Όριο ύψους για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΤΑ_4ever

Δημοσίευση από ΕΤΑ_4ever »

Για σας θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις εαν φετος θα μειωσουν τα ορια υψους διοτι ειμαι 165 και θελει 170 συμφωνα με την περσινή προκύρρηξη, διοτι κατι ειχανε πει για αλλαγη, οποιος γνωριζει σχετικα με το θεμα ας ενημερωσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ζενια

Δημοσίευση από ζενια »

Καλησπερα! Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησετε! Οι ειδ. Φρουροι ειναι ενα επαγγελμα που το γουσταρω τρελα! Το εχω ζησει κ απο κοντα για καποιους λογους! Τωρα ενω εχω διπλωμα φορτηγου, αυτοκινητου κ δικυκλου κ βαθμο πτυχιου 17,5 δεν μπορω να περασω λογο υψους. Παρολαυτα στην τελευταια προκυρηξη ξερω οτι περασαν πολλα κοριτσια που ειναι λιγοτερο απο 1,70! Π. Χ. Εχω δει με τα ματια μου καποιες κοπελες οταν κανανε την πρακτικη τους στο τμημα του αγ. Παντελεημονα! Αν κανω καποια προσφυγη θα καταφερω κατι; Η τεσπα τι μπορω να κανω. Το θελω σαν τρελη! Ας μου απαντησει καποιος που να ειναι γνωστης η να μου πειτε που να απευθυνθω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλά ότι ναναι. Δεν γίνετε να περάσουνε με βύσμα ρε κοπέλα μου. Δεν το καταλαβαίνεις; Απλά θα κάνανε το κόλπο. Θα τεντωνόντουσαν καμιά βδομάδα και θα πήρανε 4-5 πόντους.
ζενια

Δημοσίευση από ζενια »

Καλα μην τρελενεσαι κ μας λες ξαφνικα οτι ολες οι μπατσινες ειναι για τα καλλιστεια του αντ1Εικόνα μην τρελαθουμε! Εχω δει εγω κατι τετραπαχες π. Χ. Στο τμημα του π. Ψυχικου! Ασε καλυτερα! Τελοσπαντων... Αληθεια το μονοζυγο δινει τοσους ποντους?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είπα εγώ για καλλιστεία; Απλά έχουνε το ύψος. Ναι δίνει το μονόζυγο τόσους πόντους
panagiotisOYK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panagiotisOYK »

Ωραια βρηκα πως θα παω1.85Εικόνα
Εικόνα
hlektra

Δημοσίευση από hlektra »

γμακ έγραψε:ηλέκτρα μονόζυγο καμιά βδόμαδα πριν περάσεις για υψομέτρηση. και θα είσαι 1.70
τοσο ευκολα παιρνεις 1.5 ποντο; Να αρχισω απο τωρα αν ειναι... παντως εκει στο τμημα που με μετρησε μια ψιλοαντιπαθητικη με μεγαλο βαθμο, το σιγουρο ειναι οτι ηταν πιο κοντη απο μενα κ με κατι τακουναρεσ... αλλα ολες αυτες μπηκαν πριν κατι χρονια με απολυτηριο λυκειο μονο κ χωρις αθληματα και με υψος 1.60... (ουφ τα ειπα κ ξαλαφρωσα... ;)
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Ειμαι γυναικα κ εχω υψος 1.67, γνωριζω οτι πρεπει να εχεις υψος 1.70 λετε να συμμετασχω στην προκυρηξη για ειδικούς φρουρούς αν βγει ή ειναι τοσο αυστηρα τα μετρα; Γνωριζει κανεις κατι απο τις προηγουμενες προκηρυξεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Κυρ Μαρ 21, 2010 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν υπάρχει το 1.65 δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που γνωρίζουμε. Στους ειδικούς φρουρούς δύσκολα να κάνουνε τα στραβά μάτια. Γιατί σε μετράνε όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου και στις υγειονομικές εξετάσεις
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

ΓΜΑΚ έγραψε:Δεν υπάρχει το 1.65 δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που γνωρίζουμε. Στους ειδικούς φρουρούς δύσκολα να κάνουνε τα στραβά μάτια. Γιατί σε μετράνε όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου και στις υγειονομικές εξετάσεις

Κοιτα λιγο τις προκηρυξης κ θα δεις οτι υπαρχει κ στο λεω εγω που εδωσα. Μονο στους ειδικους φρουρους ειναι 1.70 στα αλλα ειναι 1.65, αναφερομαι παντα για τις γυναικες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

ελενα έγραψε:
greko_27 έγραψε:Για υπαξ και αξιωματικοι το υψος ομως ειναι 1.70 για ανδρες και γυναικες

1.65 ειναι για το λιμενικο κ το στρατο για τις γυναικες, εγω αναφερομαι στους ειδικους φρουρους που ειναι 1.70 κ για τις γυναικες κ επειδη εγω εψω υψος 1.67 ειπα μηπως κανουν λιγο τα στραβα ματια.

Στους Ειδικούς Φρουρούς μην μπείς στον κόπο να τα κάνεις!
Είναι 1.70 το όριο και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τα στραβά μάτια!
Άσε που σε μετράνε 2 φορές για τυχόν 'λαθάκια'!(Μία όταν καταθέτεις τα δικαιολογητικά σου στα Α. Τ και μία όταν και άν περάσεις και πάς για να περάσεις τις επιτροπές!)
Επίσης τώρα τελευταία έχουν την τάση να τους μετράνε και μέσα στην σχολή!
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Τελικα ρε παιδια περνεις η δεν περνεις ποντους με το μονοζυγο; Εγω βγαζω 2360 στην β κατηγορια κ με σταματαει το υψος. Υπαρχει περιπτωση να πεσει οντως; Εγω εχω αραβωνιαστικο μεσα στην αστυνομια κ οντως πολλες κοπελες ειναι κοντουλες κ απο την τελευταια σειρα που βγηκε περσι... Κ το λεω 1000% αυτο.
jo

Δημοσίευση από jo »

Κατι ψιλα παιρνεις κανα ποντο,(αν εισαι και σε μια ηλικια), αν εισαι πανω στην αναπτυξη σιγουρα παραπανω βοηθα, πρεπει να κaνεις συνεχεια. εγω κανω καθημερινα. δεν εχω δει διαφορα! κανα ποντο με 2, τα αγορια θα ξερουν καλυτερα να σου πουνΕικόνα
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Θα τρελαθω ρε συ! πως μπαινουν τοσες κοπελιτσες χωρις να ειναι 1,70; Τα μορια μου ειναι καλα; εχεις καθολου ιδεα?
jo

Δημοσίευση από jo »

Κοιτα περσι ηθελα να κανω κι εγω τα χαρτια για ειδικος φρουροσ, πηγα σε ενα αστυνομικο τμημα. Μετρηθηκα βγηκα 1,68 με παπουτσια και μου λεει ο διοικητησ, δε περνασ, μη τα κανεισ, καντα λιμενικο μου λεει με 1,65, τι να πεισ, τελικα τα εκανα στρατο. Με την αθληση μπορω να πω οτι πηρα καποιο υψος, βγηκα χωρις παπουτσια 1,67 στο στρατο! Δεν ξερω αν με βυσμα κανουν τα στραβα ματια, αλλα πιστευω οτι σε αυτα πρεπει να ειναι τυπικοι. Ξεκινα μονοζυγο, αθλήσου και Κατι θα κερδισεις σιγουρα αλλωστε 2 ποντους θες, στανταρ θα τους παρεις και δωσε, δεν εχεις να χασεις τπτ, κανε μια προσπαθεια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες