GiorgosPZN έγραψε:Και ξαναρωταω για 3η φορα σε αυτους που ξερουν: Οι Πεζοναυτες εχουν στιβο μαχης; Εαν ναι τον περνανε καθημερινα;
όχι δεν το περνάνε καθημερινά.
GiorgosPZN έγραψε:Και ξαναρωταω για 3η φορα σε αυτους που ξερουν: Οι Πεζοναυτες εχουν στιβο μαχης; Εαν ναι τον περνανε καθημερινα;
Πεζοναυτης ! έγραψε:Λοιπόν! Το 575 είναι κανονική μονάδα με ασκήσεις κλπ και ένα μέρος του είναι ΚΕΝ! Μέχρι εδώ καλά; Πάμε παρακάτω... Μετά απο ΚΕΝ, ΠΕΝ και Ειδικότητες ο καθένας πάει στη μονάδα. Αν είσαι απο Βοιωτία, Εύβοια, Αττική δηλαδή απο Θεσσαλία και κάτω μένεις 575 συνήθως. Όι απο Θεσσαλία και πάνω πάνε 521 και τώρα 505 που ξαναγινε μονάδα. Βέβαια για να σε προετοιμάσω θα σου πω οτι και 575 να μείνεις κάπου στα μέσα της θητείας σου μπορεί να σου έρθει μετάθεση στον Βόλο. Εμένα μου ήρθε τον Νοέμβρη μετάθεση στην έδρα της Ταξιαρχίας στον Βόλο.4 Νοέμβρη τέλειωσα την 50άρα με κακές καιρικές συνθήκες (βροχή, παγωνιά, λάσπες- ήταν γαμάτα) και 5 Νοέμβρη έφυγα για Βόλο...
Και τώρα μια παράκληση! Απο τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να κάτσεις 575 αφού είσαι και απο Αττική λογικά. Σε παρακαλώ όμως μην κάτσεις απλά και μόνο για να είσαι στο σπίτι σου. Να είσαι πάνω απο όλα Πεζοναύτης και κάθε μέρα να προσπαθείς να αποδείξεις πρώτα στο εαυτό σου και μετά στους άλλους οτι τα σήματα των Πεζοναυτών και τον Πράσινο Μπερέ τα αξίζεις. Όπως έχω πει και άλλη φορά το πόσο μάχιμη είναι μια μονάδα εξαρτάται απο το επίπεδο των στελεχών και μετά των στρατιωτών. Τα στελέχη στο 575 είναι όλα κορυφαία! Κομμάντος και άνθρωποι όμως. Πρέπει όμως και οι στρατιώτες να έχουν υψηλό ηθικό και να αισθάνονται μάχιμοι!
Κάτι ακόμα... Μην ξεκινήσεις και κάνεις κόμπους στον Μπερέ ή χαρακώνεις τα άρβυλα για να δείχνεις τους μήνες σου. Αυτά είναι βλακείες και δεν αρμώζουν σε κομμάντο που υπηρετεί σε Τάγμα όπως το 575 που υπηρετεί στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών ή Γενικότερα στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις. Αρμώζουν μόνο σε πεζικάριους...
Θαρσειν Χρή Παντού και Πάντα!
τεο 7123 πολλες πορειες πολυ τρεξιμο πολλες φωνες συνεχεια ολα τεντα. αυτα για κανενα μηνα τουλαχιστον. μετα ηρεμεις λιγακι στην ειδικοτητα και ερχεται και συμπληρωνει το σκηνικο οταν παρουσιαστεις στην μοναδα... κλαφταns έγραψε:θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποιος περιληπτικά τις εμπειρίες του από τις πρώτες μέρες στους πεζοναύτες. πέφτουν φωνές από την αρχή, ή όλα γίνονται απλώς αυστηρά προβλεπόμενα; τι γίνεται με το θέμα της φυσικής κατάστασης όπως λέει και ο giorgos παραπάνω;
teo 7123 3 θαλασσιες καθε μερα και μια, πολυ γυμναστικη και πολλα πολλα... αλλα δεν σε νοιαζει γουσταρεις τον μπερε και τα δινεις ολα!305 λελεns έγραψε:αν γίνεται να μας πει και κάποιος τι περιλαμβάνουν περίπου τα π. ε. ν. στους πεζοναύτες...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ; 2ΟΣ ΛΟΧΟΣ 305 ΛΕΛΕ!έγραψε: Μαγκες μολις απολυθηκα απο τους πεζοναυτες και ενα εχω να σας πω, μην κολλατε πουθενα! Στην αρχη θα τα δειτε ολα, αλλα μετα απο κανενα μηνα θα ειστε τεντα. Η 50αρα ειναι γαματη, αλλα θελεις 3 μερες να σνελθεισ... Αποβασεις και αλλες παπατζεσ... Μουφες!305 λελε go home! Παρουσιαστηκα βολο και μετα αυλωνα 575 2ος λοχος. Κουρδοι, γαμησε τα! Αλλα περναει ο καιρος! Καλη θητεια μαγκες!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες