Αυτοκτονίες στο στρατό
Αυτοκτονίες στο στρατό
panos εκτος θεματος. Ας κλειδωθει. Ειστε ολοι ανιδεοι και λετε αηδιες σε ενα σοβαρο θεμα. Μια σαχλαμαρα ειναι ο στρατος που απο πριν μπεις μεσα σε πιεζει ψυχολογικα το ολο συστημα υποχρεωνοντας τον καθενα να παει μεσα. Και να πεις οτι αποκομιζες κατι απο κει... Απλα σιχενεσαι περισσοτερο την καταντια μας ως κρατος! Πολλοι εχουν ψυχολογικα κ δεν το λενε κιολας γιατι δεν θελουν ι5.Refale απασχοληση του μυαλου με αηδιες Αυτη η απασχοληση με μπουρδες ειναι ψυχολογικη πιεση ενω μπορει να χεις ενα σωρο προβληματα εξω. Τραβα εσυ μεσα να κανεις τα θεληματα του καθε ενος στρατοκαυλου που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.3μηνος επρεπε να ναι ο στρατος κ να εκπαιδευοσουν πραγματικα σωστα καθημερινα κ οχι να κωλοβαρας με σαχλαμαρες κ να χανεις τον καιρο σου
Αυτοκτονίες στο στρατό
Κεν εσενα παντως πρεπει να σε πιεσαν παρα πολυ αγορι μου. Μηπως να ειχαμε και ατομικα δωματια με πιτσες και καλωδιακη στο στρατο. Ελεος πια, στρατος=σκληραγωγια για οσους δεν μπορουν να τον δουν αλλιως.
Αυτοκτονίες στο στρατό
Πολυ πιεση ο στρατος, για αυτο ολο το γιουτιουμπ εχει γεμισει με βιντεακια απο ελληνες εφεδρους που κανουν χαβαλε ολη την ωρα...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Αυτοκτονίες στο στρατό
Καλα αν μπηκες μεσα και ελεγες αυτα που λες εδω και με το στυλακι που τα λες σιγουρα σε πιεσαν και πολυ μαλιστα, γιατι οκ αν το παρεις ετσι εχεις δικιο κεν γιατι δεν σε ρωτησε κανεις αν θες να μπεις αλλα οκ μεχρι ενα σημειο απο εκει και περα γινεσε αιδια τι να γινει δηλαδη; Αφου πρεπει να μπεις και να κανεις γιαυτην την Ελλαδα καντο σωστα. Και μολις απολιθεις αν δεν σαρεση η Ελλαδα φυγε και πανε οπου αλλου σαρεση.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Αυτοκτονίες στο στρατό
ken έγραψε:panos εκτος θεματος. Ας κλειδωθει. Ειστε ολοι ανιδεοι και λετε αηδιες σε ενα σοβαρο θεμα. Μια σαχλαμαρα ειναι ο στρατος που απο πριν μπεις μεσα σε πιεζει ψυχολογικα το ολο συστημα υποχρεωνοντας τον καθενα να παει μεσα. Και να πεις οτι αποκομιζες κατι απο κει... Απλα σιχενεσαι περισσοτερο την καταντια μας ως κρατος! Πολλοι εχουν ψυχολογικα κ δεν το λενε κιολας γιατι δεν θελουν ι5.Refale απασχοληση του μυαλου με αηδιες Αυτη η απασχοληση με μπουρδες ειναι ψυχολογικη πιεση ενω μπορει να χεις ενα σωρο προβληματα εξω. Τραβα εσυ μεσα να κανεις τα θεληματα του καθε ενος στρατοκαυλου που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.3μηνος επρεπε να ναι ο στρατος κ να εκπαιδευοσουν πραγματικα σωστα καθημερινα κ οχι να κωλοβαρας με σαχλαμαρες κ να χανεις τον καιρο σου
κανονικα δεν πρεπει να μειωνεις τις γνωμες και τις αποψεις των μελων και να τις χαρακτηριζεις αηδιες και να μας χαρακτηριζεις ανιδεους. Για το αν ο στρατος ειναι μια σαχλαμαρα οπως λες για οπλιτες ναι ειναι. Αλλα και παλι οχι για ολους. Συμφωνω για την ασκηση πιεσης ψυχολογικης αλλα και σωματικης. Και συμφωνω επισης στα περισσοτερα. Σαν αντιποδας ομως ερχεται αυτο που ανεφερα περι απασχολησης του μυαλου. Τωρα αν ειναι αηδιες η οχι ειναι προσωπικη σου αποψη με την οποια φυσικα και διαφωνω. Αυτες οι αηδιες που λες εχουν απασχολησει το μυαλο οπλιτων και τους εχουν σωσει απο διαφορα τρυπακια. Το θεμα μας ειναι οι αυτοκτονιες στο στρατο και οχι αν μας αρεσει ο στρατος ποσο πρεπει να ειναι η θητεια κλπ. Υπαρχουν αναλογα θεματα γι αυτα.
Αυτοκτονίες στο στρατό
Οπως μου ειπε και ενας μονιμος 18 χρονια που εκανε τα χαρτια για να φυγει, Πρεπει να εισαι πολυ αναισθητος για να αντεξεις.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Αυτοκτονίες στο στρατό
Ουτε προβλημα στο μυαλο εχουνε ουτε τιποτα τετοιο. Απλα υπαρχουν πολλα προβληματα και καθενας δεν μπορει να τα σηκωσει στις πλατες του. Και σιγουρα λυση δεν ειναι η αυτοκτονια. Επουδενι. Αλλα πρεπει να υπαρχει και η αναλογη βοηθεια οπως εχω πει για να στηριχθουν αυτα τα παιδια.
Αυτοκτονίες στο στρατό
Δεν μπορεις να ξερεις τι βιωματα εχει ο καθενας στη ζωη του. Προβληματα λιγο πολυ ολοι εχουμε. Η πιεση που μπορει να αντεξει καθενας μας διαφερει. Αν ο ιδιος ο στρατος δεν συμπεριφεροταν στους στρατιωτες κατ αυτον τον τροπο και τους εβλεπε σαν ξεχωριστες ανθρωπινες οντοτητες θα ηταν διαφορετικα τα πραματα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Αυτοκτονίες στο στρατό
Σωστα. Δεν μπορουμε να ξερουμε το τι βιωματα εχει ο καθενας και πως μπορει ψυχολογικα να τα αντιμετωπισει. Δηλ πως θα μπορουσε ο στρατος να τους δει σαν ξεχωριστες ανθρωπινες οντοτητες; Τι εννοεις;
Αυτοκτονίες στο στρατό
Ελα ειμουνα στο στρατοπεδο γι αυτο δν απαντησα.
Να τους βλεπει σαν ατομα και οχι σαν μαζα απο γελαδια. Πολλοι καραβαναδες δεν σεβονται καν την υπαρξη του στρατιωτη. Οσο και να θες να υπηρετησεις αυτοι σε κανουν τελικα να μισεις το στρατο. Εγω π. Χ παω σε ενα γραφειο να παρω ενα χαρτι μου λεει τι θες του λεω το και το. Λεει περιμενε εδω. Περιμενω περιμενω περναει μιση ωρα χτυπαω την πορτα και τι μου λεει. Α σε ξεχασα. Ε δεν θελει μπουνιες τωρα αυτος; Και δεν ειναι μεμωνομενο περιστατικο αυτο. Ειναι ενα απλο σχεδον καθημερινο παραδειγμα
Φυσικα δεν βαζω ολους τους στρατιωτικους στο ιδιο τσουβαλι. Τουλαχιστον θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μεχρι στιγμης ολοι οι σχεδον οι αξιωματικοι κ υπαξιωματικοι που συναντησα ηταν πολυ καλοι ανθρωποι. Αλλοι ομως πεφτουν απτην αρχη στα βαθεια
...
Να τους βλεπει σαν ατομα και οχι σαν μαζα απο γελαδια. Πολλοι καραβαναδες δεν σεβονται καν την υπαρξη του στρατιωτη. Οσο και να θες να υπηρετησεις αυτοι σε κανουν τελικα να μισεις το στρατο. Εγω π. Χ παω σε ενα γραφειο να παρω ενα χαρτι μου λεει τι θες του λεω το και το. Λεει περιμενε εδω. Περιμενω περιμενω περναει μιση ωρα χτυπαω την πορτα και τι μου λεει. Α σε ξεχασα. Ε δεν θελει μπουνιες τωρα αυτος; Και δεν ειναι μεμωνομενο περιστατικο αυτο. Ειναι ενα απλο σχεδον καθημερινο παραδειγμα
Φυσικα δεν βαζω ολους τους στρατιωτικους στο ιδιο τσουβαλι. Τουλαχιστον θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μεχρι στιγμης ολοι οι σχεδον οι αξιωματικοι κ υπαξιωματικοι που συναντησα ηταν πολυ καλοι ανθρωποι. Αλλοι ομως πεφτουν απτην αρχη στα βαθεια

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kampf την Τρί Αύγ 03, 2010 4:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοκτονίες στο στρατό
Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και κομπλεξικοι μ... ς αλλα ενταξει λογο και του υφους που εχει ο στρατος εκει σου κανουν και την ζωη δυσκολη...
Αυτοκτονίες στο στρατό
μην επικεντρωνεσαι μονο Σε συμπεριφορες υπξκων αλλα και αξκων που ειναι ιδιες. Το περιστατικο που αναφερεις ειναι τιποτα μπροστα στη μειωση και τον εξευτελισμο της προσωπικοτητας οπλιτη και οχι μονο σε αναφορες η γραφεια Λγων και δκτων.kampf έγραψε:Ελα ειμουνα στο στρατοπεδο γι αυτο δν απαντησα.
...
Αυτοκτονίες στο στρατό
Ε ναι. Το παραδειγμα μου ειναι σχετικα ανωδυνο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Αυτοκτονίες στο στρατό
Χωρίς να διαβάσω παραπάνω ένα έχω να πω.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει τάσεις αυτοκτονίας (εντός/εκτος στρατού) και να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Απλά ο στρατός είναι ένα εύκολο μονοπάτι για κάποιον που ήθελε και εκτος στρατού να αυτοκτονήσει... Οι λόγοι είναι απλοί, πιστεύω να τους καταλαβαίνετε.
Ένας λόγος που είναι ο πιο ευκολονόητος είναι, ότι κρατάς όπλο με αληθινές σφαίρες, για οποιον θέλει να αυτοκτονήσει τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί από αυτό; Δεν αξίζει να γράψω αλλα... Πιστεύω έγινα κατανοητός με αυτά τα λίγα που είπα.
Πάντως όλοι αυτά τα άτομα έχουν ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να εξετάζονται από ψυχιάτρους, και οποιος διαπιστωθεί ότι έχει τέτοια προβλήματα πρέπει να απαλλάσσεται από τον στρατό.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει τάσεις αυτοκτονίας (εντός/εκτος στρατού) και να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Απλά ο στρατός είναι ένα εύκολο μονοπάτι για κάποιον που ήθελε και εκτος στρατού να αυτοκτονήσει... Οι λόγοι είναι απλοί, πιστεύω να τους καταλαβαίνετε.
Ένας λόγος που είναι ο πιο ευκολονόητος είναι, ότι κρατάς όπλο με αληθινές σφαίρες, για οποιον θέλει να αυτοκτονήσει τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί από αυτό; Δεν αξίζει να γράψω αλλα... Πιστεύω έγινα κατανοητός με αυτά τα λίγα που είπα.
Πάντως όλοι αυτά τα άτομα έχουν ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να εξετάζονται από ψυχιάτρους, και οποιος διαπιστωθεί ότι έχει τέτοια προβλήματα πρέπει να απαλλάσσεται από τον στρατό.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Αυτοκτονίες στο στρατό
Κανείς δεν αναγκάζει τον φαντάρο να πάρει όπλο, όποιος θέλει βγαίνει άοπλος και τελειώνει το θέμα. Την πρώτη μέρα όλοι οι φαντάροι περνάνε από γιατρό αν δεν του πούνε ότι έχει προβλήματα τι να κάνει αυτός; Να το μαντέψει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες