Μισθοί - Συμβάσεις εργασίας Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

πειραιωτης έγραψε:Legion οι πρωτοι μισθοι στα μπαρκα που θα κανει καποιος ειναι κοντα στα 1500 ευρω! Ως δοκιμος παντα! Μετα σαν 3ος μηχανικος ή ανθυποπλοιαρχος κοντευεις τα 3-4! Παντως μη νομιζεται οτι ο πλοιαρχος με τον πρωτο μηχανικο εχουν τεραστεια διαφορα στο μισθο! Περιπου 300-500 ευρω παραπανω για τον πλοιαρχο αλλα εχει και διαφορα bonus!
Όντως όταν μπαρκάρεις που είναι για 6 μήνες, ο μισθός του μήνα είναι 1500 ευρώ. Τώρα, αν κάποιος ξεκινάει από Γ΄Μηχανικών/Πλοιάρχων, η διαφορά χρημάτων είναι αρκετά μεγάλη, γιατί ο Γ΄Πλοίαρχος παίρνει 3000 Ευρώ, ο Γ΄Μηχανικός τα υπερβαίνει, ο Β΄Πλοίαρχος παίρνει 5700 ευρώ, ο Β΄Μηχανικός τα υπερβαίνει και ο Α΄Πλοίαρχος παίρνει 7400 ευρώ και ο Α΄Μηχανικός τα υπερβαίνει. Για τη διαφορά bonus δεν ξέρω, γιατί δεν μου είπαν κάτι απ΄τη σχολή.Εικόνα

Anonymous

Ξερετε μηπως ποσα λεφτα θα βγαλω (συνολικα) ως δοκιμος σε δεξαμενοπλοιο; και στα δεξαμενοπλοια 6 μηνο ειναι; ευχαριστω
Anonymous

ΦΙΛΕ kostasio ποσα λεφτα (maximum) Μπορει να παρει ενας δοκιμος σε γκαζαδικο στα δυο ταξιδια Που θα κανει; Ευχαριστω
kostasios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostasios »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΦΙΛΕ kostasio ποσα λεφτα (maximum) Μπορει να παρει ενας δοκιμος σε γκαζαδικο στα δυο ταξιδια Που θα κανει; Ευχαριστω

με δεδομενα το 2003 και 2004 που ηταν τα δυο ταξιδια μεσα στην σχολη...
και αν μιλαμε μια σοβαρη εταιρια με πολλα και σχετικα καινουργια καραβια και οχι κατι νεκροφορες που κυκλοφορουν στην Θαλασσα

στο πρωτο ταξιδι επαιρνα 1250 τον μηνα... Βαλε και λιγο την αυξηση που υπαρχει καθε χρονο στην συμβαση (οχι πολυ πανω απο τον πληθωρισμο) πρεπει να ειναι κοντα στα 1300 με 1350 τωρα...

στο δευτερο ταξιδι σου θα παινρει απο 1850 και πανω...

εγω ημουν στον τσακο. Οποτε τα χρηματα που σου λεω ειναι οτι επαιρνα εγω... Υπηρχαν εταιριες που εδιναν και 2000 τον μηνα αλλα εγω ημουν σε εξι μηνων καραβι ενω αυτοι που παιρναν 2000 (οχι παντα αλλα συχνα) κανανε παρεα με κατσαριδες στο δωματιο τους!)
ripper
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ripper »

ΔΥΚ μηπως ξερεις μεχρι ποσα λεφτα μπορει να παρει ενας δοκιμος στο πρωτο μπαρκο; Εξαμηνο δεν ειναι; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Από 1200 έως και 2.000 + (ωνάσης λόγου χάρη) εξαρτάται φυσικά απο την εκάστοτε εταιρεία!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από greko_27 »

η ελληνικη ναυτιλια σε σχεση με την πληρωση της με πρωσοπικο εχει πεθανει... δεν υπαρχουν πλεον στελεχη για τα πλοια, οι νεοι σημερα προτειμουν αλλα επαγγελματα και καλα κανουν... το μελλον για την στελεχωση των ελληνικων πλοιων ειναι δυσοιωνο...

kwstakis

Δημοσίευση από kwstakis »

Σηγνωμη που σας ενοχλω αλλα υπαρχει περιπτοσει να μην σου δοσουν τον μισθοσου... Γιατη ειπαρχει οικονομικι κριση σορι αλα ετσι μιλοΕικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kwstakis έγραψε: Σηγνωμη που σας ενοχλω αλλα υπαρχει περιπτοσει να μην σου δοσουν τον μισθοσου... Γιατη ειπαρχει οικονομικι κριση σορι αλα ετσι μιλοΕικόνα

Μπορει η δημοσιοι υπαλληλοι να πεθανουν στην πειναΕικόνα... Αλλα εσυ θα πληρωνεσε κανονικα... Εκτος και εαν μπαρκαρεις στα πλοια του ΑΓΟΥΔΗΜΟΥΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Απρ 15, 2010 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bluestar

Δημοσίευση από Bluestar »

Καλησπερα εχω αποφασισει να μπαρκαρω ως ηλεκτρολογος Β'
Ο μισθος σε ποσταλια γνωριζει καποιος να μου πει ποσο ειναι

ευχαριστω
Nightmare
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nightmare »

Να κάνω μια ερώτηση; Επειδή το έχω απορία... Η φορολόγηση στους μισθούς πώς πάει;
δηλ πόσα σου πέρνει το κράτος;
π. Χ. Ως γ' πλοίαρχος που πέρνεις απο το ταξίδι 24.000, β' 40.000 και α' 54.000
πώς πάει η ιεραρχία φορολόγησης;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Nightmare έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Επειδή το έχω απορία... Η φορολόγηση στους μισθούς πώς πάει;
δηλ πόσα σου πέρνει το κράτος;
π. Χ. Ως γ' πλοίαρχος που πέρνεις απο το ταξίδι 24.000, β' 40.000 και α' 54.000
πώς πάει η ιεραρχία φορολόγησης;

Αλλαγή στη Φορολογία Ναυτικών 2010
Οι φορολογικοί συντελεστές των ναυτικών τελικά διαμορφώνονται για τα κατώτερα πληρώματα από 1% που ήταν μέχρι τώρα στο 3% και όχι στο 6% που ήταν η αρχική πρόβλεψη και των Αξιωματικών Ε. Ν. Από 3% σε 6% και όχι στο 9% που ήταν η αρχική εισήγηση.ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τρί Μάιος 25, 2010 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωσταντης

Δημοσίευση από Κωσταντης »

Μηπως θα μπορουσε να με διαφωτισει καποιος; Εδω και καιρο σκεφτομαι το εμπορικο ναυτικο σαν επιλογη ομως εχω μια πολυ σημαντικη απορια οσον αφορα το μισθολογικο. Ξερω οτι οι μισθοι ειναι μεγαλοι και που περιπου κυμαινονται αλλωστε το εχετε αναφερει εδω στο φορουμ. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως πληρωνεσαι εχω ακουσει κατι για 6μηνες συμβασεις οπου μενεις στο πλοιο 6 μηνες και στερια 3 και πληρωνεσαι μονο 9 μισθους οποτε τελικα βγαινουν αρκετα λιγοτερα χρηματα. Εχω μπερδευτει γιατι ετσι οι μισθοι μοιαζουν πολυ διαφορετικοι αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας με βοηθησει παρακαλω πολυ !

sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sotirisd »

Γεια σαε θελω να γινω εμποροπλοιαρχος ξερω πολλα το μονο που δεν ξερω ειναι οτι μολις γινω πλειαρχος Α μετα που θα μπορω να δουλεψω και ποσο θα ειναι ο μισθος ποιο πολα η ποιο λιγα;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

sotirisd έγραψε:Γεια σαε θελω να γινω εμποροπλοιαρχος ξερω πολλα το μονο που δεν ξερω ειναι οτι μολις γινω πλειαρχος Α μετα που θα μπορω να δουλεψω και ποσο θα ειναι ο μισθος ποιο πολα η ποιο λιγα;

Οταν γινεις καπετανιος θα πληρωνεσαι εννοειτε περισσοτερα... ο μισθος διαφερει αναλογα με τον τυπο του πλοιου, δηλαδη ξεκιναει απο 7000 (επιβατηγα-εντος ελλαδος) και φτανει μεχρι τα 12000-14000 σε ποντοπορα πλοια με ΝΑΤ. Μπορεις να εξηγησεις σε παρακαλω τι θελεις να πεις με το:''μετα που θα μπορω να δουλεψω'' εννοεις εαν μπορεις να δουλεψεις σε στερια;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τετ Αύγ 18, 2010 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης