TOPOL-M έγραψε:Τουλάχιστον ας το συζητήσουν με τους Ρώσους.
ισως έτσι θορυβηθούν και μας αποδεσμεύσουν κανά Raptor οι άλλοι.
ποτέ δεν ξέρεις.
...
Εγω θα ελεγα οτι θα θορυβηθουν και ισως θα εριχναν οσο μπορουν τις τιμες. Το ιδιο και οι ευρωπαικες υποψηφιοτητες. Παντως θα εκαναν το παν για να αποτρεψουν κατι τετοιο διοτι θα αλλαζαμε σφαιρα επιρροης, νταβατζη κτλ.
Τα ηλεκτρονικα του Φ22 ειναι για τα μπαζα. Εχει τσιπ δεκαετιας του '80. Το βρισκω επικινδυνο να το παρουμε. Εν τω μεταξυ, το φ16 εκει πανω εχει μια ταση να ανεβαινει
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aeronut την Τετ Σεπ 01, 2010 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-35 έγραψε:Παλι τα ιδια με το F-16!Aπο τις 80 ψηφους πηγε στις 1800+
Παρακαλειται αυτος που το κανει να βαζει ψηφους στο eurofighter αντι για το F-16!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επίθεση από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Lockheed...
Υποτιθέμενη σοβαρή διαπραγμάτευση με τη Ρωσία για SU όχι μόνο θα έριχνε τις τιμές στα δυτικά υπερκοστολογημένα, αλλά θα λαμβαναμε ενδεχομένως καλύτερα οπλισμένα ή καλύτερες εκδόσεις με 100% αποδεσμευμένη τεχνολογία ως αντιστάθμισμα στα ισχυρά επιχειρησιακά κριτήρια των SU &MIG 35!
Ειμαι υπερ στην καθυστερηση του προγραμματος ΝΜΑ εστω και αν αυτη προεκυψε λογω δυσμενους οικονομικης καταστασης. Το προγραμμα του F-35 παει κατα διαολου και η Τουρκια θα εχει την πρωτη της υπηρεσιακη μοιρα μετα το 2018.
Εχουμε καιρο ακομα μεχρι να ωριμασουν και περαιτερω οι ευρωπαικες υποψηφιοτητες με νεες εκδοσεις, ρανταρ ΑΕΣΑ, πιστοποιησεις οπλων κτλ.
Εργαζομαι στην ελληνικη αντοπροσωπεια της lockheed. Μολις επισκευθηκα την ψηφοφορια και απογοητευτηκα που το αεροσκαφος μας συγκρινεται με "υποπροϊοντα" σαν αυτα. Παρακαλω μην Υποβιβαζετε το αεροσκαφος μας με τετοιο τροπο. Εξαλλου, η ψηφοφορια μαρτυραει οτι το f16 υπερτερει ξεκαθαρα εναντι των υπολοιπων, κατι που Και η ελληνικη κυβερνηση Επιβεβαιωνει προτιμωντας Την εταιρεια μας, με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια. Και... Καλο θα ηταν να γινεται ελεγχος των σχολιων που αναρτωνται, δεν ειναι δυνατον πλεον να γινονται σχολια που υποβαθμιζουν την υπεροχή μας. Επισης πειτε μου τη διευθυνση σας για να στειλω τις... Ευχαριστειες μου
aeronut έγραψε:Εργαζομαι στην ελληνικη αντοπροσωπεια της lockheed. Μολις επισκευθηκα την ψηφοφορια και απογοητευτηκα που το αεροσκαφος μας συγκρινεται με "υποπροϊοντα" σαν αυτα. Παρακαλω μην Υποβιβαζετε το αεροσκαφος μας με τετοιο τροπο. Εξαλλου, η ψηφοφορια μαρτυραει οτι το f16 υπερτερει ξεκαθαρα εναντι των υπολοιπων, κατι που Και η ελληνικη κυβερνηση Επιβεβαιωνει προτιμωντας Την εταιρεια μας, με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια. Και... Καλο θα ηταν να γινεται ελεγχος των σχολιων που αναρτωνται, δεν ειναι δυνατον πλεον να γινονται σχολια που υποβαθμιζουν την υπεροχή μας. Επισης πειτε μου τη διευθυνση σας για να στειλω τις... Ευχαριστειες μου
Χαχαχαχαχα. Καλο. Εχουμε ξεφυγει τελειως. Παντως δυστυχως δεν βλεπω ΝΜΑ στον οριζοντα...
aeronut έγραψε:Εργαζομαι στην ελληνικη αντοπροσωπεια της lockheed. Μολις επισκευθηκα την ψηφοφορια και απογοητευτηκα που το αεροσκαφος μας συγκρινεται με "υποπροϊοντα" σαν αυτα. Παρακαλω μην Υποβιβαζετε το αεροσκαφος μας με τετοιο τροπο. Εξαλλου, η ψηφοφορια μαρτυραει οτι το f16 υπερτερει ξεκαθαρα εναντι των υπολοιπων, κατι που Και η ελληνικη κυβερνηση Επιβεβαιωνει προτιμωντας Την εταιρεια μας, με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια. Και... Καλο θα ηταν να γινεται ελεγχος των σχολιων που αναρτωνται, δεν ειναι δυνατον πλεον να γινονται σχολια που υποβαθμιζουν την υπεροχή μας. Επισης πειτε μου τη διευθυνση σας για να στειλω τις... Ευχαριστειες μου