Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Εγώ θα σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος αυτό που είπες ότι οι περισσότεροι έλληνες είναι της λούφας θα σου πω ότι μερικοί προτιμάνε να κανουνε 9 μήνες και όχι 14 που είναι η θητεία του ΥΕΑ γιατί πιστεύουνε ότι ήδη χάνουνε αρκετούς μήνες από την ζωή τους. Γιατί να χάσουνε ακόμα περισσότερους; Όσο για τά άλλα που ρωτάς. Οι υπόλοιπες απορίες που έχεις αν πας στην σελίδα 41 στο ίδιο θέμα υπάρχει ένα παιδί που λέει αναλυτικά την εκπαίδευση ενός πεζοναύτη.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 9
η ταυτοτητα τι σχεση εχει με τις εξοδους; Μπορει να μη θυμαμαι καλα αλλα την ταυτοτητα την παιρνεις με την απολυση...Greek_Army έγραψε:Από την ορκομωσία και μετά που θα έχεις και ταυτότητα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Μπορει να μας πει καποιος που εχει κανει θητεια ως πεζοναυτης πως ειναι μια ημερα στη μοναδα?
-
- Στρατηγός
Αν διαβάσεις όλο το θέμα υπάρχουνε παιδιά που γράφουνε για την εκπαίδευση των πεζοναυτών
Ψαρουκλες εχω 2 μηνες πολιτης κ λεω καλυτερα 1 50αρα την βδομαδα παρα οικοδομη π δουλευω τωρα.521 τ π/ν λοχος υποστηριξεως στρ γεωργουλα βολοσ!
Παιδια γνωριζει κανεις τι παιζει στους πεζοναυτες στο βολο; Εχει τεντα εμπλοκη και δυσαναλογιες σαν στρατοπεδο; Εχω δηλωσει να παω εκει για αυτο ρωταω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Για τον Βόλο έχω ακούσει από τον δεκανέα που μας έχει, πως είναι καλή φάση για όσους γουστάρουν ασκήσεις κλπ. Είναι πολύ αυστηρότερα απ' ότι Αυλώνα βέβαια.
Και εγω ετσι ακουσα. Μπορει κανεις να αναφερει τι ακριβως περιλαμβανει το προγραμμα εκπαιδευσης?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Στο βολο εξοδους και λοιπα μονο με υπηρεσιακα; Γιατι καταλαβαινω οτι υπαρχει μαχημοτητα στο στρατοπεδο...
Γεια σας ειμαι απο αθηνα μπαινω αυγουστο δηλωσα πεζοναυτης... Πειτε μου που πιστευετε οτι θα παρουσιαστω;
επισης πειτε μου ποσο πιθανο ειναι να κανω αυλωνα ολη τη θητεια; Επισης μετα απο ποσο καιρο παιρνει καποιος πρασινο μπερε εαν περασει πεν; Ευχαριστω!
επισης πειτε μου ποσο πιθανο ειναι να κανω αυλωνα ολη τη θητεια; Επισης μετα απο ποσο καιρο παιρνει καποιος πρασινο μπερε εαν περασει πεν; Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
Οι πεζοναύτες παρουσιάζονται στον αυλώνα. Τα άλλα που ρωτάς έχουνε απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις
Να ρωτησω κατι. οι πεζοναυτες στον αυλωνα εχουν αυστηρη εκπαιδευση και συνθηκες η ειναι ποιο χαλαρα απο τις υπολοιπες ειδικες δυναμεις;
-
- Στρατηγός
Τα ίδια είναι
Παιδια εχω ακουσει οτι οι πεζοναυτες κανουν ασκησεις με αντοιστοιχους πεζοναυτες αλλων χωρων του ΝΑΤΟ, στη θητεια σου στους πεζοναυτες παιζει να κανεις ΝΑΤΟικες ασκησεις η μονο οι μονιμοι κανουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
NΑι και οι εφεδροι...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες