ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
Τεληκα ρε παιδια ξερει κανεις τι θα βρουμε στο πευκο; Γιατι εγω δεν καταλαβα αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος αλλα μου ειπαν εκτος φορουμ... Τι να πω αυτη η παραπληροφοριση αρχιζει και με γυρναει τα μυαλα
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
Πλέον θα δεις ένα πεύκο που είναι κατασκήνωση απλά ότι κάνεις το κάνεις γρήγορα. Τρώς γρήγορα ντύνεσαι γρήγορα, ξυρίζεσαι γρήγορα κτλπ. Αν σου πει κανένας ότι πέρασε δύσκολα στο πεύκο και έχει απολυθεί πρόσφατα είναι για κλάμματα
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Μπααα οχι καμια σχεση τα ιδια μου ειπαν, ελεος... Ξενεροσα πριν καν μπω μεσα...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Δλδ μου λετε οτι τσαμπα πιγενα γυμναστιριο για να ειμαι ετημος τσαμπα καθε βραδι οι καμψεις τσαμπα ολα... Μαλλον στο σκουπισμα επρεπε να συνηθισω... Σκουπες εχουν μεσα η να παρω εγω?
-
- Στρατηγός
Καλά εσύ πήγες γυμναστήριο για να είσαι έτοιμος στον στρατό;
τα πάντα έχει το πεύκο και σκούπες και απορρυπαντικά μην αγχώνεσαι

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Καλα μιν τρελενεσε για μενα πιγενα απλα ειπα θα ειναι καλο και για μεσα... ΛΟΚ ειπα παω πρεπει να ειμαι σε καλη κατασταση... Που να ξερα τι παιζει
-
- Στρατηγός
Εντάξει στην μονάδα θα κάνεις 2-3 πράγματα παραπάνω απλά στο κεεδ θα σκουριάσεις
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Δε ξερω τι παιζει μεσα στο κεεδ! Το μονο που ξερω οτι ειναι πολυ χειροτερο απο παλια! Ρε τι ψαρωμα πεφτει απο τους παλιους! Ξεκολλατε ρε μαγκες! Μπαινουμε σε 2-3 εβδομαδες και μας γ****τε την ψυχολογια απο τωρα;
Μη μασατε ρε! ΚΕΕΔ θα γουσταρετε στις νυχτερινες στον αγιο ανδρεα... Φουμο καλυψη αποκρυψη κτλ... Θα ειναι ωραια... Οι πορειες στο κανδηλι... Που τοτε μου φαινοντουσαν βουνο αλλα μετα την 50αρα το σκεφτομαι και λεω περιπατος ηταν! Αν ειστε μεγαλη σειρα σαν τη δικη μας θα φωναζεται συνθηματα και θα τρεμει η αθηνα! Κοντριτσες με τους αλλους λοχους (ατυπες παντα) εχει γουστο και το ΚΕΕΔ μη λεμε οτι θελουμε! Δεν πας υλικου πολεμου στο ΚΕΕΔ πας... !
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
ρε φιλε ακουγεται οτι θα ειμαστε μεγαλη σειρα! Τωρα ποιος ξερει... Αν ειμαστε σαν του μαϊου την κατσαμε! Φιλε δε νομιζω να εχουμε προβλημα! Οι περισσοτεροι θελουμε και παμε κεεδ! Δε μας πανε με το ζορι!10ALELEGOHOME έγραψε:Μη μασατε ρε! ΚΕΕΔ θα γουσταρετε στις νυχτερινες στον αγιο ανδρεα... Φουμο καλυψη αποκρυψη κτλ... Θα ειναι ωραια... Οι πορειες στο κανδηλι... Που τοτε μου φαινοντουσαν βουνο αλλα μετα την 50αρα το σκεφτομαι και λεω περιπατος ηταν! Αν ειστε μεγαλη σειρα σαν τη δικη μας θα φωναζεται συνθηματα και θα τρεμει η αθηνα! Κοντριτσες με τους αλλους λοχους (ατυπες παντα) εχει γουστο και το ΚΕΕΔ μη λεμε οτι θελουμε! Δεν πας υλικου πολεμου στο ΚΕΕΔ πας... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Ρε πηγαινετε αλεξιπτωτα ρε να γουσταρετε.
Μονο αυτο αξιζει πλεον, εννοειται για το αλμα.
Στα λοκ η μονη εμπειρια ειναι η 50αρα και αν προλαβεις χειμερινη και ανταρτη.
Τουλαχιστον στη ΜΑΛ θα κανεις το αλμα + οτι θα εκανες και σε ορεινη μοναδα.
Για ΜΑΚ δε το συζηταω ουτε για αστειο.
Και για να μην υπαρχει παρεξηγηση μιλαω για τα τωρινα δεδομενα, δεν εννοω οτι ηταν παντα ετσι.
Οπως ειπε ο φιλος Greek_Army πριν την 302 τα πραγματα ακομα και απ το ΚΕΕΔ ηταν τελειως διαφορετικα.
Πλεον μονο αλεξιπτωτα.
Και πιο δυσκολα Τ/ΠΕΝ και ΣΒΕΑ και τον πόνο της 2ΜΑΛ.
Πουθενα αλλου.
Μονο αυτο αξιζει πλεον, εννοειται για το αλμα.
Στα λοκ η μονη εμπειρια ειναι η 50αρα και αν προλαβεις χειμερινη και ανταρτη.
Τουλαχιστον στη ΜΑΛ θα κανεις το αλμα + οτι θα εκανες και σε ορεινη μοναδα.
Για ΜΑΚ δε το συζηταω ουτε για αστειο.
Και για να μην υπαρχει παρεξηγηση μιλαω για τα τωρινα δεδομενα, δεν εννοω οτι ηταν παντα ετσι.
Οπως ειπε ο φιλος Greek_Army πριν την 302 τα πραγματα ακομα και απ το ΚΕΕΔ ηταν τελειως διαφορετικα.
Πλεον μονο αλεξιπτωτα.
Και πιο δυσκολα Τ/ΠΕΝ και ΣΒΕΑ και τον πόνο της 2ΜΑΛ.
Πουθενα αλλου.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Παιδια λιγο ασχετο με ολα αυτα, αλλα μηπως θυμαται κανενας, σειρα 297 νομιζω στο πευκο, ποιος ηταν εκπαιδευτης στους πεζοναυτες;:P
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
297αρης εκπαιδευτης και πεζοναυτης δε νομιζω να υπηρχε γιατι ηταν τοτε που αρχησαν Να ξεχωριζουν οι καταδρομεις απο τους πεζοναυτες. Δεν νομιζω να υπηρχαν εκπαιδευομενοι 300αριδες πεζοναυτες στο Πευκο.alexakis7 έγραψε:Παιδια λιγο ασχετο με ολα αυτα, αλλα μηπως θυμαται κανενας, σειρα 297 νομιζω στο πευκο, ποιος ηταν εκπαιδευτης στους πεζοναυτες;:P
-
- Στρατηγός
To 2006 νομίζω έγινε ο διαχωρισμός
Θυμαστε ποτε ειχανε κλεψει το hummer απο την χαλκιδα ; Οταν ηταν ακομα πεζοναυτες εκει περα; Τι χρονια ηταν;04?05?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης