Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Μα ρε HYPER Αφου ο ιουλιος που Θα μας ερθει σε 10 μηνες δλδ αυτος ιουλιος κλεινω τα 18 και δλδ το 2011, εσυ λες τον αλο ιουλιο τον αλο ομωβς θα ειμαι 19 οποτε;

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Hyper »

Αμα τα κλεινεις αυτον τοτε απο αυτον κ μετα μπορεις κανονικα!
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλήσπερα σας παιδια...

Προσφατα βγηκαν τα αποτελεσματα των πανελληνιων και δυστυχως δεν περασα στην αστυφυλακων που ηθελα αλλα σε μια αλλη την οποια δεν θελω να την δω ουτε σε φωτογραφιες. Τελοσπαντων το προβλημα μου ειναι οτι οι δικοι μου θελουν να με αναγκασουν να φοιτησω σε αυτη τη σχολη και εγω βεβαια δεν προκειται να τους κανω το χατιρι.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Μπορω να κανω κατι ωστε υπευθυνος για τα στρατολογικα μου θεματα να ειμαι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εγω; . Επειδη οι δικοι μου ειναι παλαβοι και τους εχω ικανους να πανε να μου κανουνε καμμια λαδια. Επιδη θα παω την δευτερα να δηλωσω προτακτος για νοεμβρη γι'αυτο ανησυχω. Θελω να μην μπορουν να κανουν τιποτα χωρις να το ξερω εγω, ουτε να παρουν καμμια αναβολη ουτε να ζητησουν τιποτα χαρτια ουτε ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Γινεται; . Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Ειχα δηλωσει προτακτος στις ΕΔ τελη ιουλιου για την σειρα του αυγουστου και δυστυχως δεν με πηρανε. Πηγα λοιπον παλι στο ρουφ εχτες και δηλωσα παλι προτακτος για την σειρα νοεμβριου παλι στους καταδρομεις. Οταν ρωτησα ομως τον υπευθυνο εαν ειναι σιγουρο πως θα με παρουν τον νοεμβρη μου ειπε οτι δεν ξερει σιγουρα και οτι αυτο δεν εξαρταται απο αυτον καθοτι αυτος μονο προωθει τα χαρτια στο ΓΕΣ και οτι οι ανωτεροι παιρνουν τις αποφασεις. Επειδη εχω ακουσει οτι γενικα δεν πανε παρα πολλοι στις ειδικες δυναμεις πιστευω οτι το αιτημα μου καθοτι εχουν λειψανδρια και καθοτι κατεθεσα τα χαρτια μου 2 μηνες πριν θα εγκριθει. Εσεις τι πιστευετε, θα με καλεσουν τον νοεμβρη η θα αποριψουν το αιτημα μου παλι;

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Οταν λες δηλωσες ως προτακτος οπλιτης στις ειδικες δυναμεις και δεν σε πηρανε; Σε στειλαν καπου αλλου δηλαδη και πηρες αναβολη; Και δηλωσες παλι ως προτακτος με την δ εσσο 2010; Η δεν σε πηραν πουθενα; Γιατι αν δεν σου ηρθε το χαρτι καταταξης καθολου αυτο σημαινει πως αργησες να καταθεσεις τα χαρτια σου για τον αυγουστο. Επισης αν τον νοεμβριο δεν σε στειλουν μ. Πευκο μην αγχωθεις διοτι αν σε στειλουν οπουδηποτε που εχει να κανει με το πεζικο θα ερθει κλιμακιο τον ειδικων δυναμεων και με καποιες εξευτελιστικες αθλητικες δοκιμασιες που θα πρεπει να περασεις με την επιστοφη απο την 3-4 ημερη τιμητικη αδεια σε στελνουν μ. Πευκο
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
νικος κετσος

Δημοσίευση από νικος κετσος »

Ειμαι ελληνας ομογενης απο την αλβανια (βορειοηπειρωτης) και θελω να ρωτησω αν μπορω να παω εθελοντικα στον στρατο για να κανω την στρατιωτικη μου θητεια καθως δεν εχω την ελληνικη υπηκοοτητα; Αν γινεται ποσους μηνες θα υπηρετησω την πατριδα; Ξερω οτι αν παρω την ελληνικη υπηκοοτητα θα κανω τρεις μηνες θητεια. Εγω θελω ομως πρωτα να παω στρατο και μετα να παρω την υπηκοοτητα.
sup3ras
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sup3ras »

Καλησπερα,

Μολις τελιωσα το λυκειο και περασα ΤΕΙ στην καρδιτσα. Αλλα θελω να παω στον στρατο απο τωρα για να ξεμπερδευω. Στο στρατολογικο γραφειο ο κυριος μ ειπε οτι επειδη του 92' τους περνουν το 2011 εγω επειδη θελω να μπω τωρα τον νοεμβριο μπαινω "εθελοντικα". Παιζει καπιο ρολο αυτο η ολα κανονικα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

sup3ras έγραψε:Καλησπερα,

Μολις τελιωσα το λυκειο και περασα ΤΕΙ στην καρδιτσα. Αλλα θελω να παω στον στρατο απο τωρα για να ξεμπερδευω. Στο στρατολογικο γραφειο ο κυριος μ ειπε οτι επειδη του 92' τους περνουν το 2011 εγω επειδη θελω να μπω τωρα τον νοεμβριο μπαινω "εθελοντικα". Παιζει καπιο ρολο αυτο η ολα κανονικα;

ολα κανονικά
MITSOS

Δημοσίευση από MITSOS »

Σε εθχαριστο φιλε μου και κατι ακομα σορρθ αν γινομαι κοθραστικος αλλα τι χαρτια 8α χρειαστο να καταθεσο στην στρατολογια για να φυγω εθελοντησ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

MITSOS έγραψε:Σε εθχαριστο φιλε μου και κατι ακομα σορρθ αν γινομαι κοθραστικος αλλα τι χαρτια 8α χρειαστο να καταθεσο στην στρατολογια για να φυγω εθελοντησ;

καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις
ΜΙΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΙΤΣΟΣ »

Αμα κανω τα χαρτια μου αυριο προλαβενω να φυγω μ την σειρα του νοεμβριου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΜΙΤΣΟΣ έγραψε:Αμα κανω τα χαρτια μου αυριο προλαβενω να φυγω μ την σειρα του νοεμβριου;

δύσκολα. Έχεις αργήσει
mitsos

Δημοσίευση από mitsos »

Δλδ δεν παιζει μ καμια να προλαβω να φυγω νοεμβριο;
kyriakos

Δημοσίευση από kyriakos »

Εκλεισα τα 18 στις 31 αυγουστου. εκανα τα χαρτια μου για εθελωντης στις 1 σεπτεμβρου. περασα ΤΕΙ κοζανης αλλα θελω να τελειωνω με το θεμα του στρατου. αλλοι με λενε πως δεν θα με παροθν τον νοεμβριο και αλλοι αως θαμε παρουν. ετσι δεν κσερω τι να κανω να ξεκηνησω το τει; η θα με παπουν νοεμβριο. να μην παω κωζανη τζαμπα... θελω απαντηση γιατι μεθ αυριο εχω υποχρεοτικο μαθημα στο τει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kyriakos έγραψε:Εκλεισα τα 18 στις 31 αυγουστου. Εκανα τα χαρτια μου για εθελωντης στις 1 σεπτεμβρου. Περασα ΤΕΙ κοζανης αλλα θελω να τελειωνω με το θεμα του στρατου. Αλλοι με λενε πως δεν θα με παροθν τον νοεμβριο και αλλοι αως θαμε παρουν. Ετσι δεν κσερω τι να κανω να ξεκηνησω το τει; Η θα με παπουν νοεμβριο. Να μην παω κωζανη τζαμπα... Θελω απαντηση γιατι μεθ αυριο εχω υποχρεοτικο μαθημα στο τει.

αφού βιάζεσαι τόσο πολύ, θα πας στην στρατολογία θα κάνεις αίτηση πιστοποιητικού τύπου Α, λογικά θα σου πούνε να πας την επόμενη μέρα να το παρεις, εκεί μέσα λέει σε ποια εσσό ανήκεις
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης