Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Doma8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Doma8 »

ΠΑΙΔΙΑ μου ειπε μια απο αυτες τις μερες ενα παιδι που ειναι στο μ. Πευκο οτι δεν περνουν πια εφεδρους στα αλεξιπτωτα; Και οτι οταν καποιοι δηλωσαν δεν τους αφησαν να δωσουν τα αθληματα. Ξερει κανεις εαν ισχυει αυτο, γιατι και εγω εκει θελω να παω -σας παρακαλω απαντηστε μου εαν μπορετε. Οποιος ξερεις ας μας πει! Ευχαριστω

Καταδρομεας Αλεξιπ..

Δημοσίευση από Καταδρομεας Αλεξιπ.. »

Παιρνουν κανονικα για αλεξιπτωτα. Μην ακους την καθε βλακεια του καθενος.

Ειμαι 309 σειρα, και μπαινουμε στην τελευταια βδομαδα της ΣΒΕΑ, μετα εχουνε σειρα τα αλματα και ΠΟΥΛΑΔΑ!

Μετα στην μοιρα θελω να δω πως θα μας πηγαινει... Μην φαμε καμια εμπλοκη οπως οι πιο παλιοι...
Αν γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα ας γραψει κατι.

Οι μισοι θα πανε Κρητη, ΣΧΑΛ θα μεινουνε τα βυσματα, ολοι εμεις οι υπολοιποι θα μεινουμε στην μοιρα...
αν ξερει κανεις για το πως θα μας πηγαινει περιπου ας γραψει κατι, θα ειμαι λοχο διοικησης λογο ειδικοτητας
stergiosdask
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από stergiosdask »

Για σας. Παρουσιαζομαι τον μαιο κ εχω καποιες αποριες. Εχω διλωσει πεζικο (στα 18 μου) κ θελω να παω τελικα Ε. Δ (στα 24 μου) κ μαλιστα αλεξιπτωτισης.1ον θελει βισμα για να πας αλεξιπτωτιστης?2ον ποτε το διλωνεις; Μετα τιν ορκομοσια οταν δηλωνεις οτι θα πας κ Ε. Δ; Και 3ον τι αθληματα πρεπει να βγαλεις για να πας αλεξιτωτισης; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από peter1992 »

Ποιες προυποθεσεις πρεπει να πληρει καποιος για να γινει αλεξιπτωτιστης?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

peter1992 έγραψε:Ποιες προυποθεσεις πρεπει να πληρει καποιος για να γινει αλεξιπτωτιστης;

ι1
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ventouza29 »

stergiosdask έγραψε:Για σας. Παρουσιαζομαι τον μαιο κ εχω καποιες αποριες. Εχω διλωσει πεζικο (στα 18 μου) κ θελω να παω τελικα Ε. Δ (στα 24 μου) κ μαλιστα αλεξιπτωτισης.1ον θελει βισμα για να πας αλεξιπτωτιστης?2ον ποτε το διλωνεις; Μετα τιν ορκομοσια οταν δηλωνεις οτι θα πας κ Ε. Δ; Και 3ον τι αθληματα πρεπει να βγαλεις για να πας αλεξιτωτισης; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

και εγω φιλε τον μαιο μπαινω δηλωσα αλεξιπτωτα... Τα αθληματα ειναι τρεξιμο, καμψεις, κοιλιακους και ελξεις
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα και από εμένα μπαίνω πυροβολικό στην Θήβα σε 13 ημερες και θέλω να πάω για αλεξιπτωτιστης, είμαι 27 χρονών (σπουδές και λοιπά) 1,80 και 100 κιλα.(είναι κιλά γυμναστικης και όχι κοιλιάς)
Κάνω χρόνια πολεμικές τέχνες και παρολο που κάνω 80+ καμψεις + πολλους κοιλιακους και με το τρεξιμο χρονους κοντα στο 6,30 με τις έλξεις με το ζόρι σηκώνομαι 7 φορες λογω βάρους κυρίως

Η ερωτηση μου είναι αν θα με πάρουνε και σε πόσο καιρό μετά που παρουσιάζομαι μας καλούνε να κάνουμε τα αγωνίσματα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετά από μια βδομάδα περίπου θα σας ρωτήσουνε ποιοι θέλετε να πάτε. Ειδικές δυνάμεις. Εσύ θα δηλώσεις ότι θέλει να πας. Και όταν θα έρθει το κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων θα περάσετε κάτι εύκολα αθλήματα
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, απλά έχω το αγχος γιατί πραγματικά το θέλω πολύ να περάσω αλεξιπτωτα και δεν ξέρω πως γινονται ακριβως τα πράγματα,
Όσοι περάσουμε φευγουμε φαντάζομαι μετά την ορκομοσία; Δηλαδή μετά τις 20 ημέρες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ορκίζεσαι σε 10 μέρες. Παίρνεις 3ημερη άδεια ορκομωσίας. Και μετά από 3-4 μέρες φεύγετε
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Σε 10; Πωπω ούτε να μπούμε λίγο στο κλίμα, τις πρωτες 10 μερες έχει καθόλου τρέξιμο για να μπούμε σε φορμα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν ξέρω να σου πω για θήβα δυστηχώς
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ZvS »

Χαιρεται και απο εμενα. Πριν το Μαιο εκοψα την αναβολη μου για να μπω τον Αυγουστο. Στα χαρτα δηλωσα για Ειδικες Δυναμεις - ΛΟΚ, αλλα αυτες τις μερες μιλησα με εναν φιλο μου που υπηρετισε αλεξιπτωτιστης και τελος παντων με επεισε να θελω να παω για αλεξιπτωτιστης. Τωρα αυτο θα μπορεσω να το αλλαξω αφου παρουσιαστω στο μεγαλο πευκο, ή θα πρεπει να παω στην στρατολογια και να αλλαξω τι εχω δηλωσει;'Η θα πρεπει να βαλω μεσο για να με επιλεξουν για αλεξιπτωτιστης;

Επισεις θα ηθελα να μαθω, αν επιτρεπεται να εχεις σκολιωση; Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα γιατι απο μικρος ημουν παρα πολυ αθλητικος τυπος και εχω αρκετες δυναμεις. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν επειδη και μονο απο σκολιωση πριν με δοκιμασουν στα αθληματα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε μου όσοι επιλέγονται για ειδικές δυνάμεις παρουσιάζονται στο μεγάλο πεύκο αν θέλεις να περάσεις αλεξίπτωτα θα περάσεις κάποια αθλήματα. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις. Αν έχεις σκολίωση σε "μικρό" βαθμό δεν θα σε κόψουνε. Αλλά αν κάνει μπαμ από μακρυά θα σε κόψουνε και θα σου αλλάξουνε την σωματική ικανότητα και θα σε στείλουνε σε άλλο σώμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Μάιος 11, 2010 3:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ZvS »

Greek_Army ευχαριστω για την αμεση απαντη σου.
Θα ηθελα να σου πω οτι η σκολιωση μου δεν ειναι και απο τις μικρες, εννοοντας οτι φενεται λιγακι. Τωρα δεν θα το δηλωσω και θα προσπαθησω να το κρυψω. Αλλα κανουν καλο ελενχο για θεματα σκολιωσης; Αμα τα καταφερω να παραμεινω την πρωτη μερα μετα την ιατρικη εξεταση μου, και γινει μετα αντιλιπτο (λεω εγω τωρα... ) θα με διωξουν και ας εχω περασει αλεξιπτωτιστης;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες