Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:Και να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο 297ΙΜΑΚ το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης...
Κατσε ρε συ γιατι νομμιζω οτι το παρατραβας... Τι θα πεις στην αλλη "μη μηνεις εγκυος"... Δεν μπορεις να το πεις αυτο...

Αν μηνει ομως μπορεις να τη σουταρεις γραφειο/αρχιλοχιο. Και αν σου πρηξει και πολυ τα αρχ... Τις λες κανε τα παραπονα σου εγγραφως και μετα εισηγησε ΠΖ

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

D.Y.K έγραψε:... Παίρνεις πεζικό (και κληρώνεσαι σε αυτό καθώς κανείς δεν το επιλέγει) ...
Διαλεγεις μετα απο κληρωση. Και ετσι οπως γινετε. Θεωρω απιθανο να μην μπορεσεις να διαλεξεις ΠΖ. Αλλα και ΜΧ, ΠΒ, ΔΒ Να σου κατσει μπορεις να πας Κ/Δ. Νομιζω εχω δει και ΤΘ
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:Και να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο 297ΙΜΑΚ το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης...
Κατσε ρε συ γιατι νομμιζω οτι το παρατραβας... Τι θα πεις στην αλλη "μη μηνεις εγκυος"... Δεν μπορεις να το πεις αυτο...

Αν μηνει ομως μπορεις να τη σουταρεις γραφειο/αρχιλοχιο. Και αν σου πρηξει και πολυ τα αρχ... Τις λες κανε τα παραπονα σου εγγραφως και μετα εισηγησε ΠΖ

Ε ενταξει σε τετοια περιπτωση σιγα μην εχει παραπονα, κ αυτη να προστατεψει το παιδι της θα θελει.
amfiviosraf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από amfiviosraf »

Φιλε μου ειναι μερικοι ομως που δεν αντεχουν τις 50αρες ποριες και τις ασκησεις στα βουνα... δεν ειναι και ευκολο να αντεξεις με -20 στο καικμακσταλαν... και την ζωη που κανουν στα λοκ
amfiviosraf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από amfiviosraf »

Μπραβο. που θες να πας ειδικες δυναμεις δεν ειναι και ευκολο για μια γυναικα. αλλα η 6 μηνες εκπαιδευσεις δεν ειναι και ευκολο για τους αξιωματικουσ
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:

Εννοειται φιλε οτι δεν θα της πει κανεις τι θα κανει αλλα δεν μπορει να θεωρειται μαχιμο και επιχειρησιακο στελεχος και να μεινει εγκυος...

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από konstantina »

Εγω ξερω πολυ καλα τι επιλεγω. Ξερω οτι η ζωη στα ΛΟΚ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο. Και απο την στιγμη που εχω ψαξει το θεμα και τους κινδυνους κ επιμενω παρολα αυτα να παω. Δεν με πτοει το γεγονος οτι ειμαι γυναικα. Μπορω και θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο!:)
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

konstantina έγραψε:Εγω ξερω πολυ καλα τι επιλεγω. Ξερω οτι η ζωη στα ΛΟΚ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο. Και απο την στιγμη που εχω ψαξει το θεμα και τους κινδυνους κ επιμενω παρολα αυτα να παω. Δεν με πτοει το γεγονος οτι ειμαι γυναικα. Μπορω και θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο!:)

Σου ειπε κανεις γλυκια μου να μην δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο; Δεν ειπε κανεις οτι επειδη εισαι γυναικα αμα βγαλεις την εκπαιδευση θα εχεις κανει τον αθλο του ηρακλη. Μπορει οσο δυσκολα περασει εκει ενας αντρας τοσο να περασεις κι εσυ. Ειπα εξαρταται απο την περιπτωση. Αν το λεει η ψυχη σου ορμα και οπως ειπε ο 297ΙΜΑΚ ο μονος αντιπαλος ειναι ο εαυτος σου. Και εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να γινω στελεχος των ειδικων δυναμεων. Ειμαι αντρας 16 χρονων. Δεν συμαινει οτι απαραιτητα θα περασω την εκπαιδευση ευκολοτερα απο σενα.Εικόνα

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Στην ηλικια σου ειμαι. Απλως οταν με ρωτανε που θα παω και τους πεταω ενα ΛΟΚ. Λενε τι θα πας να κανεις και το ενα και το αλλο και ψιλοτσαντιζομαι.
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ευχαριστω... Και το ξερω.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

konstantina έγραψε:Στην ηλικια σου ειμαι. Απλως οταν με ρωτανε που θα παω και τους πεταω ενα ΛΟΚ. Λενε τι θα πας να κανεις και το ενα και το αλλο και ψιλοτσαντιζομαι.

Mην ακους κανεναν... Και εμενα που ειμαι αντρας και με ρωτανε και τους λεω ειδικες δυναμεις μου λενε τι θα πα να κανεις εκει και τετοια... Μην μασας...

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Μαζι σου κ εγω! Να πας κ να λενε αστους. Απλως εγω ειμαι κοριτσι. Οσο να ναι. Σε κοιτανε καπως. Το καλοκαιρι ειχα παει σε ειδικο προγραμμα και εκανα εκπαιδευση μαζι με τους εποπ στο μεσολογγι. Ξερω τι παει να πει στρατος. Εν μερει. Δευτερα λυκειου θα πας?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Hyper »

Ναι οποιος το γουσταρει αυτοπεποιθηση χρειαζεται και να κλεινει τα αφτια του..
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πως θες να πας ΕΔ; Εγω απο σσε.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

konstantina έγραψε:Πως θες να πας ΕΔ; Εγω απο σσε.

Αν αναφερεσαι σε εμενα θα δηλωσω ΣΣΕ οπλα και ΣΜΥ οπλα και αν δεν περασω σε καμια απο τις δυο θα παω ΕΠΟΠ... Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης