Αλέξης έγραψε:Τι να σας πώ ρε παιδιά δεν ξέρω μπορεί να υπάρχουν και γυναίκες στο στρατό που να είναι πανέμορφες απλά να μην έχω δει εγώ... Και Ευαγγελία προς θεού δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα... !
ΤΑΚΗΣ έγραψε:Εγω παντος αυτες που βλεπω στις παρελασεις μια χαρα ειναι...
Ε εντάξει ρε φιλαράκι στις παρελάσεις ποιές θα έστελναν ! Τέλος πάντων δεν βράζουν όλες στο ίδιο καζάνι οπότε δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν μπω στη σχολή να δω τι γίνεται...
Ειναι το ιδιο. Πριν μερικα χρονια θυμαμαι στο site της ΣΣΕ ειχε το προγραμμα... Και μαλιστα αναλυτικοτατα... Ακομη και τα διαλειμματα απο τα μαθηματα ανεφερε.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Να ρωτησω κατι και εγωστην ΣΣΕ φυλανε και σκοπια κανονικα;
απο οτι ξερω τα σαββατοκυριακα που δεν εχουν μαθηματα κανουν υπηρεσια... Μεσα σε αυτα εχει και σκοπια... Βεβαια για ολους εκεινους που μπορει να μεινουν μεσα το σαββατοκυριακο και για εκεινους που εχουν φαει στερηση στο ποινολογιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Σάβ Ιουν 12, 2010 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στις γιορτές, του Πάσχα τουλάχιστον πάντως έπαιρναν οπλίτες από το ΚΕΤΘ για σκοπιές. Παρ'ολίγον να πήγαινα και εγώ στη Βάρη την 2η εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα το 2007.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 12, 2010 11:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Να ρωτησω κατι και εγωστην ΣΣΕ φυλανε και σκοπια κανονικα;
Οι Ευέλπιδες έχουν υπηρεσίες κάθε μέρα για όλο το χρόνο εκτός απο τις άδειες (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι). Τα ΠΣΚ οι Ευέλπιδες φυλάνε όλη τη μέρα ενώ τις καθημερινές, επειδή δεν το επιτρέπει το πρόγραμμα φυλάνε απο το απόγευμα ως το άλλο πρωί.
Αλέξης έγραψε:Μάλιστα... Και από μαθήματα διαβάσματα και τέτοια τι γίνεται.
Τα μαθήματα είναι βαρετά και εύκολα. Αν διαβάσεις λίγο περνάς άνετα. Στις αρχές δεν έχεις πολύ χρόνο για διάβασμα. Απο τα Χριστούγεννα και μετά αλλάζει το πράμα.