Παιδιά έχω σκοπό όταν θα πάω να υπηρετήσω την ¨μαμά πατρίδα¨ να πάρω το αυτοκινητάκι μου μαζί... αλλά κάπου άκουσα ότι όταν είσαι φαντάρος απαγορεύεται να οδηγείς ή να ενοικιάσεις όχημα...
Κ εγώ άκουσα κατι τέτοιο αλλά κανείς δεν σου λεει τπτ! Μέχρι και άδεια εισόδου για το αμάξι σου βγάζουν! Και στο δρόμο η αστυνομία δεν σου κάνει το παραμικρό!
Prince_23 έγραψε: Κ εγώ άκουσα κατι τέτοιο αλλά κανείς δεν σου λεει τπτ! Μέχρι και άδεια εισόδου για το αμάξι σου βγάζουν! Και στο δρόμο η αστυνομία δεν σου κάνει το παραμικρό!
Το να οδηγεις ενω υπηρετεις και βεβαια διατρεχει πολλους κινδυνους μιας οτιδηποτε συμβει και το πιο απλο εχει Αντικτυπο στην υπηρεσια σου και βεβαια και τις αναλογες συνεπειες. Και αν εισαι λατρης του ποτου ακομα χειροτερα.
Το θεμα δεν ειναι αν σε αφησει ο δκτης να οδηγεις αλλα τις συνεπειες που πιθανον θα εχεις αν γινει καποιο ατυχημα και μετα τι θα πει ο δκτης; Οτι ναι εγω του εδωσα την αδεια; Δεν παιρνουν ευκολα ευθυνες οι δκτες για τετοια θεματα. Στρατος ειναι οχι νηπιαγωγειο που η νηπιαγωγος εκει παιρνει την ευθυνη για καθενα παιδακι.
Rafale έγραψε:Το θεμα δεν ειναι αν σε αφησει ο δκτης να οδηγεις αλλα τις συνεπειες που πιθανον θα εχεις αν γινει καποιο ατυχημα και μετα τι θα πει ο δκτης; Οτι ναι εγω του εδωσα την αδεια; Δεν παιρνουν ευκολα ευθυνες οι δκτες για τετοια θεματα. Στρατος ειναι οχι νηπιαγωγειο που η νηπιαγωγος εκει παιρνει την ευθυνη για καθενα παιδακι.
Nikos έγραψε:Εχω εναν φιλο που επαθε ατυχημα με το αμαξι ενω βρισκοταν σε αδεια.
Τι μπωρει να τον κανουν/;
θα γινει εδε, κ αν το πορισμα βγαλει σαν αποφαση οτι πηρε το αμαξι παρα την θεληση του διοικητη του, η εν αγνοια του δκτη του, θα παει στρατοδικειο. Εαν επαθε το ατυχημα με την γνωση του δκτη, τοτε... Το κριμα κ τα ξεμπερδεματα πανε στον διοικητη.