Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;
Καλησπερα παιδες. ΣΠυρος απο Κορινθο... Μολις εμαθα απο το army.gr οτι μπαινω 16/11 στο Ναυπλιο. ΞΕρει κανεις αν μπορουμε να εχουμε μαζι μας κινητα κτλ απο την αρχη;
Παίδες και εγώ μπαίνω 17 Νοέμβρη στο 11ο ΣΠ και παλεύω να καταλάβω τι στο καλό γίνεται εκεί μέσα. Για τα κινητά με κάμερα ξέρω ότι απαγορεύονται, αλλά και τα κινητά γενικώς; Επίσης ισχύει ότι αν το έχεις πάνω σου δεν σε ψάχνουν ή ράδιο αρβύλα είναι και αυτό;
Φίλε, καλό είναι επειδή είναι και κέντρο να μη δώσεις δικαιώματα. Υποτίθεται ότι σε ψάχνουν αλλά εγώ όταν είχα μπει με κινητό με κάμερα, αν δε το έλεγα ότι έχω κινητό καμερα, δε θα το έβρισκε κανείς. Εξάλλου στρατιώτες 1-2 σειρές παλιότεροι είναι αυτοί που "θα σας ψάξουν". Καλό είναι πάντως να είστε τυπικοί.
Ρε παιδια αν σπασω την καμερα στο κινητο και το παρω μαζι θα εχω προβλημα; Για το πευκο ειδικα ρωταω που θελω να παω μετα την κορινθο...
Δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα, αλλά ρε φίλε πάρε ένα φθηνό κινητό. Γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες; Γνώμη μου
Γιατι εχω δωσει ήδη 100? και δεν εχω τελειωσει με τα πραγματα που πρεπει να παρω, οποτε αν μπορω να γλυτωσω τα 30? γιατι οχι...
ΟΚ. Εγώ στη θέση σου τότε θα το έπαιρνα μαζί έτσι όπως είναι. Τί θα σου κάνουν... Θα στο πάρουν; Αποκλείεται
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
@xristos@ έγραψε:Ρε παιδια αν σπασω την καμερα στο κινητο και το παρω μαζι θα εχω προβλημα; Για το πευκο ειδικα ρωταω που θελω να παω μετα την κορινθο...
θα στο πάρουνε
Γνωμη μου ειναι να παρετε κανα αλκατελ 18 ευρω να κανετε τη δουλεια σας τις πρωτες μερες...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Μπαινω σε λιγες μερες αυλωνα τεθορακισμενα... Να παρω το κινητο μου που εχει καμερα η θα συμβουλευατε να παρω αλλο κ αν ναι πιο θα μου λεγατε κανενα φτινο να στελνω κανενα σου μου σου κ τηλεφωνα... Ευχαριστω !
-
- Στρατηγός
zarko έγραψε:Μπαινω σε λιγες μερες αυλωνα τεθορακισμενα... Να παρω το κινητο μου που εχει καμερα η θα συμβουλευατε να παρω αλλο κ αν ναι πιο θα μου λεγατε κανενα φτινο να στελνω κανενα σου μου σου κ τηλεφωνα... Ευχαριστω !
τράβα μοναστηράκι και πάρε ένα μεταχειρισμένο χωρίς κάμερα. Κανα samsung κτλπ
Παιδες αν σωματικος ελεγχος δεν επιτρεπεται αλλα παρολαυτα μας λενε να αδειασουμε τις τσεπες μας μονοι μας, ειναι το ιδιο...
Οποτε γιατι λεγεται εδω οτι αν θελουμε να περασουμε πχ κινητο η ψαλιδακι να τα εχουμε πανω μας;
Θα εχουμε το ιδιο προβλημα...
Οποτε γιατι λεγεται εδω οτι αν θελουμε να περασουμε πχ κινητο η ψαλιδακι να τα εχουμε πανω μας;
-
- Στρατηγός
G47 έγραψε:Παιδες αν σωματικος ελεγχος δεν επιτρεπεται αλλα παρολαυτα μας λενε να αδειασουμε τις τσεπες μας μονοι μας, ειναι το ιδιο...
δεν σου κάνουνε σωματικό έλεγχο και αν προσπαθήσουνε μην τους αφήσεις. Απαγορεύεται
...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Σιγουρα δεν επιτρεπετε ετσι;oxi ρωταω για να μν εχουμε τιποτα επιπλιξεις κ επιπτωσεις σε αυτο... ^^
Σωματικο ελεγχο εννοεις και το να μου πουν να αδειασω τις τσεπες μονος μου;
Γιατι εδω εχει γραφτει οτι γινεται κατι τετοιο, απλα δε σε ακουμπανε.
Γιατι εδω εχει γραφτει οτι γινεται κατι τετοιο, απλα δε σε ακουμπανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες