ΔΕΑ: Επιτρέπεται διαμονή εντός στρατοπέδου;
Γεια θελω να ρωτησω αν δηλωσω ΥΕΑ και ολοκληρωσω με επιτυχια την σχολη και γινω ΔΕΑ.
Και αναλαβω τα καθηκοντα μου κανονικα σαν Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος.
Εχω την δυνατοτητα να μενω μεσα στο στρατοπεδο και να μην νοικιαζω σπιτι εξω απο το στρατοπεδο ;
Με στοχο να μην εχω εξοδα ενοικιου κοινοχρηστα κτλ για να μην ξοδευω τα λεφτα που θα παιρνω απο το στρατο.
ή ειμαι υποχρεωμενος να βρω σπιτι εκτος στρατοπεδου ;
Και αν γινεται να μενω μεσα στο στρατοπεδο ειναι κατι που προβλεπεται η θα μενω χαριστικα. Και πιθανον σε αθλιες συνθηκεσ.
Και αναλαβω τα καθηκοντα μου κανονικα σαν Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος.
Εχω την δυνατοτητα να μενω μεσα στο στρατοπεδο και να μην νοικιαζω σπιτι εξω απο το στρατοπεδο ;
Με στοχο να μην εχω εξοδα ενοικιου κοινοχρηστα κτλ για να μην ξοδευω τα λεφτα που θα παιρνω απο το στρατο.
ή ειμαι υποχρεωμενος να βρω σπιτι εκτος στρατοπεδου ;
Και αν γινεται να μενω μεσα στο στρατοπεδο ειναι κατι που προβλεπεται η θα μενω χαριστικα. Και πιθανον σε αθλιες συνθηκεσ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Δεν έχεις την δυνατότητα να μένεις μέσα στο στρατόπεδο όταν δεν έχεις υπηρεσία γιατί θεωρείσαι στέλεχος οπότε υποχρεωτικά μένεις έξω
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
κανεις λαθος εχεις το δικαιωμα να κοιμασε μεσα... Πληρωνεις καποιο ποσο νομιζω 32 ευρω τον μηνα...Greek_Army έγραψε:Δεν έχεις την δυνατότητα να μένεις μέσα στο στρατόπεδο όταν δεν έχεις υπηρεσία γιατί θεωρείσαι στέλεχος οπότε υποχρεωτικά μένεις έξω
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πάντως και να ισχύει κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συμφέρει κανένα δόκιμο
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Περιμενε να σου βρω την πηγη
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Για λυσε μας την απορια... Οι ΔΕΑ εχουν το δικαιωμα να κοιμουνται εντος στρατοπεδου με ενα καθορισμενο Ποσο που καταθετεις μηνιαιος;
Ναι εχουν δικαιωμα να κοιμουντε μεσα στο στρατοπεδο και αν θυμαμαι καλα τοσο για το μηνα ειναι περιπου 50 ευρο!
-
- Στρατηγός
Μάλιστα δε το ήξερα αυτό ευχαριστώ για την πληροφορία 

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ευχαριστουμε dim
Η θητεια για ΥΕΑ ειναι 9 + 5 = 12 ή 14 μηνες;
και μια βασικη ερωτηση ειναι οσοι περνουν ΥΕΑ Μπορουν να κοιμηθουν στο στρατοπεδο και να μη πληρωνουν ενοικιο;
και μια βασικη ερωτηση ειναι οσοι περνουν ΥΕΑ Μπορουν να κοιμηθουν στο στρατοπεδο και να μη πληρωνουν ενοικιο;
4me έγραψε:Η θητεια για ΥΕΑ ειναι 9 + 5 = 12 ή 14 μηνες;
Η θητεία είναι 14μηνο. Σαν ΥΕΑ,(εκπαιδευόμενος δηλαδή) θα μένεις στη σχολή. Από τη στιγμή που ονομαστείς ΔΕΑ, και πάρεις τη μετάθεση στη μονάδα, πρέπει να ψάξεις για σπίτι. Πολλοί συγκατοικούν για να μοιραστούν τα έξοδα του ενοικίου. Σε γενικές γραμμές τα χρήματα που παίρνεις σε φτάνουν να ανταπεξέρχεσαι στα έξοδά σου.
ειναι σιγουρο; Γιατι κατι μου ειπαν πως υπαρχει καποιο "παραθυρακι" και πληρωνεις καποιο μικρο ποσο Για να Μενεις αν θελεις εντος του στρατοπεδου...TasosOPC έγραψε:Η θητεία είναι 14μηνο. Σαν ΥΕΑ,(εκπαιδευόμενος δηλαδή) θα μένεις στη σχολή. Από τη στιγμή που ονομαστείς ΔΕΑ, και πάρεις τη μετάθεση στη μονάδα, πρέπει να ψάξεις για σπίτι. Πολλοί συγκατοικούν για να μοιραστούν τα έξοδα του ενοικίου. Σε γενικές γραμμές τα χρήματα που παίρνεις σε φτάνουν να ανταπεξέρχεσαι στα έξοδά σου.4me έγραψε: Η θητεια για ΥΕΑ ειναι 9 + 5 = 12 ή 14 μηνες;
-
- Στρατηγός
4me έγραψε:ειναι σιγουρο; Γιατι κατι μου ειπαν πως υπαρχει καποιο "παραθυρακι" και πληρωνεις καποιο μικρο ποσο Για να Μενεις αν θελεις εντος του στρατοπεδου...TasosOPC έγραψε:Η θητεία είναι 14μηνο. Σαν ΥΕΑ,(εκπαιδευόμενος δηλαδή) θα μένεις στη σχολή. Από τη στιγμή που ονομαστείς ΔΕΑ, και πάρεις τη μετάθεση στη μονάδα, πρέπει να ψάξεις για σπίτι. Πολλοί συγκατοικούν για να μοιραστούν τα έξοδα του ενοικίου. Σε γενικές γραμμές τα χρήματα που παίρνεις σε φτάνουν να ανταπεξέρχεσαι στα έξοδά σου.4me έγραψε: Η θητεια για ΥΕΑ ειναι 9 + 5 = 12 ή 14 μηνες;
σε προηγούμενη σελίδα δόκιμος είχε γράψει ότι μπορείς να μένεις εντός στρατοπέδου και πληρώνεις περίπου 40 ευρώ τον μήνα
Παιδια μια ερωτηση... Σαν υεα ειμαι υποχρεωμενος να μεινω εκτος στρατοπεδου η μπορω να μεινω και μεσα; Γιατι με ενδιαφερει πολυ η περιπτωση να μην ξοδευτουν τα χρηματα σε καποιο νοικι για σπιτι!
Παιδια αυτο με την διαμονη εντος στρατοπεδου των δεα μου φαινεται καπως μουφα δεδομενου οτι δν εχει ακουστει εκτος απο ενα ατομο εδω στο φορουμ και εναν δεα αλεξιπτωτιστη που ρωτησα μου απαντησε "ποιος τα λεει αυτα ; "θελοντας να πει δεν παιζει κατι τετοιο... Μπορουμε να εχουμε μια εγκυρη απαντηση ;
Ευχαριστω...
Ευχαριστω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες