Πότε να κόψω την αναβολή;
Θα πας στο στρατολογικο γραφειο που ανηκεις και θα σου πουν τι κινησεις να κανεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αν θες να μπεις Αύγουστο, κόβεις την αναβολή 4 μήνες νωρίτερα. Θα σου πουν τα προβλεπόμενα. Έχει πίνακες στο forum /thiteia/katataksi_1.asp
Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ρωταω εδω κατι σχετικό.
Ειμαι ακομα στο διλλημα του να παω Αυγουστο ή Νοεμβριο.(αναλογως πως θα παω στην εξεταστική του Ιουνίου).
Για να μπω Αυγουστο, πρεπει μεχρι τελη Απριλίου να εχω διακόψει τηνα αναβολή σωστά;
Αν εγω τελικα την κόψω μεσα Μαίου, υπάρχουν πιθανοτητες (αν το ζητησω κιόλας) να μπω με την σειρά Αυγούστου;
Ειμαι ακομα στο διλλημα του να παω Αυγουστο ή Νοεμβριο.(αναλογως πως θα παω στην εξεταστική του Ιουνίου).
Για να μπω Αυγουστο, πρεπει μεχρι τελη Απριλίου να εχω διακόψει τηνα αναβολή σωστά;
Αν εγω τελικα την κόψω μεσα Μαίου, υπάρχουν πιθανοτητες (αν το ζητησω κιόλας) να μπω με την σειρά Αυγούστου;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια γεια σας δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το γραψω και το βαζω εδω.
Μηπως ξερει καποιος να μου πει μεχρι ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη μου αν θελω να παρουσιαστω νοεμβριο.
Μηπως ξερει καποιος να μου πει μεχρι ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη μου αν θελω να παρουσιαστω νοεμβριο.
31 ιουλιου τυπικα αλλα απο 1 μαιου και μετα οποτε το κανεις μεχρι τοτε θα μπεις νοεμβριο...
δηλαδη πρεπει απο 1 μαιου μεχρι 31 ιουλιου τυπικα
δηλαδη πρεπει απο 1 μαιου μεχρι 31 ιουλιου τυπικα
Οπότε για να μπει κάποιος Αύγουστο, πρέπει να κόψει την αναβολή μέχρι 30 Απρίλη?
Παιδιά αν κόψω αυριο την αναβολή θα με πάρουνε αύγουστο; Ή νοεμβριο; Πες τε μου με σιγουρια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Έχεις καθυστερήση 5 μέρες από την προβλεπόμενη ημερομηνία. Αλλά κατα 99% θα σε πάρουνε τον αύγουστο
Ειμαι φοιτητης εξωτερικου. Τελειωνω με το πανεπιστημιο στις 30 Σεπτεμβριου. Ποτε πρεπει να ληξω την αναβολη μου για να μπω μετα τις 30 Σεπτεμβριου; Οταν περασα περιοδευων με ειχαν δεχτει ναυτικο. Δε ξερω αν αυτο εχει καμια σχεσει.
-
- Στρατηγός
Από 1 Μαΐου έως 31 Ιουλίου πρέπει να κόψεις την αναβολή σου για να μπεις με την εσσό του Νοεμβρίου. Εφόσον σε έχουνε επιλέξει για το ναυτικό. Την θητεία σου θα την κάνεις στο ναυτικό
Θελωνα κοψω τη αναβολη μου για να μπω με τη σειρα του νοεμβρη. Αν την κοψω 12-15 ιουλιου υπαρχει περιπτωση να με παρουν αυγουστο; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Όχι δεν υπάρχει περίπτωση
Μπορει καποιος αν ξερει να μου πει, αν θελω να μπω το Νοεμβριο αλλα δεν εχω διακοψει τελος Ιουλιου που κανονικα πρεπει, μπορει να γινει διακοπη με καποιο τροπο η αναγκαστικα πρεπει να μπω στην επομενη εσσο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης