Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Greek_Army »

Περίπου 200 ευρώ
Moda

Δημοσίευση από Moda »

Στο στρατο μια χαρα υπηρετησα ομως σα μακακας.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από valantis315 »

moda έγραψε:Να ρωτησω κ εγω κατι; ... Εχω ενα σημαδι-αιμαγγειωμα στο προσωπο... Λετε να με κοψουν;

Έαν το σημάδι αυτό δεν οφείλετε σε παθολογικά αίτια, λογικά δεν σε κόβουν (δεν αναφέρετε κάτι τέτοιο στα παθολογικά της προηγούμενης προκύρηξης) το μόνο που απαγορεύεται απο θέμα σημαδιών είναι τα τατουάζ.
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Καλησπερα παιδες. Ας μου λυση καποιος την απορια για να μου φυγει και μενα το αγχος. Εχω ενα προβληματακι εκ γεννητης. Ειμαι με 4 δαχτυλα στο δεξι ποδι (το τονιζω εκ γεννητης, δεν το εχω απολεσει) το μεγαλο δαχτυλο υπαρχει και τα υπολοιπα 3 ειναι στο ιδιο μεγεθος με τα αντιστοιχα του Αριστερου, εκτος βεβαια αυτου που λειπει. Επισης εχω και βραχυνση κοντα στους 1,5 με 2 ποντους. Στην περσινη προκυρηξη παντως και συγκεκριμενα στο παραρτημα Δ στην παραγραφο με τα νοσηματα ανω και κατω ακρων αναφερει οτι αρκει να μην εχεις απολεσει το μεγαλο δαχτυλο και να μην εχεις βραχυνση πανω απο 3 ποντους.
Konan21

Δημοσίευση από Konan21 »

Θελω να ρωτησω σχετικα με τα προβληματα ορασεως τι ισχυει. Υπαρχει οριο; Εγω εχω μυωπια 4,5 στο καθενα, θα εχω προβλημα στις εξετασεις; Κ κατι ακομα. Θα παω να βγαλω διπλωμα για μηχανη! Ακουω υπαρχει προβλημα με την εκδοση του διπλωματος λογω γραφειοκρατιας κ σου δινουν μια βεβαιωση-πιστοποιητικο. Οταν προσκομισω τα χαρτια μου για την προσληψη υπαρχει περιπτωση να μην το δεκτουν; Πιστευω να προλαβω να το βγαλω μεσα σε ενα μηνα το διπλωμα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Konan21 έγραψε:Θελω να ρωτησω σχετικα με τα προβληματα ορασεως τι ισχυει. Υπαρχει οριο; Εγω εχω μυωπια 4,5 στο καθενα, θα εχω προβλημα στις εξετασεις; Κ κατι ακομα. Θα παω να βγαλω διπλωμα για μηχανη! Ακουω υπαρχει προβλημα με την εκδοση του διπλωματος λογω γραφειοκρατιας κ σου δινουν μια βεβαιωση-πιστοποιητικο. Οταν προσκομισω τα χαρτια μου για την προσληψη υπαρχει περιπτωση να μην το δεκτουν; Πιστευω να προλαβω να το βγαλω μεσα σε ενα μηνα το διπλωμα...

4,5 είναι το όριο οπότε δεν σε κόβουνε. Για την βεβαίωση που λες. Αν σου δώσουνε χαρτί απο το υπουργείο δεν θα έχεις πρόβλημα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Johnnys Aigaleo έγραψε:Καλησπερα παιδες. Ας μου λυση καποιος την απορια για να μου φυγει και μενα το αγχος. Εχω ενα προβληματακι εκ γεννητης. Ειμαι με 4 δαχτυλα στο δεξι ποδι (το τονιζω εκ γεννητης, δεν το εχω απολεσει) το μεγαλο δαχτυλο υπαρχει και τα υπολοιπα 3 ειναι στο ιδιο μεγεθος με τα αντιστοιχα του Αριστερου, εκτος βεβαια αυτου που λειπει. Επισης εχω και βραχυνση κοντα στους 1,5 με 2 ποντους. Στην περσινη προκυρηξη παντως και συγκεκριμενα στο παραρτημα Δ στην παραγραφο με τα νοσηματα ανω και κατω ακρων αναφερει οτι αρκει να μην εχεις απολεσει το μεγαλο δαχτυλο και να μην εχεις βραχυνση πανω απο 3 ποντους.

E αφού διάβασες την προκήρυξη και είδες ότι δεν έχεις πρόβλημα για ποιο λόγο ρωτάς;
dimitris1986
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris1986 »

Επειδη δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο μπορει καποιος να ενημερωσει ποιες ειναι ακριβως οι υγειονομικες εξετασεις απο τις οποιες περνας περα απο τις οφθαλμολογικες τις οποιες αναφερει και η προκυρηξη;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

dimitris1986 έγραψε:Επειδη δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο μπορει καποιος να ενημερωσει ποιες ειναι ακριβως οι υγειονομικες εξετασεις απο τις οποιες περνας περα απο τις οφθαλμολογικες τις οποιες αναφερει και η προκυρηξη;

περνάς και απο παθολόγο. Απο αυτούς τους 2 γιατρούς μόνο. Τώρα για το τί ακριβώς σε εξετάζει ο παθολόγος... Θα σε γελάσω, γιατί εγώ σ'αυτόν που πήγα μάλλον βαριόταν τη ζωή του, είδε την γνωμάτευση της ακτινογραφίας, με ρώτησε αν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και μου συμπλήρωσε το δελτίο. Σουπερ, ε...
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

Εχω και γω μια απορια... Για τον αστυγματισμο λεει να μην υπερβαινει τις 5 διοπτριες. Εννοει Το καθε ματι ξεχωριστα η το μεσο ορο και των δυο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το κάθε μάτι ξεχωριστά
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

Να σαι καλα. Ευχαριστω!
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lunadark »

Ενδιαφερομαι πολυ για τα σωματα ασφαλειας, γουσταρω τρελα αλλα αναρωτιεμαι αν μπορω να μπω μιας κι εχω σκολιωση σε 2 σημεια της σπονδυλικης στηλης (42 μοιρες). Δεν εχω παραμορφωση και το προβλημα φαινεται μονο αν φοραω πολυ στενα ρουχα (οι περισσοτεροι ουτε καν το προσεχουν) Εχω ελπιδες?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hyper »

lunadark έγραψε:Ενδιαφερομαι πολυ για τα σωματα ασφαλειας, γουσταρω τρελα αλλα αναρωτιεμαι αν μπορω να μπω μιας κι εχω σκολιωση σε 2 σημεια της σπονδυλικης στηλης (42 μοιρες). Δεν εχω παραμορφωση και το προβλημα φαινεται μονο αν φοραω πολυ στενα ρουχα (οι περισσοτεροι ουτε καν το προσεχουν) Εχω ελπιδες;
Δυσκολο διοτι γινονται γενικες ιατρικες εξετασεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξαρτάται σε ποιο σώμα θες να μπεις κατέβασε τις προκηρύξεις και διάβασε αναλυτικά τι παίζει

για ειδικούς φρουρούς εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf

λιμενικό εδώ http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=31958

πυροσβεστική εδώ http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf

ελπίζω να σε κάλυψα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες