Neos_geo έγραψε:575 εσυ που μλν τα ξερεις καλυτερα τελικα τι ισχύει;ισχυουν τα μορια ειδικων δυναμεων για πεζοναυτες αυλωνα ή και για βολο ακομα;
Οι πεζοναύτες μοριοδοτούνται κανονικά οπότε περιττή η ερωτησή σου
Neos_geo έγραψε:575 εσυ που μλν τα ξερεις καλυτερα τελικα τι ισχύει;ισχυουν τα μορια ειδικων δυναμεων για πεζοναυτες αυλωνα ή και για βολο ακομα;
chronis έγραψε:Ειναι κανεις αλλος για κορινθο 16/11;
Ρε μαγκες να δηλωσω μεσα στο στρατοπεδο ειδικες δυναμεις για τα μορια ή δεν ειναι πολλα. Ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος, πυροσβεστης, κ. Λ. Π
Ξερει κανεις αν εχει μεγαλη διαφορα στα μορια η ειδικες δυναμεις με τον δοκιμο στις ειδικες δυναμεισ;
canecorso έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Αν δεν θες να παρεις τα μορια, υπηρετησε κανονικα και 2 μηνες πριν απολυθεις πες τους οτι θες να κοπεις και να πας πεζικο. Αν σε στηλουν δεν θα εισαι πλεον πεζοναυτης θα εχεις ομως υπηρετησες ως τετοιος, δεν θα φορας μπερε και δεν θα παρεις μορια. Αλλος τροπος δεν υπαρχειcanecorso έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
canecorso έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα.18 νοεμβριου παρουσιαζομαι στης ειδικες Δυναμεις στην Αυλωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν και θα φανει χαζο αυτο, Αλλα οσο και να εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αναλογο. Εγω θελω να υπηρετισω αλλα δεν θελω να παρω μορια Δηλαδη ο σκοπος μου ειναι καποια προσωπικα πιστευω μου, για αυτο δηλωσα και ειδικες δυναμεις. Μπορειτε να μου πειτε μπαινωντας εαν γινετε να κινηθω ωστε να μην παρω τα μορια. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Βασικα, ουτε τα παρασημα εχεις δικαιωμα να τα αρνηθεις...yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς.
yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς. Εάν δεν συμμετάσχεις σε διαγωνισμό σε σώματα ασφαλείας δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.
Τι διαφορά έχει αν πεις δεν τα θέλω;
Μη ακουω χαζομαρες!!! τα μορια δεν ειναι τιμη, ο μπερες ειναι!!! Τα μορια ειναι σαν συστατικη επιστολη. Στα δεινουν για να στα ξαναπαρουν αν μπεις σε Σ. Α. Στα δεινουν για να αναγνωριζουν καπως οτι εσυ εχεις μια διαφορεκτικη αντιληψη περι επικινδυνοτητας.dn24 έγραψε:+1 μονο για δημηουργια εντυπωσεων εγω θα εκανα τετοια ερωτηση. Τα μορια ειναι τιμη, κ σε ακολουθουν μονο εαν τα χρησιμοποιησεις για ολη σου την ζωη. Ουτε μπορουν να βλαψουν καποιον επαγγελματικα, μονο καλο μπορουν να του κανουν η να του ειναι αχρηστα-ακακα εαν δεν τα χρειαστει ποτε. Μην χασουμε κ το μυαλο μας δηλαδη. Μακαρι να τα ειχα εγω αυτα τα μορια, κ να μην μου χρειαζοντουσαν ποτε. Η ζωη ειναι απροβλεπτη, ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει.yandr έγραψε:Τα μόρια δεν είναι παράσημο για να τα αρνηθείς. Εάν δεν συμμετάσχεις σε διαγωνισμό σε σώματα ασφαλείας δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.
Τι διαφορά έχει αν πεις δεν τα θέλω;
μαθε να μην χαρακτηριζεις ως χαζομαρα μια αποψη. Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, οσο κι αν διαφωνουμε. Πες μου οτι διαφωνεις, κ θα εχεις 1000 δικια να μου το πεις, αλλα δεν πηγαμε κ μαζι φανταροι ουτε κουμπαροι ειμαστε ωστε να κανεις χαρακτηρισμους. Αν εσυ το θεωρεις νορμαλ, εγω οχι. Κ μη μου πεις το κλασσικο "δεν σε ειπαμε κ καμπουρη". Οτι δινω, παιρνω. Απτη στιγμη που δεν σε χαρακτηριζω, συγκρατησου κ εξεφρασε με σεβασμο την αντιθεση σου.297ΙΜΑΚ έγραψε: Μη ακουω χαζομαρες! Τα μορια δεν ειναι τιμη,ο μπερες ειναι! Τα μορια ειναι σαν συστατικη επιστολη. Στα δεινουν για να στα ξαναπαρουν αν μπεις σε Σ. Α. Στα δεινουν για να αναγνωριζουν καπως οτι εσυ εχεις μια διαφορεκτικη αντιληψη περι επικινδυνοτητας.
Greek_Army έγραψε:Όποιο μέλος έχει πρόβλημα με άλλο μέλος καλό είναι να το λύνουνε μεταξύ τους με προσωπικά μηνύματα. Μην ξεφεύγουμε από το θέμα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης