Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
hliasre
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hliasre »

Φιλε δν μ πες εισαι μονιμος στο στρατο; Τεσπα ο σκοπος ειναι φιλε να μπουμε και να τελιωσουμε με υγεια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

hliasre έγραψε:Φιλε δν μ πες εισαι μονιμος στο στρατο; Τεσπα ο σκοπος ειναι φιλε να μπουμε και να τελιωσουμε με υγεια

δεν είμαι μόνιμος όχι. Τεσπα καλή θητεία να έχεις!
hliasre
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hliasre »

Να σε καλα φιλε και σε ευχαρηστω οπως και ευχαρηστω και το σαιτ επισης σκοπευω να μπω 94 κιλα μεσα γιαφτο κανω και διαιτα και παει καλα! Ευχομαι σε ολα τα παιδια καλη θυτεια
Βασίλης23

Δημοσίευση από Βασίλης23 »

Γειά σας και από εμένα.

Σύντομα θα κόψω την αναβολή λόγω σπουδών και θέλω να μάθω τα εξής, έχω σοβαρά προβλήματα υγείας. Πάσχω από σύνδρομο μάρφαν έχω σκολίωση στην πλάτη και είχα χειρουργηθεί όταν ήμουν μικρότερος και μου τοποθέτησαν κάτι λάμες, επίσης έχω στα μάτια 16 βαθμούς μυωπίας με μια πάθηση στους φακούς, και παρουσιάζω ελαφριά ταχυκαρδία με λαχάνιασμα στο περπάτημα, για τρέξιμο δε το συζητάω, είμαι 1.90/133 κιλά. Με αυτά βγαίνω Ι5 ή Ι4 δηλαδή μπορεί να με τοποθετήσουνε σε δουλειά γραφείου που εκεί θα κάθομαι;

Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί από τους οποίους αποφασιζουν τι Ι θα βγούμε ή ο κάθε ιατρός αποφασίζει κατά την κρίση του;  Και τέλος επειδή διαβάζω οτι χρειάζεται βιβλιάριο υγείας, εγώ δεν έχω τέτοιο βιβλιάριο γιατί το έχουμε χάσει και δεν βγάλαμε καινούργιο, θα υπάρχει πρόβλημα αν πάω στο στρατόπεδο χωρίς αυτό; Δεν θέλω να μπλέκω με γραφειοκρατία...

D.2010

Δημοσίευση από D.2010 »

Έχω μια απορία. Έχω μαγνητική τομογραφία στη μέση μου από δημόσιο νοσοκομείο με γνωμάτευσηη που δείχνει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου. Γνωρίζετε τι γίνεται στη περίπτωση αυτή; Έχω ακούσει ότι βγαίνεις Ι3 άοπλο ή Ι4. Εγώ αν θέλω να υπηρετήσω με όπλο μπορώ να το ζητήσω;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

D.2010 έγραψε:Έχω μια απορία. Έχω μαγνητική τομογραφία στη μέση μου από δημόσιο νοσοκομείο με γνωμάτευσηη που δείχνει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου. Γνωρίζετε τι γίνεται στη περίπτωση αυτή; Έχω ακούσει ότι βγαίνεις Ι3 άοπλο ή Ι4. Εγώ αν θέλω να υπηρετήσω με όπλο μπορώ να το ζητήσω;

Απ'αξ και σε βγάλουν άοπλο λόγω της παθήσεως σου δεν θα σε αφήσουν να πάρεις όπλο. Ϊσως να κάνεις καμμιά βολή, αλλά τίποτα παραπέρα.
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Καλησπέρα. Έχω σοβαρό δερματολογικό πρόβλημα και δεν πρέπει να βρίσκομαι καθόλου κάτω από τον ήλιο! Μου το έχουν απαγορεύσει οι γιατροί να κυκλοφορώ έξω όταν έχει ήλιο και αν το κάνω αυτό μόνο για λίγο και αυτό έχοντας βάλει ισχυρό αντιηλιακό το οποίο πουλάνε μόνο στα φαρμακεία! Θα σας το πω πιο απλά, έχω κατι σαν αλλεργία στον ήλιο αλλά αυτό το πρόβλημα το έχω μονο στο πρόσωπο! Υπάρχει περίπτωση να βγω ι5 με αυτό το προβλημα που έχω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγγελος έγραψε:Καλησπέρα. Έχω σοβαρό δερματολογικό πρόβλημα και δεν πρέπει να βρίσκομαι καθόλου κάτω από τον ήλιο! Μου το έχουν απαγορεύσει οι γιατροί να κυκλοφορώ έξω όταν έχει ήλιο και αν το κάνω αυτό μόνο για λίγο και αυτό έχοντας βάλει ισχυρό αντιηλιακό το οποίο πουλάνε μόνο στα φαρμακεία! Θα σας το πω πιο απλά, έχω κατι σαν αλλεργία στον ήλιο αλλά αυτό το πρόβλημα το έχω μονο στο πρόσωπο! Υπάρχει περίπτωση να βγω ι5 με αυτό το προβλημα που έχω;

αν δεν μας πεις πως λέγεται ακριβώς η πάθηση που έχεις δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε αν δικαιούσαι Ι5
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Ροδοχρους νοσος λεγεται
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγγελος έγραψε:Ροδοχρους νοσος λεγεται

Ακμή ροδόχρους έντονη και πολύ εκτεταμένη στο ΦΕΚ αναφέρει ότι βγαίνεις Ι3 άρα υπηρετείς
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Το θέμα για μένα είναι οτι όλοι νοι γιατροί μου έχουν πει να μην κάθομαι στον ήλιο... Εκεί στη μονάδα που θα είμαι τι θα τους λέω; Έχει ήλιο δεν μπορώ να καθήσω; Αλήθεια σου λέω δεν ξέρω τι να κάνω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγγελος έγραψε:Το θέμα για μένα είναι οτι όλοι νοι γιατροί μου έχουν πει να μην κάθομαι στον ήλιο... Εκεί στη μονάδα που θα είμαι τι θα τους λέω; Έχει ήλιο δεν μπορώ να καθήσω; Αλήθεια σου λέω δεν ξέρω τι να κάνω!

την πρώτη μέρα που θα παρουσιαστείς και αναφέρεις την παθησή σου θα στείλουνε σε στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις εκεί θα σου πει ο γιατρός τι θα κάνεις
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Γι αυτο αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος προσεξτε τα Ι5

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βασίλης23 έγραψε:Γειά σας και από εμένα.

Σύντομα θα κόψω την αναβολή λόγω σπουδών και θέλω να μάθω τα εξής, έχω σοβαρά προβλήματα υγείας. Πάσχω από σύνδρομο μάρφαν έχω σκολίωση στην πλάτη και είχα χειρουργηθεί όταν ήμουν μικρότερος και μου τοποθέτησαν κάτι λάμες, επίσης έχω στα μάτια 16 βαθμούς μυωπίας με μια πάθηση στους φακούς, και παρουσιάζω ελαφριά ταχυκαρδία με λαχάνιασμα στο περπάτημα, για τρέξιμο δε το συζητάω, είμαι 1.90/133 κιλά. Με αυτά βγαίνω Ι5 ή Ι4 δηλαδή μπορεί να με τοποθετήσουνε σε δουλειά γραφείου που εκεί θα κάθομαι;

Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί από τους οποίους αποφασιζουν τι Ι θα βγούμε ή ο κάθε ιατρός αποφασίζει κατά την κρίση του; Και τέλος επειδή διαβάζω οτι χρειάζεται βιβλιάριο υγείας, εγώ δεν έχω τέτοιο βιβλιάριο γιατί το έχουμε χάσει και δεν βγάλαμε καινούργιο, θα υπάρχει πρόβλημα αν πάω στο στρατόπεδο χωρίς αυτό; Δεν θέλω να μπλέκω με γραφειοκρατία...

Ι4 θα βγείς.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από yandr »

Βασίλης23 έγραψε:Γειά σας και από εμένα.

Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί από τους οποίους αποφασιζουν τι Ι θα βγούμε ή ο κάθε ιατρός αποφασίζει κατά την κρίση του; Και τέλος επειδή διαβάζω οτι χρειάζεται βιβλιάριο υγείας, εγώ δεν έχω τέτοιο βιβλιάριο γιατί το έχουμε χάσει και δεν βγάλαμε καινούργιο, θα υπάρχει πρόβλημα αν πάω στο στρατόπεδο χωρίς αυτό; Δεν θέλω να μπλέκω με γραφειοκρατία...

Ι5 καραμπινάτο, αλλά αθ χρειαστείς για όσα λες την κατάλληλη γραφειοκρατία (χαρτιά από το δημόσιο δηλαδή).

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες