κωνσταντινα έγραψε:Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
Ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα.Παντως καλο ειναι να κοιταξεις λιγο νυχι και μαλλι γιατι αν εισαι σαν τον σακη τον υδραλικο η τον μπαμπη το νταλικερη μαλλον θα εχεις αλλου προβληματα... (φιλικα και με γερη δοση χουμορ)
κωνσταντινα έγραψε:Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
Για να μην πεθανεις πριν τον βαλεις τον πρασινο μπερε, πηγαινε αγορασε εναν κ μετα χωρις αγχος βαζεις κ τον κανονικο (πλακιτσα) μπραβο παντως για την θεληση σου.
Ναι παιδια οχι. Ενταξει δεν ειμαι απο αυτες που ειναι απεριποιητες η αγοροκοριτσα. Απλως νιωθω οτι γεννηθηκα για τον στρατο. Ανεκαθεν πηγαινα απο τον δυσκολο δρομο. Ξερω οτι ακουγεται καπως ειδικες δυναμεις κ γυναικα. Αλλα εχω ενα στοχο. Και θα κλεισω στοματα ορισμενων καλοθελητων! ... Ευχαριστω παντως
Μπαίνεις Ευελπίδων όπλα, παίρνεις πεζικό (και κληρώνεσαι σε αυτό καθώς κανείς δεν το επιλέγει) και αφού πάς στην ρεντίνα για να περάσεις υποχρεωτικά το μικρό σχολείο καταδρομών όπως προβλέπεται για ολους τους ανθυπολοχαγούς δηλώνεις ότι θέλεις να παραμείνεις στις καταδρομές. Μετά καλή σταδιοδρομία με τον πράσινο.
Ευχαριστω πολυ. Το θεμα ειναι να γραψω καλα στις πανελλαδικες υτ τα μορια για σσε εχουν ανεβει θεαματικα. Οσο για τις ΕΔ. Ευχαριστω αν κ ξερω οτι θα φαω 10 φορες μεγαλυτερο ψυχολογικο γτ ειμαι κ κοριτσι.
Γυναικα σε λοχο κρουσης δεν ειδα ποτε. Αν εσεις (297) ειχατε, τι να πω; Γραψε άκυρο. Απλα λεω με βαση αυτα που ξερω σε 2 μοιρες (Ε και Δ μη σου πω και Β' και 2ΜΑΛ). Γυναικες εχω δει να βγαζουν το σχολειο και δυνατες κτλ απλα δεν ειδα σε λοχο κρουσης ή σε μαχιμο ποστο σε λοχο υποστηριξεως. Ολες ηταν αυστηρα στο διοικητηριο (αυτες που υπηρετουσαν οχι αυτες που περνουσαν σχολειο).
Οσο ημουν στη Μοιρα δεν υπηρχαν. Υπηρχε μονο μια Λοχιας χωμενη μεσα στο 1ο Γραφειο που την ειδα οταν πηρα φυλο πορειας για Πευκο. Εμαθα απο γνωστο μου οτι πηγαν 1-2 χρονια μετα ΕΠΟΠινες
Deathdiver έγραψε:... Ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα...
Οπα ρε φιλε... Σαν πολλα δε βαζεις;35 κουβαλησα εγω σαν πολ/της στην 50αρα και δεν ηταν ευκολο
Παντως απο ΕΠΟΠ που εξακολουθω να εχω επαφη οι γυναικες συμμετεχουν κανονικα στις ασκησεις, εχουν ειδικοτητες ομοιες με των ανδρων και οσες ειναι σε Λοχο Κρουσης δεν ειναι διοικητικες ειναι μαχιμες. Διοικητικοι πανε οι εκ ΣΜΥ που στο κατω - κατω γι αυτο βγαζουν ΣΜΥ. Ενω οι ΕΠΟΠ ειναι ΕΠαγγελματιες ΟΠλιτες ανεξαρτητου γεννετικης καταβολης
Λαθος πιστευεις. Δεν ειμαστε ισα και ομοια ειμαιστε "ΙΣΟΤΙΜΟΙ" δηλ αξιζουμε το ιδιο αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ταλεντα και υποχρεωσεις
A οκ γραψε λαθος για τα κιλα μιλουσα χονδρικα...
Για αυτο που ειπα για ισοτητα αυτο που λες εννουσα απλως το διατυπωσα λαθος... Αλλα οπως και να το κανουμε ενας αντρας ειναι Δυνατοτερος και αντεχει περισσοτερο σε κακουχιες απο μια γυναικα... Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την περιπτωση...
Οπως το ειπες ο αντρας ειναι δυνατοτερος απο μια γυναικα παντως δεν συμφωνω οι γυναικες να ειναιν Ε. Δ και γενικα στον στρατο
Δεν εχω προβλημα αν θα εχει η δεν θα εχει κατι αναμεσα στα ποδια του, αλλα οποιος εχει την ειδικοτητα "καταδρομεας" πρεπει να ειναι και καταδρομεας. Οχι σημερα δεν βουταω στη λασπη γιατι εχω περιοδο. Οι τουρκοι δεν θα σε ρωτησουν ποτε εχεις περιοδο για να κανονισουν ποτε μπορεις να πολεμησεις η οχι. Οσο για τις γυναικες εχουν δεξιοτητες που δεν εχουμε εμεις και το αντιστροφο. Και ολοι οσοι εχουν διαθεση ειναι χρησιμοι στα πλαισια της συνταγματικης ισοτητας και των μη διακρισεων απο τις 2 μεριες
297ΙΜΑΚ έγραψε:Δεν εχω προβλημα αν θα εχει η δεν θα εχει κατι αναμεσα στα ποδια του, αλλα οποιος εχει την ειδικοτητα "καταδρομεας" πρεπει να ειναι και καταδρομεας. Οχι σημερα δεν βουταω στη λασπη γιατι εχω περιοδο. Οι τουρκοι δεν θα σε ρωτησουν ποτε εχεις περιοδο για να κανονισουν ποτε μπορεις να πολεμησεις η οχι. Οσο για τις γυναικες εχουν δεξιοτητες που δεν εχουμε εμεις και το αντιστροφο. Και ολοι οσοι εχουν διαθεση ειναι χρησιμοι στα πλαισια της συνταγματικης ισοτητας και των μη διακρισεων απο τις 2 μεριες