Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

johnz28 έγραψε:Λοιπον παιδες ειμαι σε διλλιμα... Τελειωσα την σχολη και ηρθε η ωρα να παω στρατο! Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω υγειονομικο στην Αρτα αλλα απο μικρος μ ειχε καρφωθει να παω ΕΔ. Εδω λοιπον εχω μανα πατερα αδερφια θειους θειες να μου λενε να μην παω ΕΔ γιατι δεν θα τα βγαλω περα...

Μου την δινει που δεν πιστευει κανενας οτι μπορω αλλα απο την αλλη μηπως εχουν δικιο; Εφτασα 28χρονων για να παω στρατο και μηπως περασε η ωρα μου; Τωρα στο θεμα των αντοχων πιστευω στα ορια ειμαι, βγαζω καμια 15αρια καμψεις (ζορι στο τελος) και 5-6 ελξεις στο μονοζυγο (ζορι επισης). Τωρα για το τρεξιμο δεν ξερω δεν εφτασα ποτε να τρεχω 50κλμ με οπλα επανω μου και ιστοριες αλλα ποτε μου δεν καπνιζα ουτε επινα ποτα και γενικα ειμαι φυσιολογικος στα κιλα μου (αντε 4-5 παραπανω). Η απορια μου ειναι λοιπον αξιζει να παω; Η να κατσω αρτα;

Είναι θέμα επιλογής σου, και εγώ ειδικές δυνάμεις πήγα και πολλοί μου είχανε πει οτι δεν θα τα κατάφερνα αλλά εγώ γούσταρα και πήγα και ήτανε και θέμα εγωισμού που εγώ διαθέτω μπόλικο και ποτέ δεν μετάνιωσα που υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις έστω και αν περίμενα να ζήσω κάτι παραπάνω
(σε θέματα ασκήσεων)
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 02, 2010 5:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Ειδα στης φοτο του φορουμ να εχει δυο πουλαδες και η μια ελεγε ΡΙΠΤΗΣ επανω πια ειναι η διαφορα?
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
spithas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από spithas »

Αυτοι ειναι του τενεφ. Ριχνουν διαφορα απο αεροπλανα εφοδια υλικα κ. Α
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

ΟΚ φιλε να σε καλα, ευχαριστω!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:
johnz28 έγραψε:Λοιπον παιδες ειμαι σε διλλιμα... Τελειωσα την σχολη και ηρθε η ωρα να παω στρατο! Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω υγειονομικο στην Αρτα αλλα απο μικρος μ ειχε καρφωθει να παω ΕΔ. Εδω λοιπον εχω μανα πατερα αδερφια θειους θειες να μου λενε να μην παω ΕΔ γιατι δεν θα τα βγαλω περα...

Μου την δινει που δεν πιστευει κανενας οτι μπορω αλλα απο την αλλη μηπως εχουν δικιο; Εφτασα 28χρονων για να παω στρατο και μηπως περασε η ωρα μου; Τωρα στο θεμα των αντοχων πιστευω στα ορια ειμαι, βγαζω καμια 15αρια καμψεις (ζορι στο τελος) και 5-6 ελξεις στο μονοζυγο (ζορι επισης). Τωρα για το τρεξιμο δεν ξερω δεν εφτασα ποτε να τρεχω 50κλμ με οπλα επανω μου και ιστοριες αλλα ποτε μου δεν καπνιζα ουτε επινα ποτα και γενικα ειμαι φυσιολογικος στα κιλα μου (αντε 4-5 παραπανω). Η απορια μου ειναι λοιπον αξιζει να παω; Η να κατσω αρτα;

Είναι θέμα επιλογής σου, και εγώ ειδικές δυνάμεις πήγα και πολλοί μου είχανε πει οτι δεν θα τα κατάφερνα αλλά εγώ γούσταρα και πήγα και ήτανε και θέμα εγωισμού που εγώ διαθέτω μπόλικο και ποτέ δεν μετάνιωσα που υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις έστω και αν περίμενα να ζήσω κάτι παραπάνω
(σε θέματα ασκήσεων)
...
στην ιδια περιπτωση ακριβως ειμαι...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Να πας μεγαλε... Θα βελτιωθεις εκει σωματικα! Το θεμα ειναι ψυχολογικο... Αντεχεις να σου τη λεει και να σε καψωναρει ο καθε αγραματος καραβανας; Η το 19χρονο δοκιμι; Εκει πρεπει να σκεφτεις αν θα αντεξεις...
sxp

Δημοσίευση από sxp »

Απαξ και παει καποιος Ε. Δ οδηγος στο απολυτηριο του θα γραφει οτι ηταν οδηγος; Η θα γραφει το ιδιο οτι και σε ολους τους υπολοιπους λοκ-αμφιβιους-αλεξιπτ σε οτι εχει ενταχθει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θα γράφει καταδρομέας-οδηγός
spithas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από spithas »

Greek_Army έγραψε:Θα γράφει καταδρομέας-οδηγός

σωστοςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
sxp

Δημοσίευση από sxp »

Ειναι καλο αυτο η καπως κατωτερο απτους υπολοιπους; Λιγο υποτιμητικο δεν ειναι; Αν κανω λαθος διορθωστε με.

lele

Δημοσίευση από lele »

Ισχυει οτι οποιος κανει μειωμενη θητεια στις ειδικες δυναμεις (8μηνο) παιρνει λιγοτερα μορια απο αυτους που κανουν πληρη θητεια; Ραδιο αρβυλα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ράδιο αρβύλα μα καλά ποιος βλαμμένος τα λέει αυτά; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sxp έγραψε:Ειναι καλο αυτο η καπως κατωτερο απτους υπολοιπους; Λιγο υποτιμητικο δεν ειναι; Αν κανω λαθος διορθωστε με.

γιατί να είναι Υποτιμητικό φίλε; Κάνεις λάθος όλες οι ειδικότητες είναι χρήσιμες
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Αύγ 06, 2010 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lele

Δημοσίευση από lele »

Ενας γιωτας λοχαγος στο 1ο γραφειο της μοναδας που υπηρετουσα! Αφου μαλιστα μας ελεγε οτι στο πιστοποιητικο τυπου Α που βγαζεις για προκυρηξεις κτλ. Λεει μεσα υπηρετησε 8 μηνες και παιρνει 300 μορια... !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

lele έγραψε:Ενας γιωτας λοχαγος στο 1ο γραφειο της μοναδας που υπηρετουσα! Αφου μαλιστα μας ελεγε οτι στο πιστοποιητικο τυπου Α που βγαζεις για προκυρηξεις κτλ. Λεει μεσα υπηρετησε 8 μηνες και παιρνει 300 μορια... !

Δεν ισχύει μην ανησυχείς, στο πιστοποιητικό κοιτάζουνε αν τελείωσες σαν καταδρομέας και όχι πόσους μήνες υπηρέτησες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης