paralogistis έγραψε:Έτσι, πολύ καλή βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από το τι πρέπει να πάρει ένας φαντάρος. Πήγα για αγορές σήμερα... Ξέχασα μόνο το σπρέι για τους κοριούς :p
Εδώ και χρόνια έτσι είναι. Γενικά τα στρατιωτικά μαγαζιά έχουν σταθερή πελατεία, είτε είναι Ένοπλες Δυνάμεις είτε Σώματα Ασφαλείας.
Νασσο να σε κανω μια ερτηση εσυ που βλεπω τα ξερεις καλα περι ατου του θεματος διαβασα τιν λιστα του ματσακη πολυ καλη μου φάνηκε εκτος απο τον '' σουγια''... θα ηθελα να μου πεις τι σου δινουν μεσα. για να παρω και τα απαραιτητα πχ σεντονια σου παρεχουν κτλ... ; επισης μπορω να παρω σκονη για μπουγαδα αν ναι. μπορω και να τα απλωνω...
OMEGA έγραψε:Νασσο να σε κανω μια ερτηση εσυ που βλεπω τα ξερεις καλα περι ατου του θεματος διαβασα τιν λιστα του ματσακη πολυ καλη μου φάνηκε εκτος απο τον '' σουγια''... Θα ηθελα να μου πεις τι σου δινουν μεσα. Για να παρω και τα απαραιτητα πχ σεντονια σου παρεχουν κτλ... ; Επισης μπορω να παρω σκονη για μπουγαδα αν ναι. Μπορω και να τα απλωνω...
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τι σου χορηγεί ο Στρατός. Ο Greek_Army έδωσε το link.
Για μπουγάδα, αν και υπάρχουν σε κάποιες μονάδες πλυντήρια, πολλοί επέλεγαν να τα στέλνουν στο καθαριστήριο εκτός στρατοπέδου.
Λίγοι ήταν που τα έπλεναν στο χέρι και τα άπλωναν είτε στις τουαλέτες είτε σε κάτι αυτοσχέδιες κρεμάστρες. Μιλάω για το ΚΕΤΘ, δεν ξέρω τι γίνεται αλλού
Στη μονάδα μου σκόνη Tide μου χρειάστηκε μόνο για τα εσώρουχα ή αν είχα πολλές ημέρες "εμπλοκή" και δεν μπορούσα να βγώ έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2010 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OMEGA έγραψε:Νασσο να σε κανω μια ερτηση εσυ που βλεπω τα ξερεις καλα περι ατου του θεματος διαβασα τιν λιστα του ματσακη πολυ καλη μου φάνηκε εκτος απο τον '' σουγια''... Θα ηθελα να μου πεις τι σου δινουν μεσα. Για να παρω και τα απαραιτητα πχ σεντονια σου παρεχουν κτλ... ; Επισης μπορω να παρω σκονη για μπουγαδα αν ναι. Μπορω και να τα απλωνω...
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τι σου χορηγεί ο Στρατός. Ο Greek_Army έδωσε το link.
Για μπουγάδα, αν και υπάρχουν σε κάποιες μονάδες πλυντήρια, πολλοί επέλεγαν να τα στέλνουν στο καθαριστήριο εκτός στρατοπέδου.
Λίγοι ήταν που τα έπλεναν στο χέρι και τα άπλωναν είτε στις τουαλέτες είτε σε κάτι αυτοσχέδιες κρεμάστρες. Μιλάω για το ΚΕΤΘ, δεν ξέρω τι γίνεται αλλού
Στη μονάδα μου σκόνη Tide μου χρειάστηκε μόνο για τα εσώρουχα ή αν είχα πολλές ημέρες "εμπλοκή" και δεν μπορούσα να βγώ έξω.
Κοιταξε ειμαι το 91' και με ειπαν η τον αυγουστο γ' η τον νοεμβριο δ' θα με παρουν αλλα εγω πηγα δηλωσα εθελοντης για τον αυγουστο καταδρομεας και περιμενω.