ΕΛΔΥΚ: Διανυκτέρευση εκτός στρατοπέδου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την ελδυκ! Εχω συγγενεις στην κυπρο που μενουν μονιμα! Η μητερα μου εχει σπιτι στην κυπρο! Ξερετε αν θα δικαιουμαι διανυκτερευση οταν παω; Α, το σταυροβουνι ειναι Σχεδον 20 λεπτα απο το σπιτι!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πειραιωτη πιθανον να παιρνεις ναι, αφοθ συγγενεις πρωτου βαθμου γινονται αποδεκτοι μονο. ...
Anonymous

Γειά σας παίδες. Παρουσιαζομαι τον Αύγουστο. Σκέφτομαι πολυ σοβαρα για Κύπρο καθώς εχω συγγενεις εκει, εχω παει μερικες φορες και μου αρεσει. Έχω καποιον γνωστό πολιτικό εκει και πιστευω να με βοηθήσει. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον εαν θα μπορουσα να δηλωσω το σπιτι του θείου μου (αδερφός της μάνας μου) για διανυκτέρευση και δεύτερον εαν θα μου προτείνατε να δηλώσω εθελοντης ΕΛΔΥΚ.(Είμαι Μηχανολογος ΤΕΙ).
Εαν κάποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθήσει, θα του χρωστάω χάρη...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Για να δηλώσεις διανυχτέρευση νομιζω οτι πρεπει να ειναι πρωτου βαθμού συγγενεια! Τωρα δεν ξερω αν υπάρχει κατι διαφορετικό! Εχω μαθει οτι περνανε καλα στην Κυπρο οσοι πάνε, πληρωνονται κιολας!
Anonymous

Diamel έγραψε:Γειά σας παίδες. Παρουσιαζομαι τον Αύγουστο. Σκέφτομαι πολυ σοβαρα για Κύπρο καθώς εχω συγγενεις εκει, εχω παει μερικες φορες και μου αρεσει. Έχω καποιον γνωστό πολιτικό εκει και πιστευω να με βοηθήσει. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον εαν θα μπορουσα να δηλωσω το σπιτι του θείου μου (αδερφός της μάνας μου) για διανυκτέρευση και δεύτερον εαν θα μου προτείνατε να δηλώσω εθελοντης ΕΛΔΥΚ.(Είμαι Μηχανολογος ΤΕΙ).
Εαν κάποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθήσει, θα του χρωστάω χάρη...
Αμα έχεις συγγενείς και πας σε στο τάγμα δεν είναι άσχημα και θα παίρνεις και κάτι τοις παραπάνω... Αμα πας στο σύνταγμα όμως είναι λίγο ζόρικα...

Στεργιος

Δημοσίευση από Στεργιος »

Καλησπέρα! Εάν τελικά με πάρουν ΕΛΔΥΚ γνωρίζει μήπως κάποιος τον τρόπο για να διανυκτερεύω εκτός στρατοπέδου; Λόγο του οτι έχω συγγενείς*
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πρώτου βαθμού είναι; Αν είναι πρώτου δικαιούσαι αν δεν είναι, τότε είναι στο χέρι του διοικητή
Στεργιος

Δημοσίευση από Στεργιος »

2Ου. Είναι 1η ξαδέρφη του Πατέρα Μου. Κάποιος Μου πε ομως Ότι Εάν Υπογράψει Και ο Πατέρας Μου μια δήλωση Τότε Είναι ok! Αλλά Ένας θεός ξέρει!
geo_opus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από geo_opus »

Για 1η ξαδελφη του πατέρα σου λιγάκι δύσκολο μου φαίνετε, αλλά ζητησε ακρόαση απο τον διοικητή της μονάδας που θα μετατεθείς. Αυτός θα ξέρει καλύτερα.
Περαστικος

Δημοσίευση από Περαστικος »

Αν κάποιος θέλει να διανυκτερευσει έξω από το στρατόπεδο υπάρχει περιπτωσή να τον αφήσουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δύσκολα!
Αλλά όπως πάντα είναι θέμα Διοικητή.
STR_PZ_ELDYK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από STR_PZ_ELDYK »

Μηπως ξερει κανείς αν υπαρχει λεωφορειο που να ππηγαίνει από την πόλη της λευκωσίας στο στρατοπεδο τις πρωινές ώρες (ωρα εισόδου για αυτούς που έχουν διανυκτέρευση) ;
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από alexakis7 »

Διανυκτερευσεις δεν εχει. Στο ξαναλεω. Και περιπτωση να εισαι, αντε να παρεις μια-2. Εκτος αν χαλας μερες απο την αδεια σου. Αλλα τοτε θα παιρνεις 24ωρες. Το πρωι θα μπαινεις μαζι με τα στελεχη. Γυρω στις 7 καπου εκει.
~312 λελε~
STR_PZ_ELDYK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από STR_PZ_ELDYK »

Ευχαριστω alexakis7 αλλα δεν ρωταω αν εχει δινυκτερευση. Ρωταω αν εχει λεωφορειο για τις πρωινες ωρες που να πηγαινει προς στρατοπεδο αθαλασσας. Αν ξερει καποιος θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Ευχαριστω πολυ
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από alexakis7 »

Δεν εχει! Μα για ποιο λογο να εχει πρωινο λεωφορειο; Αφου σου εξηγω διανυκτερευσεις δεν υπαρχουν. Αρα ουτε πρωινα λεωφορεια. Υποτιθεται οτι θα σας μαζευουν ολους το βραδυ απο την λευκωσια. Αρα δεν υπαρχει λογος για πρωινο λεωφορειο. Φιλικα παντα.
~312 λελε~
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης