζεται να είστε τουμπανα για να πάτε ή αθλητές, εάν πραγματικά το γουστάρεις θα τα καταφέρεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές μοίρες, είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Αυτοί που περνουν 15 κάμψεις τώρα σε 3 μήνες θα πέρνουν 50 όσοι έχουν περάσει τ/πεν καταλαβαίνουν τι εννοω. Καλη θητεία στους νέους!
Δεν ξερω τι σειρα εισαι αλλα να ξερεις οτι απο παντα το μονο που αλλαζει στις μοιρες ειδικων δυναμεων ειναι η καθημερινη εκπαιδευση.
Οι ασκησεις ειναι στανταρ για ολους, και πιο δυσκολη 50αρα ειναι αυτη που κανει η 2ΜΑΛ την οποια κανει και η Ζ' ΜΑΚ... (πληροφοριακα).
Παιδικη χαρα δεν νομιζω να μπορεις να πεις ουτε το ΣΒΕΑ ουτε τον καθημερινο πονο στη 2ΜΑΛ με διοικητη Πρ. Μαυρ.(για οσους ξερουν).
Α... Και κατι τελευταιο. Αποκλειεται οποιαδηποτε βορεια μοιρα να περναει την εμπλοκη της 2ΜΑΛ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα των αθληματων και περισσοτερο οτι ολα ειναι θεμα εγωισμου.
Καλη θητεια σε ολους οπου κ αν υπηρετουν!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
10κωστας50 έγραψε:valantis315 έγραψε:Οσο για αυτα που διάβασα, δεν υπάρχει περιπτωση η εκπαίδευση που γίνετε στις ορεινές μοίρες να έχει καμία σχέση με αυτή στην ΜΑΛ, στην ΜΑΛ αξίζουν τα αλματα ειδικές δυνάμεις ειναι τα ΛΟΚ, και δεν μιλάω για χρόνια πριν. Είχα σειρές μου στην ΜΑΛ και μου ελεγαν τι κάναν στην ΜΑΛ και για μας που ήμασταν Ναουσα/Δράμα μας φαινόταν παιδική χαρα. Οσο για το αν θα τα καταφέρετε δεν χρειάζεται να είστε τουμπανα για να πάτε ή αθλητές, εάν πραγματικά το γουστάρεις θα τα καταφέρεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές μοίρες, είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Αυτοί που περνουν 15 κάμψεις τώρα σε 3 μήνες θα πέρνουν 50 όσοι έχουν περάσει τ/πεν καταλαβαίνουν τι εννοω. Καλη θητεία στους νέους!
Δεν ξερω τι σειρα εισαι αλλα να ξερεις οτι απο παντα το μονο που αλλαζει στις μοιρες ειδικων δυναμεων ειναι η καθημερινη εκπαιδευση.
Οι ασκησεις ειναι στανταρ για ολους, και πιο δυσκολη 50αρα ειναι αυτη που κανει η 2ΜΑΛ την οποια κανει και η Ζ' ΜΑΚ... (πληροφοριακα).
Παιδικη χαρα δεν νομιζω να μπορεις να πεις ουτε το ΣΒΕΑ ουτε τον καθημερινο πονο στη 2ΜΑΛ με διοικητη Πρ. Μαυρ.(για οσους ξερουν).
Α... Και κατι τελευταιο. Αποκλειεται οποιαδηποτε βορεια μοιρα να περναει την εμπλοκη της 2ΜΑΛ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα των αθληματων και περισσοτερο οτι ολα ειναι θεμα εγωισμου.
Καλη θητεια σε ολους οπου κ αν υπηρετουν!
Ειπες την μαγική φράση "καθημερινη εκπαιδευση", δεν σου λέω ότι στην ΜΑΛ δεν κάνετε αλλα φίλε σαν την Ναουσα και την Δραμα >7χλμ πρωινό τρέξιμο δεν κανατε. Οι ασκήσεις έχεις δίκιο ότι είναι ιδιες (αν εξεραίσουμε τα νησιά που πάνε οι ΕΠΟΠ και πάει ενα 20% απο τους στρατιώτες), αλλα επιδή ξέρω την 50αρα της Ζ' ΜΑΚ (κανδύλι- Ασπροπυργο) σου λέω πως είναι χιλιομετρικά μεγαλύτερη (κάπου στα 53 αν δεν κάνω λάθος) ενώ η δική μας 47, αλλα αν λάβεις υπόψην σου ότι εσεις πηγαίνετε μέσα απο δρόμο και πεδιάδα και εμεις μέσα απο τα βουνά, σίγουρα θα δείς πως υπάρχει διαφορά. Η ΣΒΕΑ είναι πράγματι δύσκολη αυτό το έχω ακούσει και απο δικά μας στελέχη που είναι στην Β και παλιότερα έκαναν στην ΜΑΛ, αλλα τι είναι 1 μήνας μπροστά σε αυτά που κάνουμε εμεις 1 χρόνο σχεδον. Γενικά δεν λέω ότι η ΜΑΛ δεν είναι μάχημη αλλα δεν είναι τόσο όσο η Β' η Ε' και η Δ'. Ιεραρχικά πιστευω σε βαθμό δυσκολίας μοίρες είναι Βόριες, ΜΑΛ, και τέλος τα νησιά που είναι πεζικό. Εχεις δίκαιο επίσης για τις υπηρεσίες εμένα δεν με πήγε ποτε πάνω απο 3 μέσα (εκτός ΛΥΒ στο ΚΕΕΔ που με πήγε 14). Καλη αρχή σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες