Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Ευχαριστω πολυ φιλε, εγώ ειμαι Ηρακλειο Κρητης. Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μη το εχω δει;
Για Αύγουστο δεν έχει βγει κανένα χαρτί. Ακόμα δεν έχει βγει η πρόσκληση κατάταξης της Γ ΕΣΣΟ.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εισαι λαθος φιλε μου... Η εσσο δεν εξαρταται απο το στρατολογικο γραφειο που ανηκουνpatriot έγραψε: Σε όσους δεν έχουν πάρει ποτέ καμία αναβολή η κλήση γίνεται το έτος που συμπληρώνουν τα 19. Η ΕΣΣΟ που θα καταταγούν εξαρτάται από το ποιό στρατολογικό γραφείο ανήκουν. Παράδειγμα το Φεβρουάριοι παρουσιάζονται από Μεσσηνία Αρκαδία Ζάκυνθο το Μάιο από Α'Αθηνών κτλ.(τυχαία στρατολογικά γραφεία ανέφερα)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
αν δεν μπεις με την γ εσσο τον αυγουστο θα μπεις με την δ τον νοεμβριο.Νικολας έγραψε:Καλησπερα παιδια.
Ειμαι και εγω γεννηθης το '91, και συγκεκριμενα 14 Σεπτεμβριου. Ποτε παρουσιάζομαι και που;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
οχι φιλε μου αλλα καλα θα ηταν να πηγαινες στην στρατολογια της περιοχης σου να σου λυθουν η απορίεςΝικολας έγραψε:Ευχαριστω πολυ φιλε, εγώ ειμαι Ηρακλειο Κρητης. Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μη το εχω δει;
Αν κοιτάξεις τις προσκλήσεις κατάταξης θα δεις ότι εσύ είσαι λάθος.
Δ ΕΣΣΟ 2009
http://www.army.gr/files/File/nea%20-%20anakoinwseis/PROSKLHSH_STRATEYSIMWN_2009_D_ESSO.pdf
Α ΕΣΣΟ 2010
QUOTE=Rafale]
Β ΕΣΣΟ 2010
http://www.stratologia.gr/Τροποποποίηση%20της%20%202010%20B΄%20ΕΣΣΟ.doc
Δ ΕΣΣΟ 2009
http://www.army.gr/files/File/nea%20-%20anakoinwseis/PROSKLHSH_STRATEYSIMWN_2009_D_ESSO.pdf
Α ΕΣΣΟ 2010
QUOTE=Rafale]
Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2010 Α΄/ΕΣΣΟ
1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς με την 2010 Α' /ΕΣΣΟ, από 1 έως 2 Φεβ 2010 οι στρατεύσιμοι από αναβολή υγείας και από 8 Νοε έως 11 Φεβ 2010 οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι, όπως παρακάτω:
α. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2011 (έτος γέννησης 1990) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφέρειας του ΣΓ Αττικής) και Θεσ/νίκης (μόνο της περιφέρειας του Β΄ ΣΓ Θεσ/νίκης).
β. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2012 (έτος γέννησης 1991) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφέρειας του ΣΓ Πειραιώς), Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Κυκλάδων, Λευκάδας, Πέλλας, Ρεθύμνου και Φωκίδας.
Β ΕΣΣΟ 2010
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος patriot την Παρ Ιουν 18, 2010 8:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
εμενα γιατι δεν μου ηρθε το χαρτι καταταξης στην α εσσο; Απο τον νομο μεσσηνιας ειμαι το 91΄'; Ως ποτε ειναι ακυρα αυτα...patriot έγραψε: Αν κοιτάξεις τις προσκλήσεις κατάταξης θα δεις ότι εσύ είσαι λάθος.
Δ ΕΣΣΟ 2009
Α ΕΣΣΟ 2010
QUOTE=Rafale]Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2010 Α΄/ΕΣΣΟ
1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς με την 2010 Α' /ΕΣΣΟ, από 1 έως 2 Φεβ 2010 οι στρατεύσιμοι από αναβολή υγείας και από 8 Νοε έως 11 Φεβ 2010 οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι, όπως παρακάτω:
α. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2011 (έτος γέννησης 1990) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφέρειας του ΣΓ Αττικής) και Θεσ/νίκης (μόνο της περιφέρειας του Β΄ ΣΓ Θεσ/νίκης).
β. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2012 (έτος γέννησης 1991) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφέρειας του ΣΓ Πειραιώς), Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Κυκλάδων, Λευκάδας, Πέλλας, Ρεθύμνου και Φωκίδας.
Β ΕΣΣΟ 2010
Μα δεν αναφέρει Μεσσηνία η πρόσκληση για τους 91'
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
εσυ το ειπες δες τα παραπανω post σου. Δηλαδη για μεσσηνια σε ποια εσσο θα ερθει το χαρτι;patriot έγραψε:Μα δεν αναφέρει Μεσσηνία η πρόσκληση για τους 91'
Αν εννοείς αυτό το τόνισα νομίζω. Τώρα για τις προσκλήσεις κατάταξης δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής απ'όσο οι ίδιες οι προσκλήσεις λένε. Πέρυσι είχε έρθει για Νοέμβριο η Μεσσηνία. Λίγο παραπάνω προσοχή θέλει... Δεν είναι δύσκολο...patriot έγραψε: Σε όσους δεν έχουν πάρει ποτέ καμία αναβολή η κλήση γίνεται το έτος που συμπληρώνουν τα 19. Η ΕΣΣΟ που θα καταταγούν εξαρτάται από το ποιό στρατολογικό γραφείο ανήκουν. Παράδειγμα το Φεβρουάριοι παρουσιάζονται από Μεσσηνία Αρκαδία Ζάκυνθο το Μάιο από Α'Αθηνών κτλ. (τυχαία στρατολογικά γραφεία ανέφερα)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Καταλαβα.
Για σας παιδια ειμαι γενιμενος το 1993 ξερετε Πια χρονια θα παω φανταρος. Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Κάτσε να περάσεις πρώτα περιοδεύων.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ
Σε δυο χρονια θα πας φανταρος φετος περνας περιοδευων και τον αλον μπαινεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
το 2012Μανολη έγραψε: Για σας παιδια ειμαι γενιμενος το 1993 ξερετε Πια χρονια θα παω φανταρος. Ευχαριστω προκαταβολικα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες