Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Αρα δεν υπαρχουν καποια αγωνισματα που θα χρειαστει να κανεις εκει; Ξεκινας κατευθειαν εκπαιδευση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κατευθείαν εκπαίδευση
kkFnx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kkFnx »

Σιγουρα επαναλαμβανομαι αλλα επειδη αλλαζουν συνεχως τα πραγματα θα ηθελα να μαθω σε πιες κατηγοριες των ειδικων δυναμεων μπορω να υπηρετησω (οχι μονιμος). Ευχαρηστω!
ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ »

kkFnx έγραψε:Σιγουρα επαναλαμβανομαι αλλα επειδη αλλαζουν συνεχως τα πραγματα θα ηθελα να μαθω σε πιες κατηγοριες των ειδικων δυναμεων μπορω να υπηρετησω (οχι μονιμος). Ευχαρηστω!
Σε ολες εκτος απο τα ΟΥΚ που οανε μονο μονοιμοι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kkFnx έγραψε:Σιγουρα επαναλαμβανομαι αλλα επειδη αλλαζουν συνεχως τα πραγματα θα ηθελα να μαθω σε πιες κατηγοριες των ειδικων δυναμεων μπορω να υπηρετησω (οχι μονιμος). Ευχαρηστω!

Πεζοναύτες, ορεινοί/αμφίβιοι καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές
Giannis-Sotiropoulos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Giannis-Sotiropoulos »

Καλησπέρα! Τον Ιανουάριο του 2009 πέρασα περιοδεύων απο τα Κ. Ε. Π. Και δήλωσα ειδικές δυνάμεις ξηράς! Το πρόβλημα είναι οτι έκανα το λάθος και δήλωσα οτι έχω μειωμένη θητεία λόγο πολυτεκνίας (δηλαδή 6 μήνες αντί για 9) ! Μου είπαν οτι δέν υπάρχει περίπτωση να με πάρουνε για 6μηνο! Μπορώ να το αλάξω αυτο; Αν ναι, πώς; Ευχαριστώ!
MARINE

Δημοσίευση από MARINE »

Παιδια γαματο το site θα παω 3 λυκειου και ενδιαφερομαι για ειδικες δυναμεις αλλα δεν μου αρεσει να ειμαι μονιμος μεσα σε ενα στρατοπεδο ολη μερα γινεται τιποτα τετοιο; βοηθηστε

georc

Δημοσίευση από georc »

Γνωριζει κανεις ποτε παιρνεις πρασινο μπερε στις ειδικες δυναμεις μετα απο ποσο καιρο; Και αν παρελαζουν ολοι οι καταδρομεις που βρισκονται στις Ε. Δ η γινεται επιλογη; Η ειναι μονο για μονιμους η παρουσια στις παρελασεις;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Giannis-Sotiropoulos έγραψε:Καλησπέρα! Τον Ιανουάριο του 2009 πέρασα περιοδεύων απο τα Κ. Ε. Π. Και δήλωσα ειδικές δυνάμεις ξηράς! Το πρόβλημα είναι οτι έκανα το λάθος και δήλωσα οτι έχω μειωμένη θητεία λόγο πολυτεκνίας (δηλαδή 6 μήνες αντί για 9) ! Μου είπαν οτι δέν υπάρχει περίπτωση να με πάρουνε για 6μηνο! Μπορώ να το αλάξω αυτο; Αν ναι, πώς; Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει 6μηνο,8μηνο θα κάνεις και μπορείς να πας στις ειδικές δυνάμεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

MARINE έγραψε:Παιδια γαματο το site θα παω 3 λυκειου και ενδιαφερομαι για ειδικες δυναμεις αλλα δεν μου αρεσει να ειμαι μονιμος μεσα σε ενα στρατοπεδο ολη μερα γινεται τιποτα τετοιο; Βοηθηστε

Μάλλον θα πρέπει να σου μιλήσει κάποιος φίλος/ξαδερφός/θείος κτλπ για το πως είναι ο στρατός
ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση από ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ »

Σειρουλα μου κι ο μπασακιδης ηταν αγριοσ...
johnz28

Δημοσίευση από johnz28 »

Λοιπον παιδες ειμαι σε διλλιμα... Τελειωσα την σχολη και ηρθε η ωρα να παω στρατο! Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω υγειονομικο στην Αρτα αλλα απο μικρος μ ειχε καρφωθει να παω ΕΔ. Εδω λοιπον εχω μανα πατερα αδερφια θειους θειες να μου λενε να μην παω ΕΔ γιατι δεν θα τα βγαλω περα...

Μου την δινει που δεν πιστευει κανενας οτι μπορω αλλα απο την αλλη μηπως εχουν δικιο; Εφτασα 28χρονων για να παω στρατο και μηπως περασε η ωρα μου; Τωρα στο θεμα των αντοχων πιστευω στα ορια ειμαι, βγαζω καμια 15αρια καμψεις (ζορι στο τελος) και 5-6 ελξεις στο μονοζυγο (ζορι επισης). Τωρα για το τρεξιμο δεν ξερω δεν εφτασα ποτε να τρεχω 50κλμ με οπλα επανω μου και ιστοριες αλλα ποτε μου δεν καπνιζα ουτε επινα ποτα και γενικα ειμαι φυσιολογικος στα κιλα μου (αντε 4-5 παραπανω). Η απορια μου ειναι λοιπον αξιζει να παω; Η να κατσω αρτα;

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Sasuke »

johnz28 έγραψε:Λοιπον παιδες ειμαι σε διλλιμα... Τελειωσα την σχολη και ηρθε η ωρα να παω στρατο! Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω υγειονομικο στην Αρτα αλλα απο μικρος μ ειχε καρφωθει να παω ΕΔ. Εδω λοιπον εχω μανα πατερα αδερφια θειους θειες να μου λενε να μην παω ΕΔ γιατι δεν θα τα βγαλω περα...

Μου την δινει που δεν πιστευει κανενας οτι μπορω αλλα απο την αλλη μηπως εχουν δικιο; Εφτασα 28χρονων για να παω στρατο και μηπως περασε η ωρα μου; Τωρα στο θεμα των αντοχων πιστευω στα ορια ειμαι, βγαζω καμια 15αρια καμψεις (ζορι στο τελος) και 5-6 ελξεις στο μονοζυγο (ζορι επισης). Τωρα για το τρεξιμο δεν ξερω δεν εφτασα ποτε να τρεχω 50κλμ με οπλα επανω μου και ιστοριες αλλα ποτε μου δεν καπνιζα ουτε επινα ποτα και γενικα ειμαι φυσιολογικος στα κιλα μου (αντε 4-5 παραπανω). Η απορια μου ειναι λοιπον αξιζει να παω; Η να κατσω αρτα;

πήγαινε φίλε έχουν χαλαρώσει τα πράγματα και στις ειδικές δυνάμεις.
Στην τελική αν δεν σου αρέσει μπορείς άνετα να φύγεις.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sasuke την Κυρ Αύγ 01, 2010 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
ken

Δημοσίευση από ken »

johnz28 πηγαινε ανεπιφυλακτα. Μην το σκεφτεσαι καν. Θα αποκτησεις πολυ καλες εμπειριες και αναμνησεις. Ειναι κατι που θα σε ακολουθει στο μελλον σου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες