Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

Neos_geo έγραψε:575 εσυ που μλν τα ξερεις καλυτερα τελικα τι ισχύει;ισχυουν τα μορια ειδικων δυναμεων για πεζοναυτες αυλωνα ή και για βολο ακομα;

Οι πεζοναύτες μοριοδοτούνται κανονικά οπότε περιττή η ερωτησή σου
chronis

Δημοσίευση από chronis »

Ειναι κανεις αλλος για κορινθο 16/11;

Ρε μαγκες να δηλωσω μεσα στο στρατοπεδο ειδικες δυναμεις για τα μορια ή δεν ειναι πολλα. Ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος, πυροσβεστης, κ. Λ. Π

Ξερει κανεις αν εχει μεγαλη διαφορα στα μορια η ειδικες δυναμεις με τον δοκιμο στις ειδικες δυναμεισ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

chronis έγραψε:Ειναι κανεις αλλος για κορινθο 16/11;

Ρε μαγκες να δηλωσω μεσα στο στρατοπεδο ειδικες δυναμεις για τα μορια ή δεν ειναι πολλα. Ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος, πυροσβεστης, κ. Λ. Π

Ξερει κανεις αν εχει μεγαλη διαφορα στα μορια η ειδικες δυναμεις με τον δοκιμο στις ειδικες δυναμεισ;

διάβασε προηγούμενες σελίδες έχει απαντηθεί η ερωτησή σου πολλές φορές
canecorso
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από canecorso »

Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

canecorso έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Εικόνα

Τα μόρια θα τα πάρεις τώρα είναι δικό σου θέμα αν τα χρησιμοποιήσεις η όχι. ...
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ikarus260 »

Τα μόρια τα παίρνεις υποχρεωτικά... Και μην ανησυχείς, τα προσωπικά σου πιστεύω θα υπηρετήσεις... Και τα μόρια ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστούν παρακάτω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

canecorso έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Εικόνα
Αν δεν θες να παρεις τα μορια, υπηρετησε κανονικα και 2 μηνες πριν απολυθεις πες τους οτι θες να κοπεις και να πας πεζικο. Αν σε στηλουν δεν θα εισαι πλεον πεζοναυτης θα εχεις ομως υπηρετησες ως τετοιος, δεν θα φορας μπερε και δεν θα παρεις μορια. Αλλος τροπος δεν υπαρχει
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

την ιδια εντυπωση εχω, ρωτησε το ομως, καλου-κακου κανοντας ενα τηλ στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου εδω μεσα τα παιδια εχουν κανει καλη δουλεια με ολα τα τηλ αναλυτικα.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς.

Εάν δεν συμμετάσχεις σε διαγωνισμό σε σώματα ασφαλείας δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Τι διαφορά έχει αν πεις δεν τα θέλω;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς.
Βασικα, ουτε τα παρασημα εχεις δικαιωμα να τα αρνηθεις...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς. Εάν δεν συμμετάσχεις σε διαγωνισμό σε σώματα ασφαλείας δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

+1 μονο για δημηουργια εντυπωσεων εγω θα εκανα τετοια ερωτηση. Τα μορια ειναι τιμη, κ σε ακολουθουν μονο εαν τα χρησιμοποιησεις για ολη σου την ζωη. Ουτε μπορουν να βλαψουν καποιον επαγγελματικα, μονο καλο μπορουν να του κανουν η να του ειναι αχρηστα-ακακα εαν δεν τα χρειαστει ποτε. Μην χασουμε κ το μυαλο μας δηλαδη. Μακαρι να τα ειχα εγω αυτα τα μορια, κ να μην μου χρειαζοντουσαν ποτε. Η ζωη ειναι απροβλεπτη, ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

dn24 έγραψε:
yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς. Εάν δεν συμμετάσχεις σε διαγωνισμό σε σώματα ασφαλείας δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

+1 μονο για δημηουργια εντυπωσεων εγω θα εκανα τετοια ερωτηση. Τα μορια ειναι τιμη, κ σε ακολουθουν μονο εαν τα χρησιμοποιησεις για ολη σου την ζωη. Ουτε μπορουν να βλαψουν καποιον επαγγελματικα, μονο καλο μπορουν να του κανουν η να του ειναι αχρηστα-ακακα εαν δεν τα χρειαστει ποτε. Μην χασουμε κ το μυαλο μας δηλαδη. Μακαρι να τα ειχα εγω αυτα τα μορια, κ να μην μου χρειαζοντουσαν ποτε. Η ζωη ειναι απροβλεπτη, ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει.
Μη ακουω χαζομαρες!!! τα μορια δεν ειναι τιμη, ο μπερες ειναι!!! Τα μορια ειναι σαν συστατικη επιστολη. Στα δεινουν για να στα ξαναπαρουν αν μπεις σε Σ. Α. Στα δεινουν για να αναγνωριζουν καπως οτι εσυ εχεις μια διαφορεκτικη αντιληψη περι επικινδυνοτητας.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

297ΙΜΑΚ έγραψε: Μη ακουω χαζομαρες! Τα μορια δεν ειναι τιμη,ο μπερες ειναι! Τα μορια ειναι σαν συστατικη επιστολη. Στα δεινουν για να στα ξαναπαρουν αν μπεις σε Σ. Α. Στα δεινουν για να αναγνωριζουν καπως οτι εσυ εχεις μια διαφορεκτικη αντιληψη περι επικινδυνοτητας.
μαθε να μην χαρακτηριζεις ως χαζομαρα μια αποψη. Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, οσο κι αν διαφωνουμε. Πες μου οτι διαφωνεις, κ θα εχεις 1000 δικια να μου το πεις, αλλα δεν πηγαμε κ μαζι φανταροι ουτε κουμπαροι ειμαστε ωστε να κανεις χαρακτηρισμους. Αν εσυ το θεωρεις νορμαλ, εγω οχι. Κ μη μου πεις το κλασσικο "δεν σε ειπαμε κ καμπουρη". Οτι δινω, παιρνω. Απτη στιγμη που δεν σε χαρακτηριζω, συγκρατησου κ εξεφρασε με σεβασμο την αντιθεση σου.

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όποιο μέλος έχει πρόβλημα με άλλο μέλος καλό είναι να το λύνουνε μεταξύ τους με προσωπικά μηνύματα. Μην ξεφεύγουμε από το θέμα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:Όποιο μέλος έχει πρόβλημα με άλλο μέλος καλό είναι να το λύνουνε μεταξύ τους με προσωπικά μηνύματα. Μην ξεφεύγουμε από το θέμα

καλως κ. Διαχειριστα.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης