ΕΛΔΥΚ: Επίσκεψη σε στρατεύσιμο

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΜΠ

Δημοσίευση από ΜΠ »

Γεια σας παιδιά! Ο γιος μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ! Άκουσα ότι μπορούμε να τον επισκεφτούμε (γονείς) με δωρεάν αεροπορικά εισ/ρια και διαμονή ! Ισχύει;

ΚΑΤΕ

Δημοσίευση από ΚΑΤΕ »

Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει ότι τα συγγενικά πρόσωπα των φαντάρων που πάνε ΕΛΔΥΚ δικαιούνται 3 δωρεάν εισητήρια το μήνα-πήγαινε ελα-για Κύπρο. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

nikos

Δημοσίευση από nikos »

ΚΑΤΕ έγραψε:Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει ότι τα συγγενικά πρόσωπα των φαντάρων που πάνε ΕΛΔΥΚ δικαιούνται 3 δωρεάν εισητήρια το μήνα-πήγαινε ελα-για Κύπρο. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

... λοιπόν εμείς που πάμε δικαιούμαστε 3 για όλη τη θητεία κ οι δικοί μας θα δικαιούντουσαν 3 το μήνα; όχι βέβαια... απλά όποιος δικός σου έρθει δικαιούται δωρεάν διαμονή σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο για 3 μέρες νομίζω.
John23

Δημοσίευση από John23 »

Καλησπερα στο φορουμ! Στις 10/11 παρουσιαζομαι στ μεγαλο πευκο και θα ηθελα να μαθω αν και πως γινεται να παω ελδυκ αντι της 35 μκ! Αρχικα (καθως και τωρα) θελω να παω 35μκ αλλα λογω περιττων κοιλων και αγυμνασιας το τελευταιο χρονο πιστευω πως αυτο το ονειρο να υπηρετησω στα τιμημενα λοκ ειναι σχετικα μακρια! Γιαυτο το λογο εξεταζω και την εναλλακτικη της ελδυκ! Καπου διαβασα οτι δεν γινεται να παω επειδη μπαινω κεεδ και οχι σε κεντρο πεζικου αρα αναγκαστικα πας 35 μκ! Ισχυει κατι τετοιο; Και αν δεν τα καταφερεις στην 35 μκ τοτε παιρνεις μεταθεση για ελδυκ; Ευχαριστω θερμα οποιον μπει στον κοπο να μου πει τι παιζει! Καλη θητεια να εχουμε κυριοι.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Laskaris »

Καλημέρα φίλε και καλή θητεία. Σχετικά με τα ερωτήματα σου τώρα 1) Μπορείς να υπηρετήσεις κανονικά ΕΛΔΥΚ εφόσον δεν θες να συνεχίσεις ειδικές δυνάμείς, θα το δηλώσεις στο κέντρο και θα σε κατατοπίσουν 2) Σε περίπτωση που θές να το προσπαθήσεις στην 35ΜΚ εάν κοπείς πράγματι μετατίθεσαι σε άλλη μονάδα της ΕΛΔΥΚ, να ξέρεις όμως ότι η μετάθεση δεν βγαίνει αμέσως, για 1-2 μήνες θα παραμείνεις στην μοίρα κάνοντας κυρίως αγγαρίες και υπηρεσίες, χωρίς να παρακολουθείς την εκπαίδευση. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είσαι πάντως εάν την παλεύεις έστω και λίγο με τα αθλήματα που θα δώσουμε γνώμη μου έιναι ότι αξίζει να το προσπαθήσεις για 35ΜΚ αφού και να κοπείς θα παραμείνεις Κύπρο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες