Θητεία στην Αεροπορία Στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
mitsos έγραψε:Αλήθεια, σχοινάκια μες στο χειμώνα;
Μαλακια ε; Μες τον χειμωνα, το κρυο, να τρεχεις να παρεις το υψωμα...

Εικόνα
apostolis

Δημοσίευση από apostolis »

Ξερει κανεις τι παιζει στο στεφανοβικειο; Υπηρεσιες, σκοπιες κτλ...
luckyluke

Δημοσίευση από luckyluke »

0,1% (να εχεις κατ`εξαιρεση μεταθεση μονο... ) ...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ξέρεις κανείς αν για την Αεροπορία στρατού πρεπει υποχρεωτικά να εισαι Ι-1; Ευχαριστω,

neos

Δημοσίευση από neos »

Παίδες έχω μια ερώτηση. Αν έχεις επιλεγεί για την αεροπορία στρατού και ΥΕΑ και τελικά γίνεις ΔΕΑ. Θα πας στην αεροπορία στρατού η αλλού μετα;

tasos30131

Δημοσίευση από tasos30131 »

Πως είναι η κατάσταση στη αεροπορία στρατού; Γνωρίζει κάποιος?
neos

Δημοσίευση από neos »

Καλα κανεις δεν ξερει τπτ για την αεροπορια στρατου;

USA MARINE

Δημοσίευση από USA MARINE »

Όποιος έχει ενδειξη αεροποριας στρατου εκπαιδευεται στο ΚΕΥΠ Λαμίας και ύστερα έχει τρεις μεταθέσεις. Είτε στα Μέγαρα είτε στο Στεφανο άουσβιτς είτε στην Αλεξάνδρεια... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο Στεφανοβικειο που έχει την ταξιαρχία και τα πράγματα είναι απαράδεκτα όσον αφορά στον τρόπο διαβίωσης και στο φαγητό... Στρατιώτες σε κοντέινερ δίχως φως και ρεύμα, σε φυλάκια με τουαλέτα μέσα που σκυλοβρωμάει και ανάλογα πάντα με το Τάγμα που είσαι καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα. Αν μπορείτε να ***** γερά και έρθεται στο Λ/Σ 1ης ΤΑΞΑΣ είτε στη ΣΑΣ, άντε και στο ΤΥΑΔ θα είστε καλά, αλλιώς μακριά απο στεφανοβικειο... Η αλεξάνδρεια μπορει να είναι μακρυτερα αλλά τα πραγματα είναι πολύ καλυτερα... Παιδια που ηρθαν για εκπαιδευση απο εκει στο στεφανοβικειο μας μιλουσαν για Πολυ καλές συνθηκες, όπως μπεικον και αυγα στα πρωινα και αλλά κομφορ... Αν δεν μπορειτε μεγαρα λοιπον που είναι καλα για οποιον είναι εκει γύρω δηλαδη αθηνα κορινθο κλπ καλυτερα αλεξανδρεια, μακρια απο στεφανο αουσβιτς... Δεν είναι τυχαια η ονομασια... Απο κει και περα συνιστω σε οποιον αντεχει 6 εβδομαδες να του πρηξουν τον π... Δηλώστε στρατονομια και μετα θα κανετε τη ζωή σας και θα με θυμαστε... !

RnD

Δημοσίευση από RnD »

Μέγαρα υπηρετώ και τρώμε εμπλοκή. Απόσπαση ατόμων για υπηρεσίες σε άλλα στρατόπεδα και εμείς εδώ όπως μας πάνε παίζει να μην πάρουμε γρουπάκια. Τέντα για την ώρα. Αύριο ελπίζουμε τα πράγματα να έχουν αλλάξει.
καμπογια

Δημοσίευση από καμπογια »

Χαλια τα πραγματα στα μεγαρα. Εμπλοκαρα! Στο 8 παιζουμε! Φυλαμε αλλα στρατοπεδα οχι το δικο μας ! Μακρια!
κουρο καμπογιας

Δημοσίευση από κουρο καμπογιας »

Μακρια απο το θερετρο-φερετρο μεγαρα οσοi εχετε βυσμα να φυγετε να πατε αλλου οπως λεει και η διαφημιση. η εμπλοκη παει συννεφο αεροπορια στρατου μονο βολο ζωαρα οπως λεει ο 313 κολλητος μου!
2οΤΥΑΔ

Δημοσίευση από 2οΤΥΑΔ »

Μακρια απ τα Μεγαρα μαγκες. Είμαι 2010 Δ' ΕΣΣΟ και απ τη στιγμη που πηγαμε Μεγαρα φυλλαμε αλλα στρατοπεδα! Ειναι ντροπη! Ειναι ντροπη ο διοικητης του στρατοπεδου Ανχης (ΑΣ) Μπαριτάκης Νικόλαος να δέχ8ηκε πριν 2 μηνες αυτη την κατάντια που περνάνε τώρα οι στρατιώτες. Να πηγαίνουν σε αλλα στρατοπεδα καθε βδομαδα και να φυλλανε μπασκετες ανα 4 ωρες! Είναι ντροπη αυτος ο ανθρωπος να σκεφτεται μονο την καριερα του αδιαφορωντας για το εμψυχο δυναμικο. Και στην τελικη ολοι βαλαμε το βυζμα και υποχρεωθηκαμε για να παμε καπου καλα. Παπαριες! Καλυτερα παραμεθωριο 3-4 μηνες και μετα καπου Αθηνα για 1-2 υπηρεσιες τη βδομαδα παρα αυτη η εμπλοκη που δεν λεει να σταματησει! Μακρυα απο Μεγαρα. Οσο κοντα και αν ειναι σε Κρορινθο και Αθηνα αλλο τοσο χαλια ειναι εκει μεσα!
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evritis309 »

Ενώ παραμεθώριο δεν παίζει εμπλοκή... Εικόνα
ΑΣ ΜΕΓΑΡΑ

Δημοσίευση από ΑΣ ΜΕΓΑΡΑ »

Καλημερα, ειμαι ας μεγαρων κ διαβαζα τα παραπανω, εχω να πω οτι πολλα ισως ειναι αληθειες, οντως μας πανε κ φυλαμε αλλα στρατοπαιδα την 313 απο τυαδ ομως εκει που φυλαμε αν εξερεσεις τον υπνο ολα τα αλλα ειναι καλα, δεν ξυριζομαστε, φρουρα χωρις οπλο κ εξαρτηση οτι ωρα νανε παραγγελιες καθε μερα τηλεοραση στο θαλαμο ψυγειο καθε μερα υπηρεσιακο κ μας συμπεριφερονται πολυ καλυτερα απο μεγαρα. οντως στα μεγαρα ειναι λιγο προβλεπε τελευταια αλλα δεν παβει να ειναι εντελως βισματικο. ουτε ενας τυχαιος ουτε καν ο διοικητης. οταν ζητας αδεια την εχεις τουλαχιστον στο τυαδ κ καποια παιδια 312 παιζουν οντως 1-1 κ καποιοι απο 313 στο 2-1.

σχεδον ολοι πειραμε φοιτιτικες. τωρα αν καποιοι γιωταδες του τεεπ κλεγονται κ δεν τους αρεσει οπως τους εφερε το βισμα ετσι να τους παρει η ας παρουν κανενα τηλεφωνο να φτιαξουν τα πραγματα. αισχος δλδ μια 20αρα ατομα δεν μπορουν να κανουν 9 μηνες θυτεια χωρις να μαλωνουν μεταχι τους που το παιζουν παλιοι στους νεους κ τους βαζουν αγγαριες οι 312 στους 313. πως γινετε εμεις στο τυαδ να ειμαστε καλα κ μεταχι μας με τις αδειες μας (αν περναμε κ οφφ θα ειμασταν τελεια).

υπαρχει παλαιοτητα αλλα μονο στις σκοπιες κ στις καθαριοτητες, αντε κ στις διανυκτερευσεις που κ που. επειδη μιλαω κ με αλλα στρατοπαιδα κ αλλα σωματα καλυτερη αντιμετοπηση δεν εχει κανενας εκτος απο ας. σιγουρα βολος κ αλεχανδρεια ειναι καλυτερα αλλα στην αθηνα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. οσο αναφορα το προβλεπε, ε δεν ηρθαμε διακοπες εδω, στρατος ειναι, οποιος δεν μπορει αεροπ. στρ. ας παει καπου καλυτερα κ να μου πει.
παλαιός

Δημοσίευση από παλαιός »

Στεφανοβίκειο ε;
τελείως τυχαία το βρήκα τώρα και θυμήθηκα τη θητεία μου.
1ο ΤΕΑΣ και μετά ΣΑΣ.
δεν ήταν και άσχημα, εντάξει. Ανάλογα τις περιόδους.
άντε ρε παιδιά, καλοί πολίτες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης