Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sasuke »

laios έγραψε:Και οσο για το "αιμα, τιμη, χρυση αυγη" σε προτεινω το "ΑΡΗΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ,SUPER3"

κάτι λίγο άσχετο με το τόπικ yandr συγχωρεσέ μας, έχω ακούσει ότι οι πατριώτες και οι εθνικιστές πάνε στους Ιερολοχίτες ενώ στο super3 κυρίως κεντρώοι και αριστεροί, αληθεύει;

ΥΓ. Την άλλαξα την υπογραφή μου.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sasuke την Τετ Αύγ 11, 2010 5:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GenerX »

Sasuke αλήτες δεν είστε σίγουρα. Φασίστες- ρατσιστές πάνε μαζί. Και φασίστες είστε.

Πάντως αλήτες όχι.

Αυτό με τον Ίων Δραγούμη θέλω να το προσαρμόσεις στα σημερινά δεδομένα. Εκτός αν μένεις εκτός Ελλάδας και δεν γνωρίζεις τι γίνεται.

Διαφορετικά φτάνει τα όρια του γελοίου το να υπερασπίζεσαι έναν στρατό κουρασμένο. Κουρασμένο όπως λέει ο Δραγούμης.
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από themaras7 »

GenerX έχεις κάνει την πιο σωστή πρόταση για μένα! Και στρατό θα πάμε και θα γουστάρουμε χωρίς να ξενερώσουμε και δεν θα κόψει κανείς (επειδή χέζονται και είναι ευθυνόφοβοι) την στρατιωτική θητεία! Εγώ έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά και θα πάω να χάσω τον χρόνο μου! Δυστυχώς έτσι έχει καταντήσει. Και όλα τα παιδιά τις ηλικίας μου σαν εμένα αισθάνονται και σκέφτονται! Όποιος κάτω των 25 πεί το αντίθετο είναι απλά ψεύτης.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από laios »

Βρε το λεω και το ξαναλεω. Πρεπει να μπει ενα τελος στην θητεια του παραλογου. Σημερα πεθανε ενας στρατιωτης στο κεν στη κορινθο. Τι θα πουνε στην οικογενεια το παιδιου; Ωραιο δωρο εκανε η πατριδα στην οικογενεια του.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

themaras7 έγραψε:GenerX έχεις κάνει την πιο σωστή πρόταση για μένα! Και στρατό θα πάμε και θα γουστάρουμε χωρίς να ξενερώσουμε και δεν θα κόψει κανείς (επειδή χέζονται και είναι ευθυνόφοβοι) την στρατιωτική θητεία! Εγώ έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά και θα πάω να χάσω τον χρόνο μου! Δυστυχώς έτσι έχει καταντήσει. Και όλα τα παιδιά τις ηλικίας μου σαν εμένα αισθάνονται και σκέφτονται! Όποιος κάτω των 25 πεί το αντίθετο είναι απλά ψεύτης.
φιλε μου αν δεν θελεις να χασεις τον χρονο σου και να βαριεσαι ολη μερα υπαρχουν και τα λοκ αλλα κ ακομα καλυτερα τα αλεξιπτωτα. Κατι θα αποκομησεις
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

laios έγραψε:Βρε το λεω και το ξαναλεω. Πρεπει να μπει ενα τελος στην θητεια του παραλογου. Σημερα πεθανε ενας στρατιωτης στο κεν στη κορινθο. Τι θα πουνε στην οικογενεια το παιδιου; Ωραιο δωρο εκανε η πατριδα στην οικογενεια του.
πως πεθανε; Δεν ακουσα κατι
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Sasuke »

GenerX έγραψε:Sasuke αλήτες δεν είστε σίγουρα. Φασίστες- ρατσιστές πάνε μαζί. Και φασίστες είστε.
Πάντως αλήτες όχι.

Φασίστες είναι οι Ιταλοί εθνικιστές. Εμείς είμαστε Ελληνες. Την υπογραφή μου την έβαλα για να ειρωνευτώ όλους εσάς που μας λένε έτσι, δυστηχώς έφτασε σε αυτό το σημείο και ένας Πεζοναύτης. Καλά πως ένας προοδευτικός σαν και εσένα μπορεί να μένει στο ίδιο θάλαμο με τόσους φασίστες πεζοναυτές (σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί) ; ...
GenerX έγραψε:
Αυτό με τον Ίων Δραγούμη θέλω να το προσαρμόσεις στα σημερινά δεδομένα. Εκτός αν μένεις εκτός Ελλάδας και δεν γνωρίζεις τι γίνεται.

Διαφορετικά φτάνει τα όρια του γελοίου το να υπερασπίζεσαι έναν στρατό κουρασμένο. Κουρασμένο όπως λέει ο Δραγούμης.

όχι φίλε μου δεν θα προσαρμόσω τίποτα. Όσο και να πέφτετε εσείς εγώ θα λέω τα σωστά. Πρέπει τουλάχιστον κάποιοι να αναλάβουν αυτό τον ρόλο, ε έτυχε αυτοί να είμαστε εμείς οι ''φασίστες''

themaras7 έγραψε:και θα πάω να χάσω τον χρόνο μου!

Θα ''χάσεις'' ένα χρόνο υπερασπίζοντας την πατρίδα, όλο το έθνος σου.
Το ρητό του Δραγούμη το έγραψα για αυτό. Σταματήστε να μένετε στο εγώ και ασχοληθήτε λίγο με το εμείς (την φυλή) . Λίγο σεβασμό και σε όσους υπερέτησαν για να είσαι εσύ φίλε themaras ασφαλής. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sasuke την Σάβ Αύγ 14, 2010 3:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από laios »

Hyper έγραψε:
laios έγραψε:Βρε το λεω και το ξαναλεω. Πρεπει να μπει ενα τελος στην θητεια του παραλογου. Σημερα πεθανε ενας στρατιωτης στο κεν στη κορινθο. Τι θα πουνε στην οικογενεια το παιδιου; Ωραιο δωρο εκανε η πατριδα στην οικογενεια του.
πως πεθανε; Δεν ακουσα κατι
www.army.gr ή www.defencenet.gr
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από themaras7 »

Και αυτούς που υπηρέτησαν για να είμαι εγώ ασφαλής σέβομαι και κανονικά δεν θα χρειαζόταν να πάω ούτε στα ΟΥΚ ούτε στα ΛΩΚ για να μην βαριέμαι! Αλλά αν κάποιοι είναι κολλημένοι με το παρελθόν δεν μπορώ να κάνω κάτι! Και είναι ντροπή να ταυτίζεις την άποψη που έχει κάποιος για τον στρατό με την γνώμη του και τα πιστεύω του για την Ελλάδα ή το πόσο πατριώτης είναι! Γιατί μερικοί έχουν ξεφύγει λίγο και νομίζουν ότι με 2 βολές θα γίνουν Rambo και θα σώσουν την Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

themara δεν εννοουμε αυτο απλως η εκπαιδευση ειναι καλυτερη το προγραμμα πιο δυνατο και οι εμπειριες περισσοτερες κ ετσι περναει πιο γρηγορα ο χρονος

Arximidis

Δημοσίευση από Arximidis »

Για εμένα είναι παρπάνω από απλό, ο στρατός πρέπει να καταργηθεί άμεσα για τους εξής λόγους: Σου στερεί εισόδημα! σε υποχρεώνει σε απραξία! σε κρατάει τόσο καιρο για το τίποτα. Αν είναι τόσο απαραίτητος, να γίνεται μια εκπαίδευση 1 μήνα και τέλος. Δώστε μας τη ζωή μας πίσω. Στη μικρή αυτή ζωή 1 χρόνος απραξίας είναι έγκλημα. Τα βύσματα και στο στρατό στη λούφα είναι. Να ακούσουν οι υπεύθυνοι, να πιεστούν, μείωση και κατάργηση άμεσα... Οι νέοι έχουν τόση οργή που θα τους συντρίψουν τα κόκκαλα...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Δωστε μας την ζωη μας πισω; Τι λες ρε φιλος... Οταν οι πατέρες και οι παππούδες μας υπηρετησαν στον ελληνικο στρατο για 24 μηνες που ηταν η θητεια τι επρεπε να πουν αυτοι?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από PETER.D »

Ολοι αυτοι η ιστορια με το οτι σας τρωει την ζωη το εχουν πει ενα ματσο βουτηροπαιδα που ολα τα ειχαν ετοιμα απο τον μπαμπα και μολις εχασαν την πισινα και τον καναπε για ενα χρονο μαρτυρησαν... Βγαλτε την καραμελα αυτοι που χωρις καν να το εχετε διανοηθει το λετε επειδη το λενε τα φιλαρακια σας... Εγω απο οσους ξερω με το που βγαινουν απο τον στρατο μιλανε για αυτον κανενα τριμηνο και οχι με αρνητικα σχολια αλλα απο διαφορες εμπειριες... Για αυτο μην λετε μπαρουφες αν σας κανουν ντου στο σπιτι (πατριδα) να δειτε τοτε πως θα παρακαλουσατε να εχετε και την παραμικρη ιδεα που αποκτατε λιγο πολυ στο στρατο... Και αν λετε πως η εκπαιδευση δεν ειναι σωστη εν μερη συμφωνω ως εκει ομως οχι να φτασουμε σε σημειο που αν γινει πολεμος αντι να ειμαστε στο μετωπο να ειμαστε στην εκκλησια και να παρακαλαμε βοηθεια απο τον θεο γιατι δεν θα εχουμε στρατο... Μου φαινετε πως μονο τον ευατο σας σκεφτεστε και οχι ολους αυτους που εδω και χρονια σκοτωνονται για να πηγαινεις εσυ (ο καθε εσυ μην παρεξηγηθουμε κιολας) οποτε θες να πινεις την φραπεδια σου...
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

PETER.D έγραψε:Ολοι αυτοι η ιστορια με το οτι σας τρωει την ζωη το εχουν πει ενα ματσο βουτηροπαιδα που ολα τα ειχαν ετοιμα απο τον μπαμπα και μολις εχασαν την πισινα και τον καναπε για ενα χρονο μαρτυρησαν... Βγαλτε την καραμελα αυτοι που χωρις καν να το εχετε διανοηθει το λετε επειδη το λενε τα φιλαρακια σας... Εγω απο οσους ξερω με το που βγαινουν απο τον στρατο μιλανε για αυτον κανενα τριμηνο και οχι με αρνητικα σχολια αλλα απο διαφορες εμπειριες... Για αυτο μην λετε μπαρουφες αν σας κανουν ντου στο σπιτι (πατριδα) να δειτε τοτε πως θα παρακαλουσατε να εχετε και την παραμικρη ιδεα που αποκτατε λιγο πολυ στο στρατο... Και αν λετε πως η εκπαιδευση δεν ειναι σωστη εν μερη συμφωνω ως εκει ομως οχι να φτασουμε σε σημειο που αν γινει πολεμος αντι να ειμαστε στο μετωπο να ειμαστε στην εκκλησια και να παρακαλαμε βοηθεια απο τον θεο γιατι δεν θα εχουμε στρατο... Μου φαινετε πως μονο τον ευατο σας σκεφτεστε και οχι ολους αυτους που εδω και χρονια σκοτωνονται για να πηγαινεις εσυ (ο καθε εσυ μην παρεξηγηθουμε κιολας) οποτε θες να πινεις την φραπεδια σου...
Εικόνα
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

Arximidis έγραψε:Για εμένα είναι παρπάνω από απλό, ο στρατός πρέπει να καταργηθεί άμεσα για τους εξής λόγους: Σου στερεί εισόδημα! Σε υποχρεώνει σε απραξία! Σε κρατάει τόσο καιρο για το τίποτα. Αν είναι τόσο απαραίτητος, να γίνεται μια εκπαίδευση 1 μήνα και τέλος. Δώστε μας τη ζωή μας πίσω. Στη μικρή αυτή ζωή 1 χρόνος απραξίας είναι έγκλημα. Τα βύσματα και στο στρατό στη λούφα είναι. Να ακούσουν οι υπεύθυνοι, να πιεστούν, μείωση και κατάργηση άμεσα... Οι νέοι έχουν τόση οργή που θα τους συντρίψουν τα κόκκαλα...
Ρε θα μας τρελανει το ατομο.Εικόνα
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης