Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί σίγουρα θα σου πει ποιο φρέσκα νέα και δεν σε κράζω απλά επειδή στον στρατό τα πάντα είναι απρόβλεπτα καλό θα είναι απλά να ξέρεις τα βασικά και να μην υπολογίζεις με μέρες. Γιατί θα χάσεις την μπάλα. Στο λέω από εμπειρία.Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Γιατί σίγουρα θα σου πει ποιο φρέσκα νέα και δεν σε κράζω απλά επειδή στον στρατό τα πάντα είναι απρόβλεπτα καλό θα είναι απλά να ξέρεις τα βασικά και να μην υπολογίζεις με μέρες. Γιατί θα χάσεις την μπάλα. Στο λέω από εμπειρία.Εικόνα
Μη μετρας μερες αλλα κρατα ημερολογιο ασκησεων στο κινητο σου.

Το εκανα και τωρα που το ξαναδιαβαζω, εχει μεγαλη πλακα...

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από johny.xmarks »

Greek_Army έγραψε:Γιατί σίγουρα θα σου πει ποιο φρέσκα νέα και δεν σε κράζω απλά επειδή στον στρατό τα πάντα είναι απρόβλεπτα καλό θα είναι απλά να ξέρεις τα βασικά και να μην υπολογίζεις με μέρες. Γιατί θα χάσεις την μπάλα. Στο λέω από εμπειρία.Εικόνα

Οκ.Εικόνα
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Μη μετρας μερες αλλα κρατα ημερολογιο ασκησεων στο κινητο σου.

Το εκανα και τωρα που το ξαναδιαβαζω, εχει μεγαλη πλακα...

Ρε συ, σοβαρά, αφού σ'αρέσει τόσο γιατί δεν πήγες μόνιμος η έστω πενταετούς; Φαίνεται να το μισείς που βγήκες!Εικόνα

Βέβαια από την άλλη παρατήρησα πως κωλύεσαι... Χαρακτηριστικά είπες: Μόνο σαν έφεδρος.

Και ερώτω. Γιατί;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

johny.xmarks έγραψε:Ρε συ, σοβαρά, αφού σ'αρέσει τόσο γιατί δεν πήγες μόνιμος η έστω πενταετούς; Φαίνεται να το μισείς που βγήκες!Εικόνα

Βέβαια από την άλλη παρατήρησα πως κωλύεσαι... Χαρακτηριστικά είπες: Μόνο σαν έφεδρος.

Και ερώτω. Γιατί;
Και αυτο που κανω τωρα δεν με χαλαει, ισα - ισα μπορω να πω οτι ειναι πιο κοντα στα θελω μου. Απο την αλλη για σκεψου ειμαι εφεδρος Λοχιας, θα εχω πανω απο 1 χρονο υπηρεσια αρα ολοι οι εφεδροι θα ειναι και νεοτεροι και κατωτεροι, αρα η αγγαρεια δε θα με πιανει. Απο υπηρεσιες χεστηκα, ας με πηγαινει και 4-5 την εβδομαδα, το πρωι τις ασκησουλες μου και ολο το χαβαλε. Φαι τσαμπα, στεγη τσαμπα, απο εποπ δεν με επιασε ποτε, ουτε τωρα θα με επιανε, τα λεφτα τους τα χαριζω, ας μου δεινουν τα 11,98 (που σε μπου. Λο να πας δε φτανουν ΕικόναΕικόνα) του εφεδρολοχια, Στελεχος δεν θα ειμαι οποτε δεν θα εχω ευθυνες... Αρα... 1-2 τριμηνακια με αυτον τον τροπο, και ετσι οπως ειμαι τωρα, θα ειναι και διακοπες και ολη η κ@, λα . Αν δε, μπορουσα να περασω και μια ΣΒΕΑ θα ημουν αρχονταςΕικόνα

Πολητης

Δημοσίευση από Πολητης »

Μηπως ξερει κανεις πως πας μονυμος στο τμημα ειδικων επιχειρησεων?
Neos_geo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Neos_geo »

Καλησπέρα... το χαρτί μου λέει πως παρουσιάζομαι στα τεθωρακισμένα Αυλώνα και έχω επιλεγεί στις ειδικές δυνάμεις.

Ένας Φίλος μ είπε Ότι τεθωρακισμένα και ειδικές δυνάμεις δεν Έχουν Σχέση.

τελικά Τι ισχύει;

Καθώς μ' ενδιαφέρουν Τα μόρια των ειδικών δυνάμεων.

κ θα θελα να μάθω αν ισχύουν τα μόρια για τους πεζοναύτες στο Βόλο καθώς παλιότερα Είχαν Καταργηθεί.

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Neos_geo έγραψε:Καλησπέρα... το χαρτί μου λέει πως παρουσιάζομαι στα τεθωρακισμένα Αυλώνα και έχω επιλεγεί στις ειδικές δυνάμεις.

τελικά Τι ισχύει;

κ θα θελα να μάθω αν ισχύουν τα μόρια για τους πεζοναύτες στο Βόλο καθώς παλιότερα Είχαν Καταργηθεί.

Ευχαριστώ

ψάξε στο φόρουμ ότι ρωτάς έχει χιλιοαπαντηθεί
Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις
Οι Πεζοναύτες ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις;

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Neos_geo έγραψε:Καλησπέρα... το χαρτί μου λέει πως παρουσιάζομαι στα τεθωρακισμένα Αυλώνα και έχω επιλεγεί στις ειδικές δυνάμεις.

τελικά Τι ισχύει;

Ευχαριστώ

Toτε εχεις επιλεγει στους Πεζοναυτες.Ειναι το μονο τμημα Ειδικων Δυναμεων που βασιζεται στο ΚΕΤΘ (Τεθωρακισμενα) στη Αυλωνα.

Ναι οι Πεζοναυτες ηταν παλια στις ειδικες δυναμεις, μετα βγηκαν και αργοτερα ξαναμπηκαν... Τωρα ανηκουν στις ειδικες δυναμεις και αν μπεις θα εχεις τα κανονικα μορια ενος ειδικοδυναμιτη.
ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευση από ΘΟΔΩΡΗΣ »

Καλησπερα παιδες. Ειμαι απο κρητη και παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο δ' ΕΣΣΟ 2010 Στο μεγαλο πευκο... Τρελενομαι με την ιδεα του στρατου απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου... Παντα μου ηθελα να παω ειδικες δυναμεις...
Μου αρεσει να ειμαι στην τσιτα συνεχεια και Οσο για ασκησης αθληματα και τετοια Τα παω πολυ καλα...

Εχω βγαλει αθλητικο γυμνασιο και λυκειο Κανω αρση βαρων απο τα δεκα μου και εχω πολλες πανελληνιες και διαφορρες αλλες νικες... Επιτελους τα καταφερα και θα παω... Θελω να ρωτησω.

1. Σε ποιο σωμα η μοριοδοτηση ειναι πιο μεγαλη και επισης

2. Σε ποιο σωμα ειναι πιο εντονη η εκπεδευση...

Ειμαι της γνωμης Οτι αφου θες να κανεις κατι και πρεπει κανε στο ΜΑΞΙΜΟΥΝ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΘΟΔΩΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδες. Ειμαι απο κρητη και παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο δ' ΕΣΣΟ 2010 Στο μεγαλο πευκο... Τρελενομαι με την ιδεα του στρατου απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου... Παντα μου ηθελα να παω ειδικες δυναμεις...
Μου αρεσει να ειμαι στην τσιτα συνεχεια και Οσο για ασκησης αθληματα και τετοια Τα παω πολυ καλα...

Εχω βγαλει αθλητικο γυμνασιο και λυκειο Κανω αρση βαρων απο τα δεκα μου και εχω πολλες πανελληνιες και διαφορρες αλλες νικες... Επιτελους τα καταφερα και θα παω... Θελω να ρωτησω.

Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις
Ποιο σώμα να επιλέξω στις ειδικές δυνάμεις;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
ΘΟΔΩΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδες. Ειμαι απο κρητη και παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο δ' ΕΣΣΟ 2010 Στο μεγαλο πευκο... Τρελενομαι με την ιδεα του στρατου απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου... Παντα μου ηθελα να παω ειδικες δυναμεις...

Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις
Ποιο σώμα να επιλέξω στις ειδικές δυνάμεις;
τυο δεν ειναι πλεον φορουμ. Ειναι το λινκ του λινκ...
CirezD
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από CirezD »

Παρουσιάζομαι 17/11 Αυλώνα Τεθωρακισμένα.Δεν είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις.

Ήθελα να ρωτήσω. Αν δηλώσω στο κέντρο ότι θέλω να πάω πεζοναύτης θα με πάρουν πεζοναύτη, ή υπάρχει η πιθανότητα να με στείλουν σε άλλο σώμα των ειδικών δυνάμεων;

Επίσης η θητεία για τους πεζοναύτες είναι 9μηνη;

Και τέλος... Πιστεύετε πως η εκπαίδευση η σωματική είναι τόσο έντονη για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με γυμναστήρια κτλ.

Είμαι 1.80 70kg.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, θα σε πάρουν Πεζοναύτη. Εκτός και αν θες να δηλώσεις ότι θες να πάς σε άλλο σώμα των Ειδικών Δυνάμεων.

9 μήνες είναι.

Μια χαρά είσαι από φυσική κατάσταση. Δεν θα σε κάνουν και Ράμπο.
lucky look

Δημοσίευση από lucky look »

MΑγκες εγω παρουσιαζομαι κορινθο πεζικο!

Σκευτομουνα να παω αλεξιπτωτιστες και το ειχα δηλωσει και στη διακοπη αναβολης.
Πλεον ομως το σκεφτομαι σοβαρα, γιατι πολλοι φιλοι μου που εχουν απολυθει απο τον στρατο, με αποθαρρυνουν και μου λενε πως δεν αξιζει να δηλωσω εθελοντης για κανενα λογο.
Εγω το βλεπω ομως σαν ευκαιρια να μην σπαταλησω εντελως τον χρονο μου και αφου θα παω στρατο ουτως η αλλος, ας παω σε ενα σωμα που θα εχει λιγο αδρεναλινη παραπανω (υποτιθεται) και να κανω και 5 ***** που θα θυμαμαι.

Ομως ακουσα τελευταια οτι το 90% των εφεδρων που δηλωνουν ειδικες δυναμεις, αποτελειται απο παιδια ηλικιας 18-19 χρονων. Εγω ειμαι 25 χρονων και αν ισχυει αυτο, πιστευω οτι θα εχω σοβαρο προβλημα επικοινωνιας και δε θα εχω με ποιον να συναναστραφω.

Επισης το αλλο κομματι που καθιστα ανασταλτικο παραγοντα για εμενα , ειναι η πληροφορια οτι στις ειδικες δυναμεις κυριαρχει ο εθνικισμος και τα ρατσιστικα συνθηματα. Εγω δεν θα ηθελα να ανηκω σε φασιστικο σωμα στρατου και δεν γουσταρω τις σημαιες και τους "ελληναρες". Εχω φιλους αλβανους και τουρκους, δνε μπορω να φωναζω συνθηματα κατα τους.

Αν μπορει καποιος που εχει υπηρετησει σε οποιοδηποτε σωμα των ειδικων δυναμεων, ας μου στειλει την αποψη του πανω σε αυτο το θεμα για το κατα ποσο ισχυουν τα παραπανω.

Με λιγα λογια, αν δεν ειναι καποιος εθνικιστης και δεν ειναι 18 χρονων, αξιζει να παει ειδικες δυναμεις για την εκπαιδευση και μονο, η' να κατσει πεζικο; Μηπως ψαχνουν για εθελοντες-κοροιδα, γιατι διαβασα στο φορουμ οτι οι ειδικες δυναμεις απλα εχουν λιγο παραπανω γυμναστικη και πολυ παραπανω καψονι και πειθαρχια.

Ευχαριστω για καθε ενδεχομενη απαντηση.
Καλη θητεια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης