Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 51
Όπως και όταν απολυθείς πρέπει να βγάλεις πάλι!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Και οταν απολυθω; Για ποιον λογο;
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
Για να δούνε ότι είσαι καλά, τυπικές διαδικασίες είναι αυτές
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Και αν δεν εισαι; Περνεις αποζημιωση?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Αποζημιωση ; Οχι βεβαια. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Πέμ Αύγ 05, 2010 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης

Πάσχω από θηρεοειδή, χρειάζεται χαρτί γιατρού για τα φαρμακά μου από δημόσιο νοσοκομείο ή από οποιονδήποτε γιατρό?
Καλύτερα Δημόσιο νοσοκομείο πιστεύω.
Καλησπέρα παιδιά, μπαινω τον Νοεμβριο φανταρος και θα θελα να μαθω τι ιατρικές εξετασεις σου κάνουν όταν μπεις. Καθε χρονο κανω ενα γενικο check up (αίματος, ούρων) και αν ειναι να γίνεται κατι τέτοιο στο στρατο οταν μπεις να περιμενω τότε να τις κανω.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
Νικος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, μπαινω τον Νοεμβριο φανταρος και θα θελα να μαθω τι ιατρικές εξετασεις σου κάνουν όταν μπεις. Καθε χρονο κανω ενα γενικο check up (αίματος, ούρων) και αν ειναι να γίνεται κατι τέτοιο στο στρατο οταν μπεις να περιμενω τότε να τις κανω.Ευχαριστώ!
δες εδώ /stratologia/iatrikeseksetaseis.asp
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κανω εξω (σε δημοσιο νοσοκομειο Η κεντρο υγειας) τα απαιτουμενα εμβολια, δεν υπαρχει προβλημα σωστα;
Δεν θα μου απαιτηθει να τα ξανακανω, σωστα;
-
- Στρατηγός
G47 έγραψε:Αν κανω εξω (σε δημοσιο νοσοκομειο Η κεντρο υγειας) τα απαιτουμενα εμβολια, δεν υπαρχει προβλημα σωστα;
αν έχεις χαρτί δεν θα σου τα ξανακάνουνε
Ευχαριστω για την απαντηση.
Ρωταω γιατι σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι ακομα και να τα εχω κανει θα μου τα ξανακανουν.
Βεβαιως και θα ειναι γραμμενα στο βιβλιαριο μου (μιας και θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο για μια εξεταση αιματος), το οποιο αν θυμαμαι καλα μου το ζητανε και την ημερα καταταξης, σωστα;
Ρωταω γιατι σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι ακομα και να τα εχω κανει θα μου τα ξανακανουν.

Βεβαιως και θα ειναι γραμμενα στο βιβλιαριο μου (μιας και θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο για μια εξεταση αιματος), το οποιο αν θυμαμαι καλα μου το ζητανε και την ημερα καταταξης, σωστα;
-
- Στρατηγός
G47 έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση.
σωστά δεν στα ξανακάνουνε. Εμένα θέλανε να μου πάρουνε αίμα αλλά από την στιγμή που ήξερα την ομάδα αιματός μου (είχα χαρτί μαζί μου) δεν με τρυπήσανε
Ευχαριστω για την απαντηση.
Α ναι, να ρωτησω και για αυτο.
Τη πρωτη ημερα της καταταξης σε τρυπουν για δυο λογους, εμβολια και εξετασεις αιματος/ ομαδα αιματος; Πως πιστοποιεις τι ομαδα αιματος εχεις;
Αρκουνται σε αυτο που θα τους πεις χωρις χαρτι;
Ρωταω γιατι θα παω για μια γενικη εξεταση και τα εμβολια που απαιτουνται πριν μπω, να τα κανω ολα.
...
Α ναι, να ρωτησω και για αυτο.
Τη πρωτη ημερα της καταταξης σε τρυπουν για δυο λογους, εμβολια και εξετασεις αιματος/ ομαδα αιματος; Πως πιστοποιεις τι ομαδα αιματος εχεις;
Αρκουνται σε αυτο που θα τους πεις χωρις χαρτι;
Ρωταω γιατι θα παω για μια γενικη εξεταση και τα εμβολια που απαιτουνται πριν μπω, να τα κανω ολα.
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες