Θητεία στην Αεροπορία Στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα! Σαν απάντηση σε όλα τα παραπάνω λέω απλά ότι καταρχήν τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στα Μέγαρα (καμία σχέση το Τεας για παράδειγμα είναι στο 1-2 με οφ). Όσο για Στεφανοβίκειο είμαι στη ΣΑΣ και η μόνη περίοδος που είδαμε 5-1 ήταν όταν πήρε άδεια η προηγούμενη σειρά, κατά τα άλλα σταθερά 1-1. Πάντως ένα πράγμα φαίνεται ότι δεν αλλάζει καθόλου. Το Τυαδ είναι ακόμα στο 4-1 5-1... Σας χαιρετώ (306 ΛΕΛΕ)

n1kos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από n1kos »

Καλησπερα και απο μενα. Γνωριζει κανεις πως παιζει αυτη την περιοδο στα μεγαρα; Γενικα ακουω διφορουμενα σχολια για εκει; Και μαλστα ειναι και αντιθετα. Αν ειναι και καπιος αυτη την περιοδο εκει ακομα καλυτερα. Μπορει καπιος να παρουσιαστει κατευθειαν εκει; Και κατι τελευταιο, τι ειναι τα τυαδ, τεας, τεεπ και συας;
unknown user

Δημοσίευση από unknown user »

Καλησπέρα παίδες... Την άλλη δευτέρα (8/2) παρουσιάζομαι ΛΑΜΙΑ Αεροπορία Στρατού! Το βύσμα μου είπε το επόμενο βήμα είναι Μέγαρα αμετάθετο. Που είναι καλά από θέμα υπηρεσιών στα μέγαρα να πάω... Όποιος ξέρει πως είναι τα πράγματα τώρα μέγαρα ας βοηθήσει! Επίσης τί λέει η εκπαίδευση στην λαμία; Οι εγκαταστάσεις;

ευχαριστώ!
Καραβανέας

Δημοσίευση από Καραβανέας »

Ελάτε όλοι στο στεφανοβίκειο... Είναι πολύ καλό το στρατόπεδο... Στο 1-1 παιζουμε... Αγγαρείες λίγες ! Τα απαραίτητα μόνο... Γενικά κάνουμε ΖΩΑΡΑ... Είναι καθαρά βυσματικό ρε παιδια το στρατόπεδο... Μέγαρα είναι πολύ προβλεπε... Δεν αξίζει πολύ!
neosyllektos

Δημοσίευση από neosyllektos »

Παιδια λογικα θα παω μεγαρα αεροπορια στρατου. Για αρχη πως πανε οι εξοδοι εκει και δευτερον πως μετακινουμαστε ; Εχει ο στρατος υπηρεσιακο λεωφορειο που μας πηγαινοφερνει η μπα;
Βολος

Δημοσίευση από Βολος »

Με Έστειλαν βόλο στεφανοβικειο. Παιζει να με αλλαξουν αργοτερα και να με στειλουν μεγαρα; Δε θα ειναι Πιο ευκολο αφου ειναι ιδιο σώμα;
morfeas

Δημοσίευση από morfeas »

Καλησπερα, μου εχει έρθει μετάθεση για 17 ΛΔΒ στεφανοβίκειο. Ξερει κανείς τι παίζει εκεί ; Πως πάνε οι υπηρεσίες, τα σκοπετα και αυτα; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που δώσατε στα προηγούμενα ποστ.
pol-audit
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pol-audit »

Nassos έγραψε:Το Κέντρο της Αεροπορίας Στρατού είναι στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.
pol-audit
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από pol-audit »

Να σε ρωτησω φιλε μου... εγω παρουσιαζωμαι τωρα αεροπορια στρατου και κεντρο καταταξης μου λεει κευπ... ξερουμε πληροφοριες; που ειναι; πως ειναι;
ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ »

Πιθανότητα να πάει κανείς στην Αεροπορία Στρατού χωρίς βύσμα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ έγραψε:Πιθανότητα να πάει κανείς στην Αεροπορία Στρατού χωρίς βύσμα;

ελάχιστες
mitsos

Δημοσίευση από mitsos »

Παίδες πως είναι τα πράγματα εκεί; Είναι χαλαρά ή έχει πολύ τρέξιμο;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

mitsos έγραψε:Παίδες πως είναι τα πράγματα εκεί; Είναι χαλαρά ή έχει πολύ τρέξιμο;
Κοιτα λογω του αντικειμενου και του ακριβου εξοπλισμου εσυ δεν θα κανεις τιποτε αλλο απο αγγαριες σκοπιες αντε και κανενα 10ημερο σκοινακι αν δεν βαριουνται...
mitsos

Δημοσίευση από mitsos »

Αν δεν βαριούνται ε; Κατάλαβα :p Αλήθεια, σχοινάκια μες στο χειμώνα?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

mitsos έγραψε:Αλήθεια, σχοινάκια μες στο χειμώνα;
Μαλακια ε; Μες τον χειμωνα, το κρυο, να τρεχεις να παρεις το υψωμα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες