Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dion

Δημοσίευση από Dion »

Καλησπερα μια ερωτηση εχω που δεν μου εχει απαντηθει πληρως... Εχω μυωπια κοντα στο 6,5 και στα δυο ματια... Θελω να πμω ομως Ι1 για να εχω πιθανοτητα για ΛΥΒ... Μπορω να το κρυψω; Φοραω φακους επαφης και δεν με ειχα ποτε προβλημα με 16ωρη χρηση τη μερα... Γινεται να περασω τον οφθαλμιατρο; Αν μπορει καποιος να βοηθησει παιδες!
argirisMAK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από argirisMAK »

Απο οτι λενε εδο περα δεν γινονται οφθαλμικες εξετασεισ... Ενα χαρτι σου δινουν και διλωνεις τι εχεις... Δεν εχω παει φανταρος και δεν ξερω οτι λενε εδω τα παιδια σου λεω
Stn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stn »

Προβληματίζομαι για το εξής και θα ήθελα κάποιος να με συμβουλέψει. Έχω κάνει μαγνητική τομογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο και η γνωμάτευση αναφέρει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου (σαν δισκοκήλη δηλαδή). Απ'ότι έχω μάθει αυτή η περίπτωση πάει για Ι3 άοπλο ή Ι4. Έστω ότι εγώ για τον x,y λόγο θέλω να υπηρετήσω με όπλο. Μπορώ να το ζητήσω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Greek_Army »

Stn έγραψε:Προβληματίζομαι για το εξής και θα ήθελα κάποιος να με συμβουλέψει. Έχω κάνει μαγνητική τομογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο και η γνωμάτευση αναφέρει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου (σαν δισκοκήλη δηλαδή). Απ'ότι έχω μάθει αυτή η περίπτωση πάει για Ι3 άοπλο ή Ι4. Έστω ότι εγώ για τον x,y λόγο θέλω να υπηρετήσω με όπλο. Μπορώ να το ζητήσω;

το ενδεχόμενο να κρύψεις ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας και να βγεις ένοπλο υπάρχει. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να ρισκάρεις την υγεία σου για 9 μήνες θητεία
Stn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Stn »

Greek_Army έγραψε:
Stn έγραψε:Προβληματίζομαι για το εξής και θα ήθελα κάποιος να με συμβουλέψει. Έχω κάνει μαγνητική τομογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο και η γνωμάτευση αναφέρει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου (σαν δισκοκήλη δηλαδή). Απ'ότι έχω μάθει αυτή η περίπτωση πάει για Ι3 άοπλο ή Ι4. Έστω ότι εγώ για τον x,y λόγο θέλω να υπηρετήσω με όπλο. Μπορώ να το ζητήσω;

το ενδεχόμενο να κρύψεις ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας και να βγεις ένοπλο υπάρχει. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να ρισκάρεις την υγεία σου για 9 μήνες θητεία

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τις σκατοδουλειές δεν τις γλιτώνει κανείς όπως και να'χει. Οπότε γιατί να μην κρατήσω και εγώ ένα όπλο, να περάσω στίβο μάχης, να πάω για σχοινάκια κ. Λπ. Για την εμπειρία και μόνο. Πολλοί έχουν πρόβλημα στη μέση τους είναι άοπλοι και στο τέλος επιβαρύνονται με καθήκοντα που κανονικά δεν θα έπρεπε. Τώρα θα μου πεις είμαι ξεροκέφαλος αλλά προτιμώ να βλέπω το πράμα από την αρχή θετικά και όχι αρνητικά.
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γλυτώνεις πολλά αν το χαρτί που θα σου δώσει ο γιατρός πριν φύγεις για μετάθεση το δείχνεις κάθε λίγο και λιγάκι σε όλους και στίβο μάχης δεν περνάνε οι φαντάροι
Stn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Stn »

Με το τρόπο αυτό μπαίνεις στο τσουβάλι με τους γιωτάδες και αρχίζει το κράξιμο από συναδέλφους. Σκοπός νομίζω είναι να πας εκεί και να περάσεις ευχάριστα με όλους και να αποκομίσεις αναμνήσεις. Αν είναι να σε βρίζουν πίσω από την πλάτη επειδή τους "έχωσες" άσ' τα...

Σ'ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές. Βλέπωντας και κάνοντας θα το πάω
johnytoli

Δημοσίευση από johnytoli »

Τα ατομα τα οποια 8α παρουσιαστουν σαν ψαρια-ποντικια 2 φορες σαν νεοσυλλεκτη (δλδ. Πρωτα εκει που σε καταττασει τ χαρτι + μετα πχ. Ε. Δ.8α Ξανακανουν παλι εξετασεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

johnytoli έγραψε:Τα ατομα τα οποια 8α παρουσιαστουν σαν ψαρια-ποντικια 2 φορες σαν νεοσυλλεκτη (δλδ. Πρωτα εκει που σε καταττασει τ χαρτι + μετα πχ. Ε. Δ.8α Ξανακανουν παλι εξετασεις;

θα σε εξετάσει τυπικά ο γιατρός του κέντρου.
argirisMAK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από argirisMAK »

Παιδια τελικα τι ισχυει οταν μπαινεις μεσα σαν νεοσυλλεκτος στις ειδικες σου κασνουν οφθαλμολογικες εκσετασεις η οχι;
king_leonidas

Δημοσίευση από king_leonidas »

Χαίρεται παίδες Ελλήνων! Φέτος τελειώνω το λύκειο και λέω να παρουσιαστώ τον Αύγουστο. Όταν ήμουν ακόμα νιάνιαρο, στο δημοτικό, μου είχαν διαγνώσει μια ελαφριά σχολίωση διαφράγματος. Ένας γιατρος μόνο το είχε δει. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν από Ειδικές Δυνάμεις γι' αυτό;
psaras

Δημοσίευση από psaras »

Ρε παιδια οταν μπαινεις την πρωτη φορα τι εξετασεις σου κανουνε. Σε κοιτανε ακομα στους ορχεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

psaras έγραψε:Ρε παιδια οταν μπαινεις την πρωτη φορα τι εξετασεις σου κανουνε. Σε κοιτανε ακομα στους ορχεις;

ναι
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

king_leonidas έγραψε:Χαίρεται παίδες Ελλήνων! Φέτος τελειώνω το λύκειο και λέω να παρουσιαστώ τον Αύγουστο. Όταν ήμουν ακόμα νιάνιαρο, στο δημοτικό, μου είχαν διαγνώσει μια ελαφριά σχολίωση διαφράγματος. Ένας γιατρος μόνο το είχε δει. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν από Ειδικές Δυνάμεις γι' αυτό;
νιανιαροΕικόνα... Οχι δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα. Ο θειος μου υπηρετησε λοκ κ ειχε ποιο σοβαρο προβλημα στο διαφραγμα απο σεναΕικόνα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
john19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από john19 »

Παιδια καλησπερα! Παρουσιαζομαι σε λιγες μερες στο πευκο αλλα υπαρχει ενα προβλημα καθως εχω πολυ μικρης εκτασης λευκη στο χερι μου! Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες