ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο η εκπαιδευση...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια τους πρωτους 9 μηνες ειναι δυσκολα μετα ειναι καπως πιο ευκολα αποτι γνωριζω απο φιλους που πηγαν αλλα πιστευω ειναι πιο δυσκολα εδω λογω τουρκικης κατοχης και του οτι ειναι 2 χρονια ο στρατος εδω.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ρε μην ακους κανεναν αν το γουσταρεις πανε και δες απο μονο σου τι παιζει εμενα ολοι οι φιλοι -συγγενεις μου λενε ειδικες δυναμεις=αισχος αλλα θα παω γιατι το γουσταρω και μου αρεσει...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Τωρα να πας. Εχει φραγκα ειναι 9 μηνες απο οτι ξερω και ολοι ξυνονται. Εγω ημουν 98δ και ελιωσα. Οπως και οι προηγουμενοι απο μενα και καποιες απο τις επομενες σειρες.
Καλημερα, μπορει καποιος να μου περιγραψει μια τυπικη μερα στην ελδυκ; Κυριως στο κομματι της γυμναστικης. Τι ακριβως κανουν;
Aν καποιος ειναι υπερβαρος και δεν μπορει να ανταποκριθει στο 100% των ασκησεων, ειναι χαλαροι μαζι του ή τον κοροιδευουν;
Aν καποιος ειναι υπερβαρος και δεν μπορει να ανταποκριθει στο 100% των ασκησεων, ειναι χαλαροι μαζι του ή τον κοροιδευουν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μια τυπική ημέρα με υπηρεσία δεν κάθεσε καθόλου, όλη μέρα στο τρέξιμο. Απο γυμναστική το πρόγραμμα περιείχε αρκετά χιλιόμετρα τρέξιμο καθημερινώς και κάμψεις ατελείωτες. Τους παχουλούς θυμάμαι στο λόχο μου τους έπερνε ένας υπολοχαγός, τους αποκαλούσε γιωτάδες και κάνανε γυμναστική μέσα στο στρατόπεδο οι άλλοι όλοι τρέχαμε έξω
Ευχαριστω για την απαντηση. Αμα ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, τοτε μαλλον να μην σκεφτομαι για ελδυκ.
Καλησπέρα σε όλους,
θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου για την ΕΛΔΥΚ, την τρίτη πετάω για κύπρο, άργησα να πάω γιατί πήγα στην Πάτρα για ειδικότητα, η ειδικότητα μου είναι τεχνίτης τροχοφόρων οχημάτων, είναι καλο αυτό?
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου για την ΕΛΔΥΚ, την τρίτη πετάω για κύπρο, άργησα να πάω γιατί πήγα στην Πάτρα για ειδικότητα, η ειδικότητα μου είναι τεχνίτης τροχοφόρων οχημάτων, είναι καλο αυτό;
μια χαρα ειναι. Και οποιος παει κυπρο ειναι μια μεγαλη Και καλη εμπειρια. Δε θα την ξεχασετε ποτε. Θα περασετε και καλα στις εξοδους σας.

Όχι. Στην ΕΛΔΥΚ υπάρχουν Πεζικό, Καταδρομείς, Τεθωρακισμένα και Διαβιβάσεις.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ναι το ξερω δηλαδη για καταδρομεις που ειναι οι 35 μοιρα σε περνουν απο το πευκο; Και οι διαβιβασεις απο την καλαματα... ; Και παει λεγοντας... ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Για να πας στην 35μοίρα θα το πεις όταν πας πεύκο και όχι όταν είσαι στην καλαμάτα έτσι κι'αλλιώς αυτά τα ρωτάνε μετά την ορκομωσία. Και μην μπερδεύεσαι άλλο 35ΜΚ και άλλο ελδύκ δεν έχουνε καμία σχέση μεταξύ τους απλά είναι και τα 2 στην κύπρο
Ελάτε ΕΛΔΥΚ (κύπρο)
1 μερα μέσα (σκοπια) μία μέρα εξω στη λευκωσια.
Μην ακουτε ***** για την κυπρο, μια χαρα ειναι.
220 ευρω το μήνα και αεροπορικά για ελλάδα.
μη μασάτε ο στρατος δεν είναι τιποτα.
πάρτε κινητα υπνόσακους, ραδιοφωνακια και ηχειακια.
στο κεντρο μπορεί να μη τα χρησιμοποιείσετε αλλα στη μετάθεση θα τα χρειαστειτε ΣΙΓΟΥΡα.
επίσης Τ για μπρίζες ή πολυμπριζο, τράπουλα, πουδρα για τις αρβύλες ΛΟΥΚΕΤΑ τσιγάρα, καθαριστικά γιατο όπλο και κανενα σεικερ με καλαμάκια.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ PSP ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ !
μην κάνει μαλακια και δεν το πάρει μαζί του.
καλή θητεια μάγκες και να έρθετε ΚΥΠΡΟ !
ΕΛΔΥΚ.
μόνο αίμα.
1 μερα μέσα (σκοπια) μία μέρα εξω στη λευκωσια.
Μην ακουτε ***** για την κυπρο, μια χαρα ειναι.
220 ευρω το μήνα και αεροπορικά για ελλάδα.
μη μασάτε ο στρατος δεν είναι τιποτα.
πάρτε κινητα υπνόσακους, ραδιοφωνακια και ηχειακια.
στο κεντρο μπορεί να μη τα χρησιμοποιείσετε αλλα στη μετάθεση θα τα χρειαστειτε ΣΙΓΟΥΡα.
επίσης Τ για μπρίζες ή πολυμπριζο, τράπουλα, πουδρα για τις αρβύλες ΛΟΥΚΕΤΑ τσιγάρα, καθαριστικά γιατο όπλο και κανενα σεικερ με καλαμάκια.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ PSP ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ !
μην κάνει μαλακια και δεν το πάρει μαζί του.
καλή θητεια μάγκες και να έρθετε ΚΥΠΡΟ !
ΕΛΔΥΚ.
μόνο αίμα.
Στην ελδυκ έχει μόνο Ι1 Ι2.
Το φαγητό γαμ@ει
Οι εγκαταστασεις πολύ καλές, λεκάνες και όχι τουρκικες τουαλέτες, καινουρια ντουζ, καλά όπλα (οπλοπολυβόλα - αντιαεροπορικα -άρματα κλπ) Γενικά, δεν έχει τόσο τρεξιμο όσο λένε.
Μια χαρά είναι.
καθαριοτητες φαί εκπαίδευση -σκοπιά.
1μεσα 1 έξω ΠΑΝΤΑ !
καλά λεφτα,300 Ε περίπου.
3 αεροπορικά για ελλάδα.
+ 15 μέρες άδεια λόγω κύπρου.
μην ακούτε ***** πως έχει πολύ τρέξιμο, ζωάρα κάνουμε.
Προτείνω σε όλα τα κωλόψαρα να έρθουν στην ΕΛΔΥΚ.
μια χαρα είναι.
Το φαγητό γαμ@ει
Οι εγκαταστασεις πολύ καλές, λεκάνες και όχι τουρκικες τουαλέτες, καινουρια ντουζ, καλά όπλα (οπλοπολυβόλα - αντιαεροπορικα -άρματα κλπ) Γενικά, δεν έχει τόσο τρεξιμο όσο λένε.
Μια χαρά είναι.
καθαριοτητες φαί εκπαίδευση -σκοπιά.
1μεσα 1 έξω ΠΑΝΤΑ !
καλά λεφτα,300 Ε περίπου.
3 αεροπορικά για ελλάδα.
+ 15 μέρες άδεια λόγω κύπρου.
μην ακούτε ***** πως έχει πολύ τρέξιμο, ζωάρα κάνουμε.
Προτείνω σε όλα τα κωλόψαρα να έρθουν στην ΕΛΔΥΚ.
μια χαρα είναι.
ΕΛΔΥΚ ναι παιδια και 5η εμα μια χαρα ειναι στην 35 μην πατε για κανενα λογο δεν αξιζει 1!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες