ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Διοικητής του Κέντρου ήταν.

Εξαιτίας του Πολυτεχνείου υποβαθμίστηκε το Όπλο των Τεθωρακισμένων.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σωστα γραψε λαθος, τωρα θυμηθηκα ναι... Ο διοικητης κεντρου. Εναν αλλο εννοουσα εγω αλλα και τον ζιαζια τον θυμαμαι.

Τι να πεις φιλε μου; Να εισαι μεσα στο κεντρο των τιμημενων τεθωρακισμενων και να σου λενε για πολυτεχνεια. Ντροπη δυστηχως...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Διοικήτης της 2ης Επιλαρχίας ήταν ο Επίλαρχος Μουντοκαλάκης. Ένας χοντρός. Τουλάχιστον αυτόν είχαν όταν πήρα μετάθεση στο ΚΕΤΘ (2η Επιλαρχία) μετά το 5μηνο στη Λέσβο.

Και εννοείται all time classic ο Αντισυνταγματάρχης Μουντανέας που λένε ότι έφαγε 2 στερήσεις βαθμών.
Anonymous

Αληθεια αλλαξε κατι στο κετθ απο τοτε φιλε μου; Ειτε προς το καλυτερο η προς το χειροτερο; Πολυ θα ηθελα να γυρισει ο χρονος πισω και να ξαναπαρουσιαστω εκει... Σπασιμο νευρων ο στρατος αλλα ειναι απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης ενος νεου... Τι ζορι ηταν να παω με στολη εξοδου θυμαμαι απο τον αγιο θωμα στην κομοτηνη με την μια, με καρβουνιαρη κιολλας... Μια μερα μεσα στο τρενο...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το 575 Τάγμα Πεζοναυτών μεταφέρθηκε από τη Χαλκίδα και εγκαταστάθηκε στην παλαιά 3η Επιλαρχία, απέναντι στο Κεντρικό ΚΨΜ.

Δεν ξέρω τι έγινε από το Φλεβάρη του 2008 που απολύθηκα. Ο Μουντανέας αποστρατεύθηκε το 2008, απο'κει και πέρα ουδέν νεότερο.

Ασ'τα να πάνε ο Στρατός. Ανοργανωσιά σε απίστευτο σημείο... Το καλό με τα Τεθωρακισμένα είναι ότι έπεσα σε νορμάλ άτομα, με εξαίρεση μερικούς ΕΜΘ και ΕΠΟΠ.
Anonymous

Nassos έγραψε:Το 575 Τάγμα Πεζοναυτών μεταφέρθηκε από τη Χαλκίδα και εγκαταστάθηκε στην παλαιά 3η Επιλαρχία, απέναντι στο Κεντρικό ΚΨΜ.

Δεν ξέρω τι έγινε από το Φλεβάρη του 2008 που απολύθηκα. Ο Μουντανέας αποστρατεύθηκε το 2008, απο'κει και πέρα ουδέν νεότερο.

Ασ'τα να πάνε ο Στρατός. Ανοργανωσιά σε απίστευτο σημείο... Το καλό με τα Τεθωρακισμένα είναι ότι έπεσα σε νορμάλ άτομα, με εξαίρεση μερικούς ΕΜΘ και ΕΠΟΠ.

Κακα τα ψεμματα παντως, οι μαυροι ειχαμε και το ονομα και χαρη... Τουλαχιστον στην μοναδα αν οχι τοσο στο κετθ. Στο πεζικο και πυροβολικο ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ο μαύρος ο μπερές έχει άλλον αέρα όμως.Εικόνα
Anonymous

Nassos έγραψε:Ο μαύρος ο μπερές έχει άλλον αέρα όμως.
Σωστος! Τεθωρακισμενα και παλι Τεθωρακισμενα!

Οπου η Δοξα και το Καθηκον!

Ου ποσοι αλλα που!

Morian
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Morian »

Αν δεν πάω ειδικές δυνάμεις θέλω να πάω Αυλώνα! Όπως είπε και το παιδί παραπάνω ο μαύρος μπερές έχει άλλον αέρα!
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Nassos έγραψε:
james έγραψε:Παίδες, ποιές μονάδες προτείνεται για παραμεθόριο;
Να σε φέρνουν και Αυλώνα μετά χωρίς την χρηση βύσματος...
Έβρος, Σαμοθράκη;
Η Μυτιλήνη φίλε Νεκροθάφτη, σε φέρνει Αυλώνα με τα μόρια που δίνει;

Μακριά από Έβρο, Λήμνο και Κύπρο.

Καλές μονάδες είναι Ρόδος, Λέσβος, Αλεξανδρούπολη (κυρίως Γ' ΕΑΝ), ίσως και Κως.

Ναι, η Λέσβος σου δίνει μόρια για Αυλώνα.

φιλε δε τα λες σωστα. Υπιρετισα το 2004 αυλονα-εβρο-εθνικη αμινα. Και περασα αρκετα καλα. Μακαρι να ημουν ολη τη θητεια μ στην 7η εμα. Ι καλιτερι μοναδα. Θα περασετε φινα
ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΜΑΤΗΣ »

Παιδια καλησπερα! εγω μπαινω αυλωνα 17/08. κατεβαινω με λεωφορειο απο δραμα. ξεκιναω 9 το βραδυ της δευτερας οποτε τριτη ξημερωματα θα ειμαι αυλωνα. μου ειπαν πως μας αφηνουν πανω στον κεντρικο δρομο κοντα στο στο στρατοπεδο. ξερει κανεις ποση ειναι αυτη η αποσταση και με τι μπορουμε να παμε μεχρι την πυλη του στρατοπεδου; επισης, μηπως ταξιδευει και κανενας αλλος με το ιδιο λεωφορειο;
ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ »

Η Αυλωνα με εχει αφησει αναμικτες εντυπωσεις. Απο την μια δεν μπορω να ξεχασω με τιποτα το ψοφοκρυο που εφαγα στην μαπα στον θαλαμο μας που δεν ειχε θερμανση (εμπειρια ζωης να κοιμασαι σαν κρεμμυδι με το τζακετ και να φορας σκουφι), την απαξιωτικη συμπεριφορα καποιων που εφαγα στην μαπα ως ΥΕΑ Α, καθως και την απεχθεια καποιων που μας εβλεπαν με τον μαυρο μπερε θαρρεις και εμεις τους τον ζητησαμε. Απο την αλλη ομως δεν μπορω και να ξεχασω φοβερους ανθρωπους οπως:1. Τον Ιλαρχο Μαχαιριδη Στυλιανο, στον οποιο χρωσταω την καριερα μου ως ΔΕΑ, ο οποιος εμεινε θρυλος στην 22 ΕΜΑ και ειναι διοικητης της Στρατονομιας Αθηνων πλεον.(Αν δεν κανω λαθος) 2. Τον Ιλαρχο Παπαντωνιου Νεκταριο, που δουλευε σαν σκυλος και με τον τροπο του σε επιανε στο φιλοτιμο να σκιστεις μαζι του. Βρισκεται στην Αλεξανδρουπολη πλεον.3. Τον Ιλαρχο Παπαζογλου Μανωλη, που ηταν μεγαλος στρατιωτικος αλλα ακομη μεγαλυτερος ανθρωπος και μου εμαθε πολλα πραγματα για τον τροπο σκεψης του στρατου.4. Τον Ταγματαρχη Ατταρδ Φανουριο, που αποτελεσε για μενα προτυπο ηγετη. Ας ειναι καλα ολοι αυτοι, διοτι αλλιως θα εφευγα απο Αυλωνα και θα εφτυνα το χωμα που πατουσα. Αυτοι με μερικους ακομη ανθρωπους που γνωρισα στην πορεια της θητειας μου, με αφησαν με μια καπως καλυτερη αποψη για τον Ε. Σ Οσον αφορα για τον μαυρο μπερε, εγω ευχαριστως το αλλαζα με το τζοκευ του πεζικαριου. Το πνευμα των τεθωρακισμενων ειναι ολο κοκοκο και κανενα αυγο, και κομπλεξισμοι χωρις τελος. Ευτυχως το δοκιμιλικι αφησε και κανα μοριο για προικα και ισως μπορεσουμε να φαμε κανα πιατο φαι. Οπως ελεγε και ο πατερας μου> Οπου η λοξα και το καθηκον.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Η Αυλωνα με εχει αφησει αναμικτες εντυπωσεις. Απο την μια δεν μπορω να ξεχασω με τιποτα το ψοφοκρυο που εφαγα στην μαπα στον θαλαμο μας που δεν ειχε θερμανση (εμπειρια ζωης να κοιμασαι σαν κρεμμυδι με το τζακετ και να φορας σκουφι), την απαξιωτικη συμπεριφορα καποιων που εφαγα στην μαπα ως ΥΕΑ Α, καθως και την απεχθεια καποιων που μας εβλεπαν με τον μαυρο μπερε θαρρεις και εμεις τους τον ζητησαμε. Απο την αλλη ομως δεν μπορω και να ξεχασω φοβερους ανθρωπους οπως:1. Τον Ιλαρχο Μαχαιριδη Στυλιανο, στον οποιο χρωσταω την καριερα μου ως ΔΕΑ, ο οποιος εμεινε θρυλος στην 22 ΕΜΑ και ειναι διοικητης της Στρατονομιας Αθηνων πλεον.(Αν δεν κανω λαθος) 2. Τον Ιλαρχο Παπαντωνιου Νεκταριο, που δουλευε σαν σκυλος και με τον τροπο του σε επιανε στο φιλοτιμο να σκιστεις μαζι του. Βρισκεται στην Αλεξανδρουπολη πλεον.3. Τον Ιλαρχο Παπαζογλου Μανωλη, που ηταν μεγαλος στρατιωτικος αλλα ακομη μεγαλυτερος ανθρωπος και μου εμαθε πολλα πραγματα για τον τροπο σκεψης του στρατου.4. Τον Ταγματαρχη Ατταρδ Φανουριο, που αποτελεσε για μενα προτυπο ηγετη. Ας ειναι καλα ολοι αυτοι, διοτι αλλιως θα εφευγα απο Αυλωνα και θα εφτυνα το χωμα που πατουσα. Αυτοι με μερικους ακομη ανθρωπους που γνωρισα στην πορεια της θητειας μου, με αφησαν με μια καπως καλυτερη αποψη για τον Ε. Σ Οσον αφορα για τον μαυρο μπερε, εγω ευχαριστως το αλλαζα με το τζοκευ του πεζικαριου. Το πνευμα των τεθωρακισμενων ειναι ολο κοκοκο και κανενα αυγο, και κομπλεξισμοι χωρις τελος. Ευτυχως το δοκιμιλικι αφησε και κανα μοριο για προικα και ισως μπορεσουμε να φαμε κανα πιατο φαι. Οπως ελεγε και ο πατερας μου> Οπου η λοξα και το καθηκον.
Να ναι καλα 3-4 ατομα αξιεπαινα που συναντα στην θητεια του καποιος και εχει να θυμαται ευχαριστες στιγμες απτο ηθος τους...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλά, ΥΕΑ και Τεθωρακισμένα = σπάσιμο νεύρων. Ο Αυλώνας καλά ήταν, αλλά τεράστιο στρατόπεδο και πολύ ανοργανωσιά ρε παιδί μου.
Αποστολης

Δημοσίευση από Αποστολης »

Παιδια μολις γυρισα σπιτι με την πρωτη αδεια μετα την ορκωμοσια απο αυλωνα. Τετοια ταλαιπωρια και κουραση δενω εχω "φαει" στην ζωη μου ποτε!30 ωρες αυπνος πολυ ορθοστασια μεσα στον ηλιο φωναζουν κιολας! Ασε... Την τριτη επιστρεφουμε μπορω να παρω την καμερα για φωτογραφιες να βγαζουμε με τα παιδια; Λεω να παρω και ενα mp3 player. Να τα παρω η θα μου τα παρουνε αυτοι στον ελεγχο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης