ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πολίτης

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από πολίτης »

Έτσι-έτσι, ό, τι μείνει χωρίς μέσο να εξολοθρευτεί. Επιτέλους, να δούμε απόφοιτους Τσεχοσλαβακίας, Σκοπίων και μαθητές του 11 αφού αναγνωρίσουν το πτυχίο τους να τρώνε με μέσο τις δουλειές όπως ΙΚΑ, νοσοκομεία και τώρα κι το τελευταίο προπύργιο την στρατιωτική Ιατρική.

Είναι σαν τις προφορικές εξετάσεις στο ΑΣΕΠ ένα πράγμα, όπου μπήκαν ήταν η πεπτουσία του μέσου! Άντε με το καλό και η εισαγωγή σε όλες τις στρατιωτικές σχολές με προφορικές!

.............

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από ............. »

Και στη ΣΣΑΣ εχει παιδια με χαμηλη βαση απο ειδικες κατηγοριες και ξενους απο Αφρικη Αλβανια κτλ κτλ
pap

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από pap »

Για τους Στρατούς Της Πατρίδας Τους.οι ειδικές Κατηγορίες Χρειάζονται Κοντά Στα 19000 Μόρια

πολίτης

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από πολίτης »

Ναι αλλά δε δουλεύουν μετά στην Ελλάδα. Απλά σπουδάζουν εδώ. Όπου υπάρχει αποκλειστικά και μόνο μέσο είναι στο χαμηλότερο επίπεδο οι υπηρεσίες και ιατροί που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία. Δες στο ΙΚΑ τι γίνεται που διορίζεσαι μόνο με μέσο και καθόλου δεν υποβάλλεις βιογραφικό και διδακτορικό και μαστερ δεν μετρούν. Στα νοσοκομεία είναι 50% μέσο και 50% αξία, αφού για να διοριστείς υποβάλλεις βιογραφικό, οπότε έχει και καλούς που είχαν πολύ καλό βιογραφικό για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους σε μέσο (που τελικά στην Ελλάδα είναι αναπηρία).

Δες τι γίνεται στην Αστυνομία τι άριστα παιδιά είναι αυτοί που πέρασαν με πανελλήνιες και πόσο χειρότεροι είναι αυτοί του μέσου οι ειδικοί φρουροί (αν δεν δώσει το όνομά σου το υπουργείο μηδενίζεσαι στην προφορική αλλιώς παίρνεις άριστα)

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2009 9:59 pm
Τοποθεσία: Greece
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από roverr24 »

Σε ολους τους στρατους ετσι ειναι το συστημα, να προσλαμβανουν πτυχιουχους για ειδικα καθηκοντα ειδικα για γιατρους κτλ,6 χρονια να ταιζει το κρατος καποιον μη μαχιμο ειναι υπερβολικα, αν προσλαμβανουν με βαθμο πτυχιου το βλεπω πραγματικα πολυ αξιοκρατικο

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2009 9:59 pm
Τοποθεσία: Greece
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από roverr24 »

Τι σχεση εχουν τα μορια; Μα ελεος... Το συστημα στην Ελλαδα ειναι απαραδεκτο, η σχολη αστυφυλακων να εχει περισσοτερα μορια απ το πολυτεχνειο Κρητης, δηλαδη ελεος Ξερεις ποσοι τελειωσαν ΣΣΑΣ και ΣΜΑ εχοντας μπει ειδικη κατηγορια με πολυ λιγα μορια; Ξερεις ποσοι ελληνες του εξωτερικου τελειωσαν το μετσοβειο ενω μπηκαν μονο με 11;

PAP

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από PAP »

Έχετε Δίκιο Για τα Μόρια Λάθος Μου Συγνώμη
πολίτης

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από πολίτης »

Εσύ φίλε μου που τα λες αυτά έχεις περάσει με Πανελλήνιες; Ξεσπαθώνουν και τα παιδιά του μέσου και διεκδικούν να είναι μόνο αυτοί οι εκλεκτοί!

Στα άλλα κράτη υπάρχει αυτό το σύστημα όπως και προφορικές εξετάσεις για το δημόσιο, γιατί εκεί έχουν άλλη νοοτροπία και όχι αυτή του ρουσφετιού. Αυτή είναι η αιτία όλων των κακών στην Ελλάδα.

Θέλει μεγάλη ευφυΐα να συγκρίνει τους αξιωματικούς της αστυνομίας που πέρασαν με μέσο και αυτούς με πανελλήνιες; Παλιό και νέο σύστημα προ Παπαθεμελή, ή να συγκρίνεις ειδικούς φρουρούς με αστυνομικούς;

Στο εξωτερικό περνάς με εξετάσεις ξεχωριστές στο κάθε Πανεπιστήμιο πιο πολύ τυπικές και μετά γίνεται ξεκαθάρισμα. Φαντάσου τι θα γίνει εδώ με τα παιδιά πολιτικών και καθηγητών και όσους έχουν μέσο. Τελικά αν εφαρμόσουμε ό, τι κάνουν στο εξωτερικό στην Ελλάδα (αλλά με το ρουσφέτι που είναι αδύνατο να εκλείψει) θα βυθιστούμε στο βούρκο. Στο εξωτερικό είναι αδιανόητα αυτά.

Το σύστημα των πανελληνίων είναι το μόνο αξιοκρατικό και το παρακάμπτεις σπουδάζοντας σε υποβαθμισμένες χώρες και μετά με μέσο παίρνεις τις δουλειές των άλλων. Αυτό δυστυχώς είναι γνωστό μόνο αν έχεις μοχθήσει μέσα από τις πανελλήνιες να περάσεις.

Από στρατιωτική ιατρική έχει τελειώσει και ο καθηγητής πανεπιστημίου Θράκης Δημοσθένης Μπούρος μεγάλο παγκοσμίως όνομα στην πνευμονολογία και φυσικά τόσοι άλλοι που δεν τους ξέρουμε. Να μου πεις για παλιοβουλευτές τους ξέρουμε όλους

πολίτης

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από πολίτης »

Επίσης επειδή πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα, τα μόρια σε πολλές σχολές είναι πολλά γιατί κατευθύνονται πολλοί για να βρουν δουλειά. Τι να το κάνεις να τελειώσεις επιστήμονας και να είσαι άνεργος; Τι αξία έχει; Έχουμε υπερπροσφορά για πολύ λίγες θέσεις που και αυτές θα καλυφθούν με μέσο. Δυστυχώς οι άξιοι δεν έχουν μέσο και μόνος τρόπος είναι να αυξάνουν τα προσόντα τους στο μέγιστο βαθμό για ένα αβέβαιο μέλλον ή σωστότερα να γίνεσαι οικονομικός μετανάστης επιστήμονας σε χώρα του εξωτερικού.

Αμ η άλλη η καραμέλα ότι μπαίνουν οι καλοί μαθητές και δεν αφήνουν τους στρατόκαυλους να περάσουν; Είναι αδιαμφισβήτητο πόσο ανέβηκε το επίπεδο της αστυνομίας από την ώρα που μπήκαν στο σύστημα των πανελληνίων. Αντιθέτως όταν υπηρέτησα στρατό οι στρατόκαυλοι ήταν η μεγαλύτερη πληγή του. Αυτός που αγαπά το στρατό δεν μισεί όλους τους άλλους για να καλύψει τις ανεπάρκειές του, αλλά πρώτος δίνει το καλό παράδειγμα. Τι να το κάνω να ξεσκίζεις τους στρατιώτες στις πορείες όταν εσύ κάθεσαι; Επίσης αδιαμφισβήτητα ανέβηκε το επίπεδο του στρατού από τη στιγμή που ανέβηκαν οι βάσεις.

PAP

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από PAP »

Έχεις Δίκιο Και Συμφωνώ Απόλυτα με τις Τοποθετήσεις Σου για ολα
eva1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τετ Αύγ 11, 2010 8:55 pm

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από eva1 »

και εγώ συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του πολίτη

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2009 9:59 pm
Τοποθεσία: Greece
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από roverr24 »

Θες να σου πω και γω Πολιτη 100 αξιωματικους απο ΣΜΑ με πληρη βιογραφικα που ειναι εν ενεργεια επιστημονες ακομα και καθηγητες; Εγω συμφωνω μαζι σου οτι η ΣΣΑΣ δε πρεπει να κλεισει ειναι το κοστος λειτουργιας ομως μεγαλο και εκτος αυτου η ΣΣΑΣ επρεπε να εχει περισσοτερα τμηματα, υπολογιστων, πολυτεχνειο κτλ και οχι να στελνουν αργοσχολους αποφοιτους ΣΣΕ στο πανεπιστημιο με τριπλα εξοδα και αποχη απ τη δουλεια μεχρι το βαθμο του λοχαγου

Πολίτης

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από Πολίτης »

Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι αλλαγές γίνονται εκ του πονηρού με σκοπό να υπερισχύσει το μέσο. Σιγά μην αφήσουν την αξιοκρατία οι πολιτικοί μας να περιορίσει τη δύναμή τους. Σήμερα ακόμα και για να διοριστείς σε supermarketή άλλες χαμηλά αμειβόμενες εργασίες μεγάλων ιδιωτικών εταιριών χρειάζεται μέσο βουλευτή και πάλι. Το άσχημο εντωμεταξύ είναι όσο πιο άξιος είσαι τόσο πιο λίγο μέσο έχεις (δυστυχώς πάνε αντίθετα αυτά).

Αλλαγή: Προσθήκη προφορικής εξέτασης στον ΑΣΕΠ που μέχρι τότε ήταν αξιοκρατικός, αλλά διόριζαν με άλλους τρόπους τους ευνοούμενους από το παράθυρο εκτός ΑΣΕΠ. Είχα φίλο ιδιαίτερο σε βουλευτή που ήταν δημόσιος υπάλληλος. Δέχθηκε να πάει και τελικά είδε πολλά και φυσικά με την αλλαγή κυβέρνησης γύρισε στο παλιό του πόστο. Μου έλεγε ότι αυτοί που μπαίνουν στις προφορικές εξετάσεις παίρνουν μεγάλο επίδομα, οπότε είναι προσκείμενοι στην κυβέρνηση. Σε κάθε εξέταση θα προκριθούν από τους 10.000 μετά τις γραπτές εξετάσεις:1000. Πάμε τώρα για προφορική που είχε 200 μόρια, ενώ το διδακτορικό είχε 150! Το υπουργείο έδινε το δικαίωμα σε κάθε βουλευτή της ΝΔ να δώσει π. Χ. Τρία ονόματα. Μπορεί να ήσουν κομματόσκυλο όμως τρεις άλλοι να τον είχαν βοηθήσει περισσότερο (ερωτική συναλλαγή [οι γκαρσονιέρες στο Κολωνάκι κοντά στη βουλή έχουν 2000 ε αφού θα τους αναγνωρίσουν αν πάνε ξενοδοχείο] ή μαύρα), αν λοιπόν δεν έδινε το όνομά σου γιατί είχε δικαίωμα για λιγότερους έπαιρνες 0, άκουσον-άκουσον! Ο άλλος ή άλλη που είχε δοθεί το όνομά τους στα κομματόσκυλα του ΑΣΕΠ έπαιρνε 200 ό, τι και να έλεγε. Έτσι προέκυψαν στους πενταετείς ερωτήσεις ποια ήταν η τελευταία πόλη που κατέλαβε ο Μέγας Αλέξανδρος; Πάρε μηδέν! Ενώ αν είχε μέσο, τι ομάδα είσαι: Πάρε 200; Ξεσηκώθηκε ο κόσμος και περιόρισαν την παρουσία της προφορικής όμως ο νόμος παραμένει πια. Είπαμε: Κάθε αλλαγή πάντα για αύξησξ της επιρροής ή ολική κυριαρχία του μέσου!

Και στο εξωτερικό υπάρχει προφορική όμως είναι αδιανόητα αυτά. Στη Γερμανία δουλεύεις χωρίς μέσο στο Aldi με 2000 ευρώ πρώτο μισθό με ίδια νοίκια και φθηνότερο φαγητό και φθηνότερη διασκέδαση. Σπουδάζεις με δάνειο του κράτους, αν δεν θες να δουλέψεις αλλά να σπουδάσεις. Για αυτό τα παιδιά στην Ευρώπη δεν έχουν καμία σχέση με το σπίτι τους μετά τα 18. Πήγα Σουηδία και το ξέρω καλά, έμεινε η αδελφή μου 5 χρόνια Γερμανία. Μπορεί να υπάρχει και μέσο στο εξωτερικό αλλά δεν υπάρχει μίσος σε αυτόν που προχωρά με την αξία του. Αν έχεις αξία θα προωθηθείς στο εξωτερικό, στην Ελλάδα θα σε φάνε οι καθυστερημένοι που το μόνο που κατάφεραν να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Να η αιτία όλων των κακών και της παρακμής μας.

Για φαντάσου να σε παίρνουν στη στρατιωτική ιατρική με το βαθμό. Ίδιο το πτυχίο στην υποβαθμισμένη χώρα που περνάς τα μαθήματα με ένα ντενεκέ λάδι, ίδιο και στην Ελλάδα. Αν και το λογικό θα κάνουν ένα συνδυασμό, πιθανά και γραπτές εξετάσεις και μετά προφορικές.150 το διδακτορικό,200 η προφορική. Δόθηκε το όνομά σου:200, δε δόθηκε:0! Να δω τότε πως θα πηγαίνετε στα στρατιωτικά νοσοκομεία, που θα γίνουν σαν τους γιατρούς του ΙΚΑ, που δεν υπάρχει ούτε ένας από Ελληνικό πανεπιστήμιο και δεν ξέρουν ορθογραφία ούτε στα Ελληνικά! Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις αλλά είναι ελαχιστότατες, αν έχεις τους γονείς στο ΙΚΑ ρώτα τους

Rocket

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από Rocket »

Μήπως γνωρίζει κανείς ποια μέρα θα εισέλθουν στη σχολή οι πρωτοετείς;
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2009 9:59 pm
Τοποθεσία: Greece
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Δημοσίευση από roverr24 »

Αγαπητε πολιτη, θα ηταν ανομημα και ατοπημα να παιρνουν αξιωματικους με πτυχια ξενων χωρων... Δε νομιζω να ειναι τοσο αφελεις, καποτε ενας εφεδρος γιατρος που ειχε σπουδασει Βουλγαρια Στην αεροπορια εκανε πολλα και διαφορα δε ξερω αν με καταλαβαινεις... Ηξερε πολλα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης