ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Το Mp3 παρτο για το κινητο δεν ξερω κανε οτι νομιζεις...

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Bitasdalliws
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Bitasdalliws »

Παιδια και γω χθες γυρισα σπιτι απο Αυλωνα. Εκτος της ταλαιπωριας των πρωτων 2 ημερων με το να μπουμε σε θαλαμους και να παμε νοσοκομεια κατα τ'αλλα ολα ειναι παρα πολυ καλα. Περασα παρα πολυ καλα αυτες τις μερες γιατι οι ανθιπυλαρχοι και ο ιλαρχος της ιλης μου ειναι παρα πολυ καλοι.

Φιλε Αποστολης να σου πω πως εμεις γυρναμε Τεταρτη πρωι οπως ισχυει και σε ολα τα στρατοπεδα λογω των περιστατικων στη Κορινθο. Μονο εαν θελεις γυρνας Τριτη βραδυ.
Γιανννης

Δημοσίευση από Γιανννης »

Και εμεις γυρναμε τεταρτη ειμαι στην 2/3 ειναι αρκετα καλα τωρα τις τελευταιες μερες περασαμε τελεια! Να δουμε τι μας περιμενει την τεταρτη. Να παρω το κινητο με καμερα; Και εμεις που ειμαστε απο κοζανη θα φυγουμε τριτη βραδυ για να ειμαστε το πρωι εκει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ξέχασε το το κινητο με τη κάμερα. Ιδίως τώρα που θα κάνετε σκοπιές-περίπολο.
Bitasdalliws
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Bitasdalliws »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι 311 σειρα. Εχω να σας πω καποια πραγματα που οπως ηθελα και γω να γνωριζω απο πριν, ετσι φανταζομαι θα θελετε να μαθετε και σεις. Πρωτα απ'ολα να σας πω οτι πλεον ειμαι Διδυμοτειχο εδω και καμια βδομαδα και εχω πλεον δει τις διαφορες της μοναδας απο το κεντρο. Λοιπον στο κεντρο θα κανετε απλα ζωαρα.
Γενικα μεσα στο κεντρο δε φαινεσαι καθολου γιατι τα ατομα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Σκεφτειται η σειρα μου ειχε 2100 τεθωρακισμενους και απ'οτι ξερω η 312 θα εχει ακομη περισσοτερα οποτε θα μπορειτε ανετα να κρυβεστε στους ''πολλους'' και να μη σας παιρνει κανεις χαμπαρι. Σκεφτειται πως καποιοι απο την ιλη μου πηγαιναν με παντοφλες στην αναφορα. Θα περασετε τελεια με πολυ λιγες υπηρεσιες. Το μεγιστο 6 σε ενα μηνα. Εγω να φανταστειτε εκανα μονο 4! Αλλοι μονο 3 και τα βυσματα μπορει και καμια, το πολυ μια. Κινητο με καμερα ανετοτατα βαζετε μεσα και ας εχετε και σκοπια και οτιδηποτε. Δε σας ελεγχει κανεις για τον απλουστατο λογο οτι δε προλαβαινουν λογω των ατομων. Το φαγητο ειναι μετριο προς χαλια αλλα τρωγεται. Φυσικα υπαρχει και ο Στεργιου! Μην αγχωνεστε καθολου. Να ειστε βεβαια και λιγο προβλεπομενοι. Μην ειστε τελειως χυμα.Sleeping bag επιτρεπονται. Γενικα θα περασετε αψογα. Σαν κατασκηνωση...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια ηρθε η μεταθεση μου για Πρωτοκκλησι αλλα θα μεινω ενα ακομα μηνα για εκπαιδευση στο ΚΕΤΘ αυλωνα ιλι συντηρησεως και μετα θα φυγω μηπως γνωριζετε αν θα φυγουμε εμεις που μειναμε με ομαδικο η ατομικο φυλλο πορεια;
Ευχαριστω.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Φιλε γιαννη το πρωτοκκλησι θυμισε μου ειναι 50 εμα; Αν και 265 πηγα 7η εμα ιλη συντηρησεως τ. π. ε. ο περνεις ομαδικο φυλλο, περνετε τρενακι και ανεβενεται σιγα σιγα. σχολια; Καλυτερα να πηγαινα πεζοναυτης! ποσο χειροτερα θα μπορουσα να περασω!
kost_a

Δημοσίευση από kost_a »

Καλησπέρααα... Από army.gr παρουσιάζομαι στις 16/11 Αυλώνα. Διάβασω όλη την ενότητα αλλα δεν κατάλαβα τι θα κάνουμε εκεί μέσα. Ειδικότητες και τέτοια. Δώστε καμια πληροφορία αν γίνεται... Ευχαριστώωωωω
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Καλησπέρα φίλε. Όσον αφορά το Κέντρο, θα κάνεις ότι λίγο πολύ και στα υπόλοιπα. Τις πρώτες 2 εβδομάδες πρόβες για την παρέλαση. Στις 2 πρώτες εβδομάδες δεν κάντε υπηρεσία, δεν έχετε έξοδο, μόνο πρόβες. Πολύ ευχάριστη περίοδος για πρόβες, χωρίς ζέστη ή πολύ κρύο. Μετά την ορκωμοσία (μετά από 12 ημέρες) παίρνετε 3ημερη κανονική άδεια, γυρνάτε, και από την επόμενη ημέρα ξεκινάτε την εκπαίδευση με όπλα. Ανάλογα με την ειδικότητα σταδιακά μοιράζεστε σε μονάδες. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στην πορεία. Καλό είναι να γνωρίσεις, έστω και από εδώ, άτομα που θα πάτε μαζί, για να μην πάτε τελείως στα τυφλά, να έχετε κανά δύο γνωστούς.
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Και από την εμπειρία μου στο στρατό, όπως και οι υπόλοιποι έφεδροι γνωρίζουν, ο στρατός είναι ένα τεράστιο θέατρο. Όσο πιο καλά και αθόρυβα παίξεις το ρόλο σου, τόσο πιο απαρατήρητος θα περάσεις και τόσο λιγότερα πρόβλήματα θα έχεις να αντιμετωπίσεις.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα μολις εμαθα οτι παρουσιαζομαι Αυλωνα και εχω μια σχετικα κουλη ερωτηση... Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει γυμναστηριο μεσα στο στρατοπεδο?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι. Και να υπήρχε, κλειδωμένο θα ήτανΕικόνα
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Γεια σας παίδες. Μόλις έμαθα και εγώ ότι εχω επιλεγεί στο πεζικό και παρουσιάζομαι Αυλώνα. Έχω να κάνω όμως μια ερώτηση και όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει. Είμαι πτυχιούχος Ιατρικής και απ' ότι με είχαν ενημερώσει πριν λίγο καιρό από τον Στρατό, είπαν ότι θα παρουσιαζόμουν Άρτα στο ΚΕΥΓ. Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο επιλογής και δεν το γνωρίζω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μιχάλης έγραψε:Γεια σας παίδες. Μόλις έμαθα και εγώ ότι εχω επιλεγεί στο πεζικό και παρουσιάζομαι Αυλώνα. Έχω να κάνω όμως μια ερώτηση και όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει. Είμαι πτυχιούχος Ιατρικής και απ' ότι με είχαν ενημερώσει πριν λίγο καιρό από τον Στρατό, είπαν ότι θα παρουσιαζόμουν Άρτα στο ΚΕΥΓ. Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο επιλογής και δεν το γνωρίζω;

μπορείς να καταθέσεις πάλι ο πτυχίο σου στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις για μετάταξη. Αν δεν σου κάνουνε. Όταν παρουσιαστείς στον αυλώνα να έχεις μαζί σου αντίγραφο από το πτυχίο. Για να σου έρθει μετάθεση για μονάδα υγειονομικού
kost_a

Δημοσίευση από kost_a »

Μάστα. Και απο ειδικότητες τι περίπου παίζει; Τι κάνουν βασικα; Ευχαριστώ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες