ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Γιάννης έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Δεν μου έχει έρθει το χαρτί αλλά βρήκα απο το σάϊτ της στρατολογίας ότι παρουσιάζομαι σε ΚΕΤΘ και έχω επιλεγεί στα Τεθωρακισμένα,(προφανώς Αυλώνα;). Ωστόσο εγώ ήθελα να πάω ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις. Μου είχαν πει ότι μόνο αν παρουσιαστείς σε τμήμα πεζικού μπορείς να το κάνεις. Οτι δηλαδη αν είσαι πυροβολικό ή τεθωρακισμένα, δεν μπορείς να πας ΥΕΑ ειδικών. Ισχύει αυτό; Ή μπορω ακόμα να το δηλώσω όταν παρουσιαστώ;

Το Πυροβολικό και τα Τεθωρακισμένα έχουν δικούς τους Λόχους ΥΕΑ που εκπαιδεύονται πάνω σε αντικείμενα του αντίστοιχου Όπλου και δεν έχουν καμμία σχέση με Ειδικές Δυνάμεις.

kkFnx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kkFnx »

Ερωτηση: Τους 5 μηνες παραπανω κατα τη διαρκεια της θητειας μου προκειμενου να παρω ενα αξιωμα αν δεν κανω λαθος, σε περιπτωση που δεν ειμαι σιγουρος αν οντως θελω, μπορω να το αποφασισω αργοτερα; Δηλαδη κατα το τελος της θητειας μου, ή πρεπει να το δηλωσω απο την αρχη;(για ειδικες δυναμεις αναφερομαι σε περιπτωση που εκει συμβαινει κατι διαφορετικο)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Υποθέτοντας ότι μιλάς για τους ΥΕΑ, το δηλώνεις στην αρχή και περνάς ορισμένες αθλητικές και γραπτές εξετάσεις.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες τόσο στο site, όσο και στο φόρουμ.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Καλησπερα και καλη επιστροφη στο site. Στις18 του μηνα μπαινω και μου ηρθε το χαρτι για μεγαλο πευκο υεα. Το θεμα ειναι το εκσης. Εγω που σκεφτομαι Παω μονιμος (αν και ειναι δυσκολο απο οτι καταλαβα) θα με βοηθησει καπου αν κατσω 5 μηνες παραπανω; Γιατι πλεον απο οτι διαβασα δεν μπορεις να δηλωσεις μονιμοτητα μετα το τελος της 14μηνης θητειας. Ευχαρηστω
Θανάσης

Δημοσίευση από Θανάσης »

Καλησπέρα,

με έχουν καλέσει Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ στο Μ. Πεύκο. Θα ήθελα λοιπόν, να ρωτήσω αν μπορώ να πάω για Δόκιμος αλλά αλλά σε οποιοδήποτε άλλο σώμα εκτός των ειδικών δυνάμεων.

Ευχαριστώ
Ε.Σ.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Ανεπαγγελτος - Ιδιωτης

Δημοσίευση από Ε.Σ. »

Ειναι δυνατον στις ειδικες δυναμεις ορεινων καταδρομεων να εισαι και εφεδρος αξιωματικος, εαν ναι καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου απαντηση σας παρακαλο, ευχαριστω... !
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Ε. Σ. έγραψε: Ειναι δυνατον στις ειδικες δυναμεις ορεινων καταδρομεων να εισαι και εφεδρος αξιωματικος, εαν ναι καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου απαντηση σας παρακαλο, ευχαριστω... !
αν εννοεις δοκιμος φυσικα και γινετε!
NICK1234

Δημοσίευση από NICK1234 »

Καλησπέρα,

εχω Δηλωση Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ στο Μ. Πεύκο. Θα ήθελα λοιπόν, να ρωτήσω αν μπορώ να πάω για Δόκιμος, επειδη Θελω να δηλωσω αργοτερα μολις τελειωσω για ειδικος φρουρος θα υπαρχει προβλημα αν ειμαι δοκιμος;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

NICK1234 έγραψε:Καλησπέρα,

εχω Δηλωση Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ στο Μ. Πεύκο. Θα ήθελα λοιπόν, να ρωτήσω αν μπορώ να πάω για Δόκιμος, επειδη Θελω να δηλωσω αργοτερα μολις τελειωσω για ειδικος φρουρος θα υπαρχει προβλημα αν ειμαι δοκιμος;

Ευχαριστώ

παίρνεις παραπάνω μόρια στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών αν πας δόκιμος
...
Στελιος

Δημοσίευση από Στελιος »

Καλησπερα

16 Νοεμβριου φευγω καστορια, στρατιωτης πεζικου, βαρεα οπλα, με ενδειξη ΥΕΑ...
Εχω 3 ερωτησεις.
1ον. Θελω να δηλωσω δοκιμος. Αλλα μπορω να δηλωσω δοκιμος ειδικων δυναμεων ; Αν ναι (2ον) αμα με κοψουν απ τα αθληματα (που δεν νομιζω : Ρ) και αποτυχω σαν δοκιμος θα με στειλουν στρατιωτη πεζικου ; Η δοκιμο αξιωματικο στο πεζικο ; Και 3ον. Τα αθληματα που περνανε οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων τα ξερει κανεις ;

ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στελιος έγραψε:Καλησπερα

16 Νοεμβριου φευγω καστορια, στρατιωτης πεζικου, βαρεα οπλα, με ενδειξη ΥΕΑ...
Εχω 3 ερωτησεις.
1ον. Θελω να δηλωσω δοκιμος. Αλλα μπορω να δηλωσω δοκιμος ειδικων δυναμεων ; Αν ναι (2ον) αμα με κοψουν απ τα αθληματα (που δεν νομιζω : Ρ) και αποτυχω σαν δοκιμος θα με στειλουν στρατιωτη πεζικου ; Η δοκιμο αξιωματικο στο πεζικο ; Και 3ον. Τα αθληματα που περνανε οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων τα ξερει κανεις ;

ευχαριστω πολυ.

όλα έχουνε ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες.
Στελιος

Δημοσίευση από Στελιος »

Συγνωμη δεν μπορεις να μου απαντησεις αυτα τα 3 πραγματα ;2 λεπτα δουλεια ειναι αφου τα ξερετε. Που να ψαχνω 22 σελιδες τωρα για να βρω περιπτωση σαν την δικια μου...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση. Λοιπον εγω θελω να παω Υ. Ε. Α. Ειδ δυν, η ερρωτηση μου ειναι αν τυχον κ κοπω απο τα αθληματα κ ολα αυτα, θα συνεχισω ειδικες δυναμεις; Παρουσιαζομαι Περαμα... Απαντηστε οποιος γνωριζει ευχαριστω. ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στελιος έγραψε:Συγνωμη δεν μπορεις να μου απαντησεις αυτα τα 3 πραγματα ;2 λεπτα δουλεια ειναι αφου τα ξερετε. Που να ψαχνω 22 σελιδες τωρα για να βρω περιπτωση σαν την δικια μου...

από σελίδα 14 και μετά διάβασε το ίδιο ισχύει και για τον γιώργο που γράφει από πάνω
...
nIKOS

Δημοσίευση από nIKOS »

Φευγω 18 νεομβρη ειδικες δυναμεις ΥΕΑ στο μεγαλο πευκο... ειναι καλα; εχει σκληρη εκπαιδευση; τι ακριβως ειναι; και οφελη; Ειμαι απο κομοτηνη, προκειτε να με φερουν εδω ποτε; και κανονικα κανω 8μηνο με (εδ) ΥΕΑ 8α κανω παραπανω; ακουσα ενα ενδεχομενο οτι μπορει να μην με παρουν
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες