Θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για διακοπή αναβολής;
Έχω κανονικά εως τις 31/12/2012, αλλά πλέον αφού τελείωσα τέλη 2007 σπουδές και δε προέκυψε κάποιο μεταπτυχιακό ενδιάμεσα, επιθμώ να διακόψω αναβολή.
Το ζήτημα είναι ότι δε βρίσκω το χαρτί της αναβολής(κάπου το χω χωσει, πάνε 6 χρόνια τώρα

Θέλω επίσης να μου προτείνετε αν αξίζει να διακόψω την αναβολή αυτή τη περίοδο, δεδομένου των φημών περί 9μηνου(ούτε κρύο, ούτε ζέστη για μένα), της 'καταλληλότητας' της σειράς Μαίου και επειδή έχω στην άκρη του μυαλού μου το μεταπτυχιακό, ποιό σώμα είναι πιο κομπλέ στη δυνατότητα για άδειες...
Αξίζουν από την άλλη οι ειδικές δυνάμεις ως προς το όνομα αλλά και τη μοριοδότηση; Είμαι 1,93 και 87 κιλά σε βάρος, με μυωπία 0,5 με 0,8,50 κοιλιακοί,35 κάμψεις, τρέχω 10 και 15 χλμ σε αξιοπρεπείς χρόνους...
Βέβαια δε τραβάω ζόρι γιατί α)έχω ήδη 'χάσει' στρατιωτικά 1 χρόνο, από τότε που τελείωσα τη σχολή, β) Μάιο 2009 με Μάιο 2011= 2 ευκαιρίες για Π. Μ. Σ. γ) δε ξέρω κατά πόσο προλαβαίνω γιατί η προθεσμία από ότι είδα λήγιε στις 31/1...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!