Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

Αν θελω να βαλω Mp3 το οποιο εχει ομως καμερα Ipod nano 5th gen για ραδιοφωνο και μουσικουλα και τενιουλε ςπουε χω μεσα. Και το κουβαλαω πανω μου σε καποια εσωτερικη τσεπη... Δεν νομιζω να το βρουν...

Πντως στο εβρο φιλος μου ειχε κανονικα netbook +psp ... Και μια χαρα επαιζε και ο αξιωματικος

Τι ***** ειναι αυτα... Εν ετη 2010 ... Τουλ ελπιζω να ριξω καμια 500 σφαιρες και να μαθω τιποτα.

ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

Παιδιά μπορείτε να πάρετε κινητό με κάμερα αρκεί να το έχετε πάντα μαζί σας, θα το έχετε δηλαδή στην τσέπη με τα ρούχα που θα παρουσιαστείτε.
το θέμα όμως είναι: Είναι απαραίτητο;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Rafale »

Αυτο το ερωτημα διχαζει. Προσωπικα θα απαντουσα και ναι και οχι. Γι αυτο και σε αλλες μοναδες επιτρεπεται και σε αλλες οχι. Ειναι στη κριση του εκαστοτε δκτου. Δεν μπορεις να αποκλεισεις τον στρατιωτη να εχει επαφη με τους οικειους του. Αλλα απο την αλλη μονο κακο μπορει να του κανει καθως τα νεα απο "τον εξω κοσμο" δεν ειναι παντα αυτα που περιμενει ο καθενας. Και ετσι επιδρουν αμεσσα στην ψυχολογια του και δυσκολευει τη ζωη του μεσα στο στρδο. Τις περισσοτερες φορες του κανει κακο. Ετσι εξαρταται απο τον ιδιο τι αντοχες εχει να δοκιμαζεται.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ORTHODOXOS έγραψε:Παιδιά μπορείτε να πάρετε κινητό με κάμερα αρκεί να το έχετε πάντα μαζί σας, θα το έχετε δηλαδή στην τσέπη με τα ρούχα που θα παρουσιαστείτε.

κοιτα να δεις. Οταν παρουσιαστεις καλυτερα μην παρεις κινητο με καμερα διοτι γινεται ελεγχος (οχι σωματικος) οταν ερθει η μερα που θα γυρισεις απο την τιμητικη σου αδεια αν θες παρτο αλλωστε μας ειπαν πως ελεγχος δεν θα γινει. Μονο σκυλια θα τοποθετησουν στης πυλες για να μυρισουν πιθανες ουσιες.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

OMEGA έγραψε:
ORTHODOXOS έγραψε:Παιδιά μπορείτε να πάρετε κινητό με κάμερα αρκεί να το έχετε πάντα μαζί σας, θα το έχετε δηλαδή στην τσέπη με τα ρούχα που θα παρουσιαστείτε.

κοιτα να δεις. Οταν παρουσιαστεις καλυτερα μην παρεις κινητο με καμερα διοτι γινεται ελεγχος (οχι σωματικος) οταν ερθει η μερα που θα γυρισεις απο την τιμητικη σου αδεια αν θες παρτο αλλωστε μας ειπαν πως ελεγχος δεν θα γινει. Μονο σκυλια θα τοποθετησουν στης πυλες για να μυρισουν πιθανες ουσιες.

ήδη έχω παρουσιαστεί, απλά το είπα για τα παιδιά που πρόκειται να παρουσιαστούν
γιατί εγώ πήρα κινητό με κάμερα, όχι για να το παίζω κάπως, αλλά στο πεύκο μια
φορά πας.
Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Μάριος »

Ρε παιδια εγω εχω το samsung x830 το συγκεκριμενο μοντελο το θελω γιατι εχει χαμηλο δεικτη ακτινοβολιας sar εχει καμερα και θελω να το παρω μαζι μου γιατι όλα μα όλα τα κινητα χωρις κάμερα έχουν sar πανω απο 0,9 μεχρι και 1,3 το εχω ψαξη σκεφτομαι λοιπον για αντιπερισπασμο να παρω ενα κινητο παμπαλαιο που ειναι σπασμενο και δεν ανοιγη καν και να το βαλο μεσα στο σακο που θα παρουσιαστο και το αλλο με τη καμερα να το εχω πανω μου εκτος αν κανουν και σωματικο ελεγχο να το κρυψω σε κανα σωβρακο ή καμια καλτσα πανω μου μια και ειναι και πολυ μικρο και χωραει παντου τη λετε εσεις;

Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μάριος »

http://i306.photobucket.com/albums/nn256/phongthanminh/Picture004.jpg?t=1283361630 Το δικο μου εχει sar 0,1 το μικροτερο απο ολα τα κινητα γιαυτο το αναφερο πιο πανω και εκτος απο αυτο δεν εχω λεφτα να παρω αλλο εχω πολλα εξοδα ακομα και τα ρουχα και τα εσωρουχα τσιμα τσιμα θα τα Αγορασω... ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επειδή στο κέντρο θα είστε πολλά άτομα πάρε ένα φτηνό να κάνεις την δουλεία σου. Τι θα γίνει αν είσαι 30 μέρες στο κέντρο με παλιό κινητό; Δεν θα σε κοιτάξει η γκόμενα;
Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μάριος »

Σωστος αλλα το κινητο που θελω να παρω δε το θελω για τη καμερα αλλα γιατι εχει τη χαμηλωτερη αποροφησημη ακτινοβολια απο οσα κυκλοφορισαν μεχρη σημερα 0,1 σαρ... Επεισης οταν μιλαω σε αλλα κηνητα με περισοτερο σαρ με πιανει πονοκεφαλος... Εκτος αμα παρω καμια τηλεκαρτα και ησυχασω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάριος έγραψε:Σωστος αλλα το κινητο που θελω να παρω δε το θελω για τη καμερα αλλα γιατι εχει τη χαμηλωτερη αποροφησημη ακτινοβολια απο οσα κυκλοφορισαν μεχρη σημερα 0,1 σαρ... Επεισης οταν μιλαω σε αλλα κηνητα με περισοτερο σαρ με πιανει πονοκεφαλος... Εκτος αμα παρω καμια τηλεκαρτα και ησυχασω

τηλεκάρτα η handsfree
Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μάριος »

Τα i pod και τα mp3 mp4 επιτρεπονται; Για τις ελευθερες ωρες ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάριος έγραψε:Τα i pod και τα mp3 mp4 επιτρεπονται;

σωματικό έλεγχο δεν σου κάνουνε οπότε "επιτρέπονται"Εικόνα
Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μάριος »

Σευχαριστω για τις απαντησεις να εισαι καλα εγω παρουσιαζομαι στο νοεμβριο μαλλον τριπολη... Γιατι πριν παρω αναβολη μου ειχε ερθη για τριπολη και μετα τη πηρα... Αυτο το προγραμα που βαζεις το ασμ και Σου λεει που πας ποτε ανηγη στο ges?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάριος έγραψε:Σευχαριστω για τις απαντησεις να εισαι καλα εγω παρουσιαζομαι στο νοεμβριο μαλλον τριπολη... Γιατι πριν παρω αναβολη μου ειχε ερθη για τριπολη και μετα τη πηρα... Αυτο το προγραμα που βαζεις το ασμ και Σου λεει που πας ποτε ανηγη στο ges;

να κοιτάς εδώ Πως μαθαίνω που θα καταταχθώ;

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:
Μάριος έγραψε:Τα i pod και τα mp3 mp4 επιτρεπονται;

σωματικό έλεγχο δεν σου κάνουνε οπότε "επιτρέπονται"Εικόνα

σωματικος ελεγχος δεν γινεται... Αλλα αν δουν πως φουσκωνουν η τσεπες σου την εκατσες φιλε μου. Εμας μας εβαζαν να χτυπαμε με της παλαμες τον χεριων τις τσεπες μας και μας ρωταγαν τι περιείχε μεσα... Εγω θα σε συμβουλεβα μεχρι να ορκιστεις και παρεις 3 μερες τιμητικη (τιμητικη μπορει να την λενε... Αλλα δυστηχως γραφεται... Σε εμας τι γραψανε... ) δεν θα εχεις προβλημα...
εγω ειμαι στην χιο Γ' ΜΑΚ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες