Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
-
laios
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 1
Αυτα δε γινονται ουτε στα πιο τρελα ονειρα. Συμβιβασου μεγαλε με το ναυτικο. Αλλιως ψαξου για υπηρεσια ξηρας.
-
ΠΔ
Καλησπέρα... μήπως ξέρετε πότε θα μάθουμε τις μεταθέσεις μας εδώ στη θήβα;
-
xristoslamia
- Στρατιώτης

Oxi φίλε αυτό δεν ισχύει που λές. Δυστυχώς ή ευτυχως θα την ακολουθάς Όπου παει
-
b.
Παιδιά μίπως ξέρετε τίποτα για τις μεταθέσεις για τους ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ γιατί αργούν να βγουν; Τι παίζεται
-
insomniacgr
- Λοχαγός

- Posts in topic: 2
b. έγραψε:Παιδιά μίπως ξέρετε τίποτα για τις μεταθέσεις για τους ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ γιατί αργούν να βγουν; Τι παίζεται
Δεν ξέρουμε σίγουρα τι παίζει, ακούγονται 2-3 σενάρια, αλλά μη έχοντας περισσότερες πληροφορίες δε θα ήθελα να δώσω βάση σε αυτά. Σίγουρα η καθυστέρηση αυτή είναι πολύ περίεργη.
-
b.
Είχαμε τις καθυστερήσεις στα αποτελέσματα έχουμε και εδώ μόνο στη στρατολογία γίνεται αυτό καλά τόσο μέσον έχει πέσει και τα έχουν χάσει;
-
insomniacgr
- Λοχαγός

- Posts in topic: 2
OΠως είπαμε, δεν είναι γνωστός ο λόγος της καθυστέρησης. Το σίγουρο είναι πως οι τοποθετήσεις - μέχρι και σήμερα - δεν έχουν πάει στο ΚΕΤΘ.
george έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνονται μετατάξεις από πολεμικό ναυτικό σε αεροπορία ή πού πρέπει να απευθυνθώ για να μάθω; Είμαι εποπ 5η σειρά.
Όχι φίλε δεν γίνεται δυστυχώς.
-
Δώρα
Παιδιά να ρωτήσω κατι σχετικά με τις μεταθέσεις θέλω. Κάθε ποτε και για πάσο διάστημα είναι συνήθως;
Δώρα έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κατι σχετικά με τις μεταθέσεις θέλω. Κάθε ποτε και για πάσο διάστημα είναι συνήθως;
Eξαρταται αν εισαι στη παραμεθωριο και σαρεσει μπορεις να κατσεις αρκετα οπως εγω. Τωρα για καπου αλλου απ οτι μιλαω και με αλλους 3-4 χρονακια. Αλλα εξαρταται και απο τη διευθυνση που ανηκεις.
-
Dora-fox
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Ενδιαφέροντα: ice-hockey,voley
- Επάγγελμα: προγραμματιστρια Η/Υ
ααα καταλαβα.thnx.spithas έγραψε:Δώρα έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κατι σχετικά με τις μεταθέσεις θέλω. Κάθε ποτε και για πάσο διάστημα είναι συνήθως;
Eξαρταται αν εισαι στη παραμεθωριο και σαρεσει μπορεις να κατσεις αρκετα οπως εγω. Τωρα για καπου αλλου απ οτι μιλαω και με αλλους 3-4 χρονακια. Αλλα εξαρταται και απο τη διευθυνση που ανηκεις.
εσυ σε τι εισαι;-
ΙΩΑΝΝΑ
Καλησπερα ειμαι σμηνιας στη ΠΑ και ο συζυγος μου ειναι δεκανεας στο πεζικο. ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει, υπαρχει πιθανοτητα να κανει ενας απο τους δυο μας μεταταξη ; ειτε εγω να μπω πεζικο η εκεινος να μπει αεροπορια. ευχαριστω!
-
Velerefontis
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 8
Λυπσμσι, αλλα ουτε μια στο εκατομμυριοΙΩΑΝΝΑ έγραψε: Καλησπερα ειμαι σμηνιας στη ΠΑ και ο συζυγος μου ειναι δεκανεας στο πεζικο. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει, υπαρχει πιθανοτητα να κανει ενας απο τους δυο μας μεταταξη ; Ειτε εγω να μπω πεζικο η εκεινος να μπει αεροπορια. Ευχαριστω!
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλησπερα. Τι μπορω να κανω να μετατεθει ο αρραβωνιαστικος μου?
agnosti έγραψε:Καλησπερα. Τι μπορω να κανω να μετατεθει ο αρραβωνιαστικος μου;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη άν θές.
Για συνυπηρέτηση ενδιαφέρεσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης