ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Λογικο ακουγεται. Εκει ειναι χυμα στο κυμα
τουλαχιστον στον διδυμοτειχο που ειναι ο αδερφος μου και ξερω καποια πραγματα ειναι αρκετα αυστηροι και καθολου χυμα στο κυμα. Λογικα ειναι πιο χαλαρα απο τις στρατιωτικες σχολες αλλα οχι και τοσο χαλαρα οσο λες
Και στην ΣΣΕ αν θες να κανεις κατι κανεις και μεσα στην σχολη. Εχουν επαφη οι αντρες με τις γυναικες δεν ειναι εντελως απομονωμενοι. Μαλιστα εχουν προκυψει αρκετοι γαμοι απο σχεσεις που δημιουργηθηκαν μεσα στην σχολη.
Ρε παιδιά έλεος ψάχνετε κοπέλα μέσα στη σχολή; Όπως είπε και κάποιος προηγουμένως μπορεί να ναι στρατιωτική σχολή αλλά δεν παύει να είναι στρατός και όχι παιδική χαρά !
nickloud δεν αντιλέγω αλλά σκέψου λίγο ότι οι περισσότερες που θέλουν να πάνε Ευελπίδων είναι λίγο πως να το πω... Όχι και τόσο θηλυκά... Με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Και για να μην παρεξηγηθώ αυτή η άποψη είναι καθαρά προσωπική και αυτή η εικόνα μου έχει διαμορφωθεί στο μυαλό... Χωρίς να είμαι ρατσιστής ή να θεωρηθεί ότι έχω κάτι με τις γυναίκες. Αντιθέτως...
σαν γυναικα να σας πω. Οτι εγω που θελω να παω στη σσε. Κανονικη γυναικα ειμαι... απλα μου αρεσει ο στρατος. Η ιδεολογια τουτωρα τι να πω. Ισως εχετε δικαιο αλλα και παλι δε νομιζω
Αλέξης έγραψε:nickloud δεν αντιλέγω αλλά σκέψου λίγο ότι οι περισσότερες που θέλουν να πάνε Ευελπίδων είναι λίγο πως να το πω... Όχι και τόσο θηλυκά... Με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Και για να μην παρεξηγηθώ αυτή η άποψη είναι καθαρά προσωπική και αυτή η εικόνα μου έχει διαμορφωθεί στο μυαλό... Χωρίς να είμαι ρατσιστής ή να θεωρηθεί ότι έχω κάτι με τις γυναίκες. Αντιθέτως...
ενταξει ρε συ Αλεξη αλλα δεν πανε και για λοκατζιδες!
ptolemaios έγραψε:Εχω δει κοπελες στρατιωτικους πανεμορφες... Αλλα κατα συμπτωση Οι γυναικες υπαξιωματικοι ειναι πολυ πιο ομορφες απο αξιωματικους... (απο αυτες που εχω δει)
μηπως γιατι οι γυναικες στη σσε ειναι πιο λιγες; λεω εγω τωρα.
Τι να σας πώ ρε παιδιά δεν ξέρω μπορεί να υπάρχουν και γυναίκες στο στρατό που να είναι πανέμορφες απλά να μην έχω δει εγώ... Και Ευαγγελία προς θεού δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα... !